Scris de eX-Some1 01.10.08 0:00
kuddo a scris:Sunteti de acord ca acest server sa fie parolat ? Votati si raspundeti aici asa cum considerati.
Situatii ce pot aparea daca votul va fi DA:
Diminuarea codatilor si a anumitor persoane rău famate.
Diminuarea numarului de admini la minim (fiind un server parolat....ce ar mai cauta codatii, evident si adminii).
Doar ANUMITI useri vor primi parola pentru a juca pe server.
Userii externi nu vor mai intra nici o data pe server.
Unii useri de pe forum nu vor primi parola.
Doar userii de incredere vor primi parola.
Daca cineva ar face publica parola din userii de "incredere" ar trebui sa schimbam iar parola si sa o comunicam persoanelor respective (parola noua) si sa localizam persoana care a facut publica parola.
Reducerea numarului de jucatori.
Votati cu creieru nu cu prostia deoarece acest aspect poate avea efect benefic dar si negativ. Poti fi norocosul care primeste parola sau NU.
Vot valabil 3 Zile.
Votul meu nu conteaza fiindca vad ca oficial nu am dreptul sa joc pe server .
Oricum sa va zic un lucru , un server privat = parolat al unui grup restrans .
Un server oficial = 1 owner , admine pe bani etc etc
Un server fara nici o inclinatie = berceni , din asta nu puteti castiga nici un ban , munca si efort depuse in zadar , visul tau kuddo sa intreci linkmania nu se va adeveri vreodata iar visul tau liviu sa fie cat mai multi admini si sa nu mai existe codati .. la fel..nu poti impiedica asta . Din pricina asta aveti nervi , ownerii , si va "descarcati" pe oricine , vorba aia , hai ca avem lume , avem in cine sa dam . Votul asa acum e o banalitate , e clar ca parolat nu ar avea sens si server oficial tot asa , diferente mari de gandire la owneri si de asta serverul nu va ajunge niciodata nicaieri , indiferent de cat de populat o sa fie .
Poate va ajuta cu ceva ce am scris eu aici , fiindca nu am scris ca sa rad sau sa ma aflu in treaba .
OnTopic : Am votat NU .