Ultima editare efectuata de catre bombo in 20.08.08 0:03, editata de 1 ori (Motiv : am incurcat slot cu loc)
+4
murdoc
Pustiu'
Irina22
bombo
8 participan?i
Nu ar fi mai bine daca serverul ar avea mai multe locuri??
Sondaj
Nu ar fi mai bine daca serverul ar avea mai multe sloturi??
- [ 5 ]
- [36%]
- [ 8 ]
- [57%]
- [ 1 ]
- [7%]
Total voturi: 14
Sondaj inchis
Sondaj inchis
bombo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 45
Varsta : 31
Localizare : targu-mutrs
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/07/2008
Serverul este frumos , joc numai pe el ; insa mi se intampla sa nu ma pot conecta deoarece serverul este full . Multi alti cred ca au aceeasi problema ca mine. Cererea de slot nu mi s-a acceptat si nu am ce face:| . Ma gandeam dak nu ar fi mai bine sa se mareasca numarul de locuri de la server , peste 25. astept raspuns
Ultima editare efectuata de catre bombo in 20.08.08 0:03, editata de 1 ori (Motiv : am incurcat slot cu loc)
Irina22- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 168
Varsta : 38
Data de inscriere : 11/05/2008
cum peste 25 daca-s numai 23 de locuri?
te paste un ban pe forum k ai dat un vot aiurea si inutilll
te paste un ban pe forum k ai dat un vot aiurea si inutilll
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2008
eu unul as organiza asa....5 sloturi maxim pe servar!!!! ...cum as observa ca unu sau 2 din aceste sloturi o lasa moale cu jucatul sau vb urat pe servar...i l-as rade...si as baga pe altcineva in locul lui !!! ....si tot asa...Cat despre admine...as lasa doar 10 maxim + ownerii ...sa fie o ordine totusi...o organizare....consider ca prea usor se da admine...noi deja avand admini vechi foarte buni....cat si unii cat de cat noi ....trebuie o organizare...repet....pentru ca uneori....intri pe servar si din 20 de playeri...12 sunt admini..sau 10 ) ...si asa iese talmes balmes pe amx_chat....care da vot..ala eu ala eu..si nimeni nu se intelege...si asa ies greseli...controverse....si rezulta suspendari si certuri........PAREREA MEA ....
bombo- Veteran !
am incurcat slot cu LOC sorry:|
bombo- Veteran !
are dreptate pustiu:P si ar fi bine cel mai mare Admin sa dea VOT la sfarsit de harta
Vizitato- Vizitator
si atunci daca ar fi bine sa dea admini mai mari vot , cei de prob pt ce sunt ? de ce se numeste pt proba ?
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
e foarte bine cu 23 de locuri, dar sunt de acord cu pustiu. prea multe sloturi...si admine deasemenea
laurentiu- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 201
Varsta : 38
Localizare : zimnicea
Data de inscriere : 22/03/2008
la asta cu mai putini admini nu sunt de acord pentru ca,fiecare player cd indeplineste cerintele pt admin este indreptatit sa il primeasca nu poti sa ii zici la un player cu 200 de ore nu primesti admin ca numai se da parerea mea,la faza cu slotul sunt de acord sa se ofere mult mai greu si cei care il au sa tina cu dintii de el si sa se dedice serverului fara alte prosti de exemplu clanurii,server propiu etc. Multumesc
NiceKiller- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 96
Varsta : 34
Localizare : Jud. Cluj mun. Turda
Data de inscriere : 19/03/2008
si eu sunt pro daca se va face decizia asta cu mai putini admini /sloturi ... in felul acesta nu o sa fie tot timpul monotonie si o sa mai intre si alte persoane pe server
bombo- Veteran !
E vorba de lucurile de pe server . In loc de 23 sa fie 25 sau mai multe ca sa poata intra mai multa lume pe server:)
murdoc- Owner
Jocul preferat :
bombo a scris:E vorba de lucurile de pe server . In loc de 23 sa fie 25 sau mai multe ca sa poata intra mai multa lume pe server:)
multumim ca ne-ai luminat...geniule
O_x- Server Slot
- Numarul mesajelor : 154
Localizare : iasi
Data de inscriere : 05/08/2008
bombo geniul:))))murdoc a scris:bombo a scris:E vorba de lucurile de pe server . In loc de 23 sa fie 25 sau mai multe ca sa poata intra mai multa lume pe server:)
multumim ca ne-ai luminat...geniule
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
murdoc a scris:e foarte bine cu 23 de locuri, dar sunt de acord cu pustiu. prea multe sloturi...si admine deasemenea
MAI ALES admine...
bombo- Veteran !
Locurile ma nu lucurile...uitate cat era ceasu:| ....geniule:|
murdoc- Owner
Jocul preferat :
bombo a scris:Locurile ma nu lucurile...uitate cat era ceasu:| ....geniule:|
nu am facut misto de faptul ca ai scris un cuvant gresit, ci pt ca ai incercat sa ne explici ceva ce era scris in titlu...ca si cum nu era evident. ti-ai mai pus inca o data "geniul" in valoare cu post'ul asta
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Data de inscriere : 08/04/2008
Kuddo..Murdoc...Asde Liviu ...voi sunteti la putere....ma gandeam sa fac alt post ...dar scriu aici ...eu zic sa alegeti din toti adminii doar pe cei care considerati ca sunt capabili...si sa faceti o organizare .....sa zicem nu 10...poate e prea putin...15 admini..maxim ! ......adica intr-un cuvant sa mai scoateti din adminuri...nu conteaza pe cine scoteti....chiar si pe mine dac se considera ca nu imi fac treaba....important e sa existe o organizare si sa fie pentru servar bine ! ....repet...nu conteaza cine este...sau cine ramane admin...important e sa fie bine pentru servar sa fim organizati....pentru ca...atat ca player cat si ca admin eu tot aici o sa joc....si vreau sa aud si parerea celorlalti admini ...pentru ca unii dintre ei.....ca sa dam cartile pe fata..daca isi pierd adminul...nu prea il mai vezi pe servar....
murdoc- Owner
Jocul preferat :
vom vedea ce putem face