am primit ban de 90000,9 minute dintr-un motiv de ma pufnit rasul ,,,,,,,,,de la liviu.era scris un singur cuvant.pozele. nu mi s-au cerut si nici nu am fost instiintat ca am facut vreo infractiune . la 42 de ani stau si ma intreb daca unii copii nu sant frustati phihic acasa, refugiindu-se aici, pe acest site, razbunindu-se fara nici un motiv pe ceilalti . ca dovada ptr cele aduse la cunostinta voi posta cele 2 poze facute de li viu .ptr imformarea dv si daca vreti puteti vizita linkul meu .
+5
Michidutz
Nesimtzithu
memo
ready4war
gabriel_berceni
9 participan?i
ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/07/2008
ready4war- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 588
Varsta : 31
Localizare : Pe undeva in underground
Jocul preferat :
Data de inscriere : 02/05/2008
ca sa stii si tu liviu e om mare adica are si el ceva varsta nu e un copil frustat cum zici tu
memo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 609
Varsta : 34
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Data de inscriere : 28/05/2008
asa e ai dreptate ready4war
Nesimtzithu- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 289
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 27/06/2008
Stau si ma intreb cum poti spune ca liviu este "copil frustat" cand sti ca are varsta pe care o are......in fine. Pretinzi ca esti om matur, nu? Arata-ne........
Sper sa t-i se rezolve cu banul.
Bafta in continuare !!!
P.S. - Aaa sa nu uit......... 15. OWNERII sunt mai presus de reguli..deciziile lor nu se comenteaza..pot actiona si asupra ADMINILOR DACA CONSIDERA CA NU ISI FAC TREABA. E srv lui nu ai ce-i zice.
Sper sa t-i se rezolve cu banul.
Bafta in continuare !!!
P.S. - Aaa sa nu uit......... 15. OWNERII sunt mai presus de reguli..deciziile lor nu se comenteaza..pot actiona si asupra ADMINILOR DACA CONSIDERA CA NU ISI FAC TREABA. E srv lui nu ai ce-i zice.
Michidutz- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 48
Varsta : 42
Data de inscriere : 26/06/2008
Ar trebui ownerii sa trateze recamatia...
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
In primul rand daca mai vad un link .ro vei lua ban, prima intentie a fost sa iti dau ban pe forum. Iar in al doilea rand reclamatia ta nu poate fi luata in serios fiind o bataie de joc. Acesta este un server privat unde noi decidem cine ramane si cine pleaca. Datoria ta este sa faci ce ti se cere daca vrei sa ramai in continuare pe acest server. Faptul ca poti juca pe acest sever este un privilegiu pentru tine nu pentru noi.
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
Dupa ce ti-am facut pozele fiindca mi sa parut ceva suspect ai reintrat si te-am avertizat destul de clar sa pui pozele pe forum.Nu te-ai sinchisit sa raspunzi si am si specificat sa nu ma faci sa-ti dau si a doua oara ca nu pot sati mai scot banul.Am asteptat sa zici ceva insa ti-ai vazut de joc bine mersi.Si daca abia acuma ai facut reclamatie oare nu esti tu mai frustrat decit mine?Eu vad ca tu esti cel in cauza.
Michidutz- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 48
Varsta : 42
Data de inscriere : 26/06/2008
Lipsa sau folosirea excesiva si incorecta a unor semne de punctuatie , oarecum nepermise varstei Dvs. ...nu fac altceva decat de a nu fii luat in serios in modul in care v-ati dori.
PS: "Copii frustrati psihic" o abordare geniala pentru a atrage simpatia majoritatii userilor de pe forum. Felicitari ! (sa o tineti tot asa)
PS: "Copii frustrati psihic" o abordare geniala pentru a atrage simpatia majoritatii userilor de pe forum. Felicitari ! (sa o tineti tot asa)
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2008
Oameni buni...trebuie mereu sa va readuc aminte de regula nr 15? ....vorba lu nesimtitu ....
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Varsta : 34
Data de inscriere : 25/03/2008
liviu are dreptate !
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31