Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+5
Michidutz
Nesimtzithu
memo
ready4war
gabriel_berceni
9 participan?i

ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras

gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/07/2008

ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras Empty ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras

Mesaj Scris de gabriel_berceni 21.07.08 21:31

am primit ban de 90000,9 minute dintr-un motiv de ma pufnit rasul ,,,,,,,,,de la liviu.era scris un singur cuvant.pozele. nu mi s-au cerut si nici nu am fost instiintat ca am facut vreo infractiune . la 42 de ani stau si ma intreb daca unii copii nu sant frustati phihic acasa, refugiindu-se aici, pe acest site, razbunindu-se fara nici un motiv pe ceilalti . ca dovada ptr cele aduse la cunostinta voi posta cele 2 poze facute de li Very Happy viu .ptr imformarea dv si daca vreti puteti vizita linkul meu .
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 31
    Localizare : Pe undeva in underground
    Jocul preferat : ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 02/05/2008

ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras Empty Re: ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras

Mesaj Scris de ready4war 21.07.08 22:07

ca sa stii si tu liviu e om mare adica are si el ceva varsta nu e un copil frustat cum zici tu
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 609
    Varsta : 34
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 28/05/2008

ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras Empty Re: ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras

Mesaj Scris de memo 21.07.08 22:13

asa e ai dreptate ready4war
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Mesaj Scris de Nesimtzithu 21.07.08 22:49

Stau si ma intreb cum poti spune ca liviu este "copil frustat" cand sti ca are varsta pe care o are......in fine. Pretinzi ca esti om matur, nu? Arata-ne........
    Sper sa t-i se rezolve cu banul.

Bafta in continuare !!!

P.S. - Aaa sa nu uit......... 15. OWNERII sunt mai presus de reguli..deciziile lor nu se comenteaza..pot actiona si asupra ADMINILOR DACA CONSIDERA CA NU ISI FAC TREABA. E srv lui nu ai ce-i zice. Wink
    Michidutz
    Michidutz
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 48
    Varsta : 42
    Data de inscriere : 26/06/2008

Mesaj Scris de Michidutz 21.07.08 23:08

Ar trebui ownerii sa trateze recamatia...
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 22.07.08 0:44

In primul rand daca mai vad un link .ro vei lua ban, prima intentie a fost sa iti dau ban pe forum. Iar in al doilea rand reclamatia ta nu poate fi luata in serios fiind o bataie de joc. Acesta este un server privat unde noi decidem cine ramane si cine pleaca. Datoria ta este sa faci ce ti se cere daca vrei sa ramai in continuare pe acest server. Faptul ca poti juca pe acest sever este un privilegiu pentru tine nu pentru noi.
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 22.07.08 4:44

Dupa ce ti-am facut pozele fiindca mi sa parut ceva suspect ai reintrat si te-am avertizat destul de clar sa pui pozele pe forum.Nu te-ai sinchisit sa raspunzi si am si specificat sa nu ma faci sa-ti dau si a doua oara ca nu pot sati mai scot banul.Am asteptat sa zici ceva insa ti-ai vazut de joc bine mersi.Si daca abia acuma ai facut reclamatie oare nu esti tu mai frustrat decit mine?Eu vad ca tu esti cel in cauza.
    Michidutz
    Michidutz
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 48
    Varsta : 42
    Data de inscriere : 26/06/2008

Mesaj Scris de Michidutz 22.07.08 9:04

Lipsa sau folosirea excesiva si incorecta a unor semne de punctuatie , oarecum nepermise varstei Dvs. ...nu fac altceva decat de a nu fii luat in serios in modul in care v-ati dori.

PS: "Copii frustrati psihic" o abordare geniala pentru a atrage simpatia majoritatii userilor de pe forum. Felicitari ! (sa o tineti tot asa)
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Pustiu' 23.07.08 14:17

Oameni buni...trebuie mereu sa va readuc aminte de regula nr 15? ....vorba lu nesimtitu ....
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 23.07.08 15:32

liviu are dreptate !
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : ban aiurea ......pacat de liviu ca a reusit sa faca serverul de ras 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 23.07.08 23:27

I-am dat eu ban iar aseara sau alaltaieri seara pentru ceea ce a scris in forum
    CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:43