nu stiu cine a intrat si a pus la mine poza lui kuddo facuta in photosop, cu un penis in gura !!!!! cine face treburi de genul asta , inseamna ca este handicapat mintal !!!! credeam ca asta este un forum serios sincer dar sa aduci jigniri unui owner deja ati devenit obraznici si pusti ingamfati.pe aceasta cale ,va asigur ca daca cineva se mai foloseste de nickul meu si mai posteaza foto cu gay , sau cu owneri in posturi inedite, si cu caracter sexual ,ala nu va mai intra pe server . sau cu ajutorul ownerilor, voi face tot posibilul ca acea persoana sa renunte la sv .cu multumiri !!!
2 participan?i
pacat !!!!
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°1
pacat !!!!
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°2
Re: pacat !!!!
Iti plac baieteii a ? Vad ca ai pus poza cu mine la avatar. Ca-n filmu ala de pe forum? Ei bine afla ca mie imi plac fetele, sunt luat deja.
Oricum tu esti un om de nimic pe care nimeni nu-l sufera. Dar ce sa-i faci asa e cand esti virgin la 40 de ani. Iti place sa bati campii si sa te lauzi ca esti mare smecher cand tu esti doar un amarat de paznic. Am si eu unu aici in cartier imi cere tigari de fiecare data cand ma vede.
Cand o sa fiu de varsta ta (adica aproape de perioada pensionarii sa nu uitam ca ai 40 de ani) o sa am si nepoti cred, casa mea etc. Sti tu...chestiile alea pe care tu le vezi doar in filme.
Acum te las, du-te si arde-o pe "Manuela" ca nu am timp de tine.
Uite ti-am schimat poza cu alta poza de-a mea ca sa ai la ce sa visezi si sa aspiri. Studiaz-o, poate asa ai sa te mai cizelezi si tu putin. Asa arata un om respectabil la locul de munca si in viata de zi cu zi.
Oricum tu esti un om de nimic pe care nimeni nu-l sufera. Dar ce sa-i faci asa e cand esti virgin la 40 de ani. Iti place sa bati campii si sa te lauzi ca esti mare smecher cand tu esti doar un amarat de paznic. Am si eu unu aici in cartier imi cere tigari de fiecare data cand ma vede.
Cand o sa fiu de varsta ta (adica aproape de perioada pensionarii sa nu uitam ca ai 40 de ani) o sa am si nepoti cred, casa mea etc. Sti tu...chestiile alea pe care tu le vezi doar in filme.
Acum te las, du-te si arde-o pe "Manuela" ca nu am timp de tine.
Uite ti-am schimat poza cu alta poza de-a mea ca sa ai la ce sa visezi si sa aspiri. Studiaz-o, poate asa ai sa te mai cizelezi si tu putin. Asa arata un om respectabil la locul de munca si in viata de zi cu zi.
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°3
Re: pacat !!!!
nu ma pot pune la mintea unui copil de anii tai ....nici nu vreau sa o prelungesc prea mult ....cu tine ....tu esti mare smecher ca lucrezi intr-o primarie ??????? sa fim seriosi !!!! eu cand aveam agentie imobiliara tu te jucai cu ......in nisip !!!! si paznicii astia iti pazesc tie viata !!!dar intru deja in polemica cu tine si deja ma plictisesti !! eu incerc sa fiu amabil cu tine si tu vad ca o dai in barci cu mine .treaba ta !!! ma repet ! nu ma pot pune la minte4a ta de copil!!! cu respect gaby ( si apropo de manuela .....cred ca ai bataturi in palme .....acum las-o asa !!!!