Reclamatie Nessitu ... Ca sa vedeti si voi ce admin bun este intzelept si`l duce capu ... Nessitzu in Lok Sa imi dea Llama ... gag etc ... (asta doar pt ca vorbeam .... Cel putin imi aparam pct de vedere...e drept in fata unui admin ..dar io imi sustineam pct de vedere cat stiam ca sunt corect... ) pana aku...nu am mai auzit de ban pt ca i`am dat un flash.....stiu ca e admin dar totusi e juktor ca si noi ....ma rog asta e alta poveste..
P.S. : NesSitu Nu Prea a Gandit Bine Dandu`mi Ban ..Un Admin Normal Dadea : gag , llama ... dupa kre il ignora .. dar nu el da ban 30 de minute...dovedindu`si incapabliitatea de a fi un admin cat mai bun ... (nu prea a fost P.S. dar ma rog:))) fff molti admini au fost Martori ... DECIZIA AS DORI SA O IA LIVIU DAK SE POATE
Kiar dak kuddo a fost asistent .... Va multumesc..
P.S. : NesSitu Nu Prea a Gandit Bine Dandu`mi Ban ..Un Admin Normal Dadea : gag , llama ... dupa kre il ignora .. dar nu el da ban 30 de minute...dovedindu`si incapabliitatea de a fi un admin cat mai bun ... (nu prea a fost P.S. dar ma rog:))) fff molti admini au fost Martori ... DECIZIA AS DORI SA O IA LIVIU DAK SE POATE
Kiar dak kuddo a fost asistent .... Va multumesc..