Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

Un fel de reclamatie

eX-Some1
    eX-Some1
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 8
    Varsta : 37
    Localizare : Braila
    Jocul preferat : Un fel de reclamatie 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 26/09/2008

Un fel de reclamatie Empty Un fel de reclamatie

Mesaj Scris de eX-Some1 28.09.08 2:27

In primul rand uitati`va la ora , e 3 si ceva , acum m`am trezit din somn si m`am gandit sa postez fiindca in cursul zilei , la momentul in care am primul acele banuri fara sfarsit (5 min each) nu ma puteam stapani de nervi .
    Vreau si eu sa stiu care dintre owneri imi tot da ban , cate 5 min , din consola si ce e cu atata ura pe mine , care e problema pana la urma ?
    De ce nu imi zice cineva clar : nu mai intra frate pe server fiindca ... ... si n`o sa ma mai vedeti vreodata !
    Printurile cu dovezi le voi trimite pe messenger daca intereseaza pe cineva , pana atunci poate va reconsiderati parerile si si judecati inca o data daca e normal ce faceti .
    Rog sa nu posteze decat ownerii .
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Un fel de reclamatie 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Un fel de reclamatie Empty Re: Un fel de reclamatie

Mesaj Scris de kuddo 28.09.08 11:14

Pai toti ownerii, cu exceptia lui liviu, iti dau ban Smile Banurile se dau din consola deoarece noi monitorizam mereu prin hlsw ceea ce se intampla in joc, cine intra etc. Ca sa trec peste toate detaliile si toate discutiile as zice doar ca ne rezervam dreptul de a pastra pe server doar pe cine dorim. Pare cam dictatură, dar asa merg treburile.
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 28.09.08 13:14

cred ca te-ai lamurit masterash acum Razz
    eX-Some1
    eX-Some1

Mesaj Scris de eX-Some1 28.09.08 15:59

kuddo a scris:Pai toti ownerii, cu exceptia lui liviu, iti dau ban Smile Banurile se dau din consola deoarece noi monitorizam mereu prin hlsw ceea ce se intampla in joc, cine intra etc. Ca sa trec peste toate detaliile si toate discutiile as zice doar ca ne rezervam dreptul de a pastra pe server doar pe cine dorim. Pare cam dictatură, dar asa merg treburile.
    Asa sa inteleg ca sunteti darnici si de ce treci peste detalii si discutii ?
    Vreau sa aflu si eu motivul ca oricum nu mai am nici un interes sa intru pe server cu asa oameni si chiar de intru nu o sa isi mai dea seama nimeni .
    Nu vreau sa mai aud fraza aia : nu raspuns eu in fata ta sau nu judeci tu ce fac eu ca deja e depasita . Vreau un motiv clar apoi va las in pace forever .
    Daca vroiam sa fac rau faceam de 2-3 ani de cand sunt pe server .. deci motivul asta iese din discutie . Motiv : ?
    eX-Some1
    eX-Some1

Mesaj Scris de eX-Some1 28.09.08 23:52

No comment gata ?
    Vad kuddo ca deja ai dat`o in alta , parolarea serverului , asta e raspunsul tau ? De ce nu imi dai un motiv ?
    Poate fiindca nu ai ? Invidie pe mine sau ce sa inteleg ? Ura pe mine pentru ?
    Poti sa`mi dai warning ca am facut double post ca oricum nu`mi pasa ..
    Pana nu imi dai motivul nu ai sa scapi de mine ...
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 29.09.08 0:20

eu nu inteleg ce vrei tu de fapt...vrei sa ne cerem toti scuze pt ca nu te lasam sa joci??. si daca o sa afli motivul ce o sa faci? o sa fii mai fericit sau nu inteleg de ce inseamna asta asa mult pentru tine. chiar nu reusesti sa gasesti sa joci in alta parte?? ai 21 de ani...iti bati atat capu' cu un joc
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Un fel de reclamatie 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 29.09.08 6:39

Reciteste topicul despre parolarea serverului si ai sa vezi ca nu sunt de acord cu aceasta optiune. Nu iti da atata credit, doar nu vom parola un server pentru un jucator. Prea ne intindem cu telenovela asta, care ne pune si pe noi si pe tine intr-o situatie jenanta.
    eX-Some1
    eX-Some1

Mesaj Scris de eX-Some1 29.09.08 12:56

kuddo a scris:Reciteste topicul despre parolarea serverului si ai sa vezi ca nu sunt de acord cu aceasta optiune. Nu iti da atata credit, doar nu vom parola un server pentru un jucator. Prea ne intindem cu telenovela asta, care ne pune si pe noi si pe tine intr-o situatie jenanta.
    Ce telenovela omule , eu ti`am cerut un motiv , e mult huh ?
    Da murdoc chiar vreau sa stiu , nu vreau scuze sau prosteli , vreau doar sa stiu care`i treaba , ca din perspectiva mea nu vad nici un motiv pentru asta , ce poate sa fie :
    Nu te las sa joci ca ai coade , nu te las sa joci fiindca ai scripturi , nu te las sa joci ca nu ai pus pozele pe forum , nu te las sa joci ca ai injurat , nu te las sa joci ca dai flash aiurea / nu respecti regulile jocului , nu te las sa joci ca ai lag , nu te las sa joci ca ai postat aiurea pe forum , nu te las sa joci ca ai facut ceva in detrimetul serverului . Poate mai sunt , oricum in care ma incadrez ?
    Si cum din perspectiva lui liviu nu am facut nimic si din perspectiva voastra l`am rupt pe dracu in doua ?
    Deci pana la urma cum e ?
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 03.10.08 15:46

User exclus!DEFINITIV!Si topic closed!
    liviu

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:48