nu vreau sa reclam nici un admin aici .. vreau doar sa spun ca nu mi se pare corect .. ca irina sa ia slot inaintea mea .. nu am nimic cu ea .. dar eu joc de aproape un an pe server .. ca nu am timp sa fiu prea activ din cauza bacului asta e alta problema .. am avut si admin .. si acum nici macar slot nu iau? .. nu mi se pare normal
+2
sarpe
vasile uratu
6 participan?i
reclamatie
vasile uratu- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 34
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/04/2008
- Mesaj n°1
reclamatie
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Data de inscriere : 25/03/2008
- Mesaj n°2
Re: reclamatie
man nu te supara ... poate ca din cauza asta nu ti-au dat solt ca nu esti activ p servar !!
Eu ti-am dat vot. Dar asta e acum !!
Eu ti-am dat vot. Dar asta e acum !!
- Mesaj n°3
da mah sarpe ..da chestia e ca .. cererea mi'a fost acceptata .. dar in asteptare .. ca si cum .. cand cineva numai merita slot .. imi da mie .. dar nu a fost asa .. si de asta ma oftic eu tare !! ..
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Data de inscriere : 25/03/2008
- Mesaj n°4
eu nush ce sa va mai zic ... eu nu ma ocup de asa ceva !!
Sorry
Sorry
- Mesaj n°5
irina .. nu ma iau de tine .. chiar nu am absolut nimic cu tine .. eu am gandito altfel.. te'am dat pe tine ca exemplu pentru ce mii s'a intamplat mie ..tine'o tot asa tu ca meriti ..(am vazut in regulament ca se sanctioneaza pt dublu post .. nush cum sa fac sa editez .. imi cer scuze )
dic@zor- Server Slot
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 32
Data de inscriere : 09/05/2008
- Mesaj n°6
vasile nu trebuie sa ai pizma pe irina ca are slot deoarece chiar daca zici ca nu ai ceva cu ea de ce ai oferit-o drept exemplu in reclamatie ?? In plus kuddo nu a inchis cererea ta deoarece atunci cand se va elibera un loc vrei primi si tu slot !! si apropo:cum zice acea zicatoare sau acel proverb "Primul venit ,Primul servit"
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°7
Nu poti face o reclamatie impotriva unui jucator/slot/admin care nu a facut nimic. Daca ai fi dorit sa faci o reclamatie puteai sa o faci la adreasa mea sau a lui liviu.
De altfel Ownerii decid cine ia slot/admin nu jucatorii. Aici NU este democratie, acesta fiind un server privat iar noi ne rezervam dreptul de a grada sau degrada pe cine dorim.
De altfel Ownerii decid cine ia slot/admin nu jucatorii. Aici NU este democratie, acesta fiind un server privat iar noi ne rezervam dreptul de a grada sau degrada pe cine dorim.
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
- Mesaj n°8
Vasile in mica parte as putea sa zic ca ai dreptate,dar in ce sens...faptul ca ai avut admin-da,corect,si acum nu mai ai deoarece ai lipsit o buna perioada sa nu zic indelungata de pe server...si faptul ca a luat nu stiu cine slot nar fi trebuit sa aduci in discutie...nu asa se rezolva o problema.De ce nai fi dat pe altcineva exemplu??Te-ai gindit ca ea joaca de ceva vreme pe server si destul de des??Sau oricare altul...asa ca daca vrei ceva nu mai baga pe altul linia 1 ca nu e frumos.
Dr@cu!@$- Veteran !
- Numarul mesajelor : 170
Data de inscriere : 10/05/2008
- Mesaj n°9
asa e nu e frumos mai ales k e fata ... si totusi ... oricum totu se face cu rabdare ..krezi k io n`as fi cerut slot sau admin ...da` am citit p`aici pe forum k numa sunt locuri ...si asa k asta e ...ma multumesc cu stadiu de player:D ... si sincer pe tine nu prea te`am vazut pe srv ?
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
- Mesaj n°10
Sexu nu conteaza, ban sau admin poate lua orcine.
closed
closed