Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

4 participan?i

RECLAMATIE NESIMTZITHU

bayern
    bayern
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 28
    Varsta : 42
    Localizare : fetesti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 05/12/2008

RECLAMATIE NESIMTZITHU Empty RECLAMATIE NESIMTZITHU

Mesaj Scris de bayern 04.01.09 14:50

M-ia dat ban pentru panda excesiva zice el pe DUST eu fiind la tero si el la ct dar el nu mai spune ca , ct faceau rush iar eu incercam sa le acopar spatele si nu stateam ascuns ci la vedere si ei ne atacau prin spate pe sub pod ,eu stand la scarii la tero la pod ,dar ce vroia ne tot lua pe spate intrand la noi in baza in 45 de secunde asta nu e rush iar ce faceam eu le acopeream spatele incercand sa diminuez rush sa poate sa puna bmb si asa am reusit sa punem odata bmb si de ce nu a intrat ella tero pe harta asta sa-l vad ce putea sa faca dar de multe ori a facut el abuzuri si nu numai fata de mine ,ce el e vreun dictator , dar ieri si in alte zile se facea panda jegoasa ascunsi dupa cutii si nu le-a mai dat nimeni ban. Exclamation

Cu ce nik jucai ??
    Mustang
    Mustang
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 213
    Varsta : 54
    Localizare : spitalul sapoca
    Jocul preferat : RECLAMATIE NESIMTZITHU 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 31/12/2008

RECLAMATIE NESIMTZITHU Empty Re: RECLAMATIE NESIMTZITHU

Mesaj Scris de Mustang 04.01.09 15:06

am si eu o reclamatie la adresa acestui admin.
    astazi l-am lasat pe fiul meu sa joace pe acest server,copilul nestiind regulile sv a campat in balcon sau cel putin asa este postat in lista de banuri si a primit ban 1200 min .vreau sa va aduc la cunostinta ca nu eu am jucat astazi si din admini cu care am jucat pana a cum ma vazut cineva pe mine campand .
    in speranta ca mi se va ridica ban-ul ,(acesta fiind nejustificat in opinia mea) va multumesc anticipat.
    cu stima [ArH]Big Eagle Exclamation

La tine rezolvat..insa anunta si tu daca e ceva cind joaca ala mic si nu o sa mai ai probleme de acest gen !
    Mustang
    Mustang
    Veteran !
    Veteran !

Jocul preferat : RECLAMATIE NESIMTZITHU 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5

Mesaj Scris de Mustang 04.01.09 17:54

multumesc pt atentia acordata si promit ca il voi invata regulile .
    multumesc pt intelegere
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 27/06/2008

Mesaj Scris de Nesimtzithu 04.01.09 19:53

Mda.....ca sa raspund la ambele posturi:
    1- cssmn ala sau ce nick oi avea, panda EXCESIVA nu o voi accepta in ruptul capului. Hai 1 data, de 2 ori, de 3 ori, da tu deja o dai in nesimtire.......( P.S. - Nu dau ban dupa ce ai sta o singura data in acel locusor care speri sa faci toata echipa, dau dupa ce faci panda repetata in acelasi loc)Si inca ceva daca joc tero poate pe viitor vei lua lectii, despre cum se face, nu stau in locusorul meu pitit bucurandu-ma ca am facut 2-3 insi.
    2- [ArH]Big Eagle, vad ca ai o varsta respectabila, daca tu stiai regulile puteai sa le explici si tu fiului tau evitand acest neplacut ban. Punete in pozitia noastra ca stam cate 5-6 admini cu gura pe el ca nu e voie acolo, pune bmb sau alte chestii care sunt minim logice daca putem spune asa.
    Nu sunt dictator si nici incuiat la minte........LIMBAJUL SI PANDA SI CODATII, nu-i inghit nici cu o tona de helas si de aceea pot fii considerat uneori "dictator" citand mai sus reclamantul cssmn ala sau ce nick are.
    Mustang
    Mustang
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Mustang 04.01.09 20:37

dragul meu ,eu te cred ca ati stat cu gura pe el ,dar crede-ma ca eu nu eram acasa ,el a intrat pe joc si la mine se deschide la sv favorite direct ,si urmarea ....... a intrat ,sa jucat ,nu aveam cum sa ai spun ce reguli sant.
    imi cer mii de scuze daca am gresit cu ceva fata de tine sau alt jucator sau admin pe sv.
    greseala este a mea si mio asum in intregime ,pe viitor nu se va mai repeta.
    multumesc pt intelegere Embarassed
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 07.01.09 21:36

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:30