Am luat un ban aiurea dupa ce i-am dat de 2 ori hs.Imi da cateva flash bang-uri(vreo 6) le i-au pe toate dupa care ma acuza de wall si imi da ban permanent fara sa faca vreo poza sau un demo.
4 participan?i
Pt. Nesimtzithu
VP*Freak- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 38
Localizare : Vaslui
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 23/03/2009
- Mesaj n°1
Pt. Nesimtzithu
Nesimtzithu- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 289
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 27/06/2008
- Mesaj n°2
Re: Pt. Nesimtzithu
Mai ai tupeul si nesimtirea sa faci reclamatie.....
Eu ti-am dat flashuri si blind si nu aveai nici o treaba cu ele, erai ca la tine acasa....
Mai era cineva care poate confirma cele spuse de mine, nu stiu cine, dar daca poate sa zica aici sa nu se mai "infoaie" copilul asta degeaba.
Multumesc.....
Eu ti-am dat flashuri si blind si nu aveai nici o treaba cu ele, erai ca la tine acasa....
Mai era cineva care poate confirma cele spuse de mine, nu stiu cine, dar daca poate sa zica aici sa nu se mai "infoaie" copilul asta degeaba.
Multumesc.....
Jocul preferat :
- Mesaj n°3
da aicea ai dreptatea cand ai dat blind? ca ai dat numai flash si daca mai poate cineva confirma doar just_me si vandam (el mai era si spec.) apropo de infoiat daca tot am avut wall dece vedeam in ceatza cand mi-ai dat ban si nici macar nu ai facut o poza sau un demo pt al putea pune pe forum daca tot crezi ca-i o reclamatie nefondata ?
- Mesaj n°4
Nu vad rostul discutie cu tine atata timp cat eu ti-am dat blind/flash ai mers cu ele si ti-am dat ban pentru wall......
Ownerii vor decide daca sa-ti scoata banul sau nu, in rest multa bafta.....
Ownerii vor decide daca sa-ti scoata banul sau nu, in rest multa bafta.....
Jocul preferat :
- Mesaj n°5
incearca sa intelegi motivul tu ai dat un ban de aiurea doar pt ca m-am miscat in timp ce aveam flash(nu am tras) si nu ai facut nici o poza de
pt. a putea fi demonstrat ca am sau nu wall.De asta momentan purtam aceasta discutie
pt. a putea fi demonstrat ca am sau nu wall.De asta momentan purtam aceasta discutie
- Mesaj n°6
Prietene in momentul in care ai blind/flash majoritate se oprec pe loc si se uita alandala sau merg dar habar nu au pe unde si se lovesc de zid/stalp/cutie ce o fi in drum. Pe cand tu nu aveai nici o treaba cu acest "fenomen" sa-i zicem, tu dadeai colturile foarte "elegant" te-ai si asezat langa o cutie la un moment dat......si apropo ai si tras in jucatori in tot acest timp, capisci ?
Jocul preferat :
- Mesaj n°7
ai dat flash dupa ce ti-am dat dat hs la scari cum vii la "X" si erati doi acolo daca aruncati flash inainte sa auziti pasi asta nu-i problema mea dar tu cand ai dat primul flash(prin comanda pe care o detin adminele la voi) eu eram aproape de cutiile de locul unde trebuie sa plantam bmb
passarys- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 193
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 10
Data de inscriere : 26/11/2008
- Mesaj n°8
da...nesi are dreptate..eram si eu pe server
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°9
nesi fara suparare, dar cam multe reclamatii la adresa ta. poate incerci sa fi mai moderat un pic. vreau sa-ti atrag atentia si asupra problemei cu bomba. este o regula destul de clara pe forum: nu le zici nimic pana la sfarsitul rundei. daca bmb nu este pusa le dai slay. nu slap, nu-i faci buti, nu-i terorizezi. mie nu mi se pare prea utila comanda amx_flash. ca sa te convingi ca nu are wall foloseste blind-ul. daca nu iti dai seama in 10 secunde (greu de crezut)...ii dai 15 secunde ca sa fii sigur. ban scos.