Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+2
Nesimtzithu
NEpriceput
6 participan?i

reclamatie nesimtzithu

NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 86
    Varsta : 38
    Localizare : bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 20/03/2008

reclamatie nesimtzithu Empty reclamatie nesimtzithu

Mesaj Scris de NEpriceput 06.01.09 21:13

cateca probleme cu un admin
    exemple :

AMXX] ADMIN Nesimtzithu made S0s0 HIM quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made SoLO quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made z0r0 p4t3u quit the game

AMXX] ADMIN Nesimtzithu made Bonzarius quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made IGR - legolas quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made Bonzarius quit the game

AMXX] ADMIN Nesimtzithu made claudia quit the game

ADMIN Nesimtzithu made te-ngrop quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made RigosiK Very Happy quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made SUPERMAX quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made fb1 quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made romeo quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made bughy quit the game

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made bughy quit the game (da , de doua ori!!!!)

[AMXX] ADMIN Nesimtzithu made GFhg quit the game

motivul lui este PANDA , nu conta daca omu' abia intrase si el il gasea in baza sau pitit dupa vre-un colt ca erau 7-8 oameni dupa el !!lista asta este facuta doar intr-o jumatate de ora , chiar si eu am luat quit pe baza asta ... eu , care dau intotdeauna rush!! motiv...panda....pai daca era panda nu incepea frate BADCAMPERU' sa imi dea slap???? nu mai zic ca de fiecare data cand il i-au incepe : ba cu slap ; ba cu buf , ba cu ppt si cate-o data cu amandoua !
    imi pare nespus de rau ca nu mai am consola de ieri...
    aseara am aflat si eu de la kuddo ca : cine zice buf si alte d-astea la playeri ramane fara admin

reclamatie nesimtzithu 96941104tl5.th

reclamatie nesimtzithu 66379088tt4.th

daca asta e comportament de admin...
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

reclamatie nesimtzithu Empty Re: reclamatie nesimtzithu

Mesaj Scris de Nesimtzithu 06.01.09 21:45

Asta-i reclamatia ta ? Ha! Cred ca toata lumea stie cat de mult te oftici cand iti dau eu "buf", "ppt" sau alte sunete care mai sunt numai cand asa ca numai plange ca un copil mic si lezat......te rog frumos. Mad Mad . Apropo nu eu ti-am dat quit ci bidepa ca vorbeai mult si fara rost, asta ca sa stii prietene. Lista aia nu cred ca-i facuta intr-o juma de ora si majoritatea au luat din cauza lagului asa ca..........dar deh ce sa zici si tu ca sa mai adaugi la asa zisa reclamatie. Iar pentru panda nu cred ca dau cand intra jucatorul, asa ca mai cauta motive..........
    Ce mai esti un ofticat si un plagacios doar pentru simplu fapt ca nu intelegi ca sunetele sunt puse a se folosi, dar cand te vad ca plangi atata chiar ca nu o sa-ti mai dau ca cine stie poate iti plesneste vreo vena si faci infarct si nu vreau sa te am pe constiinta. Nu o sa-ti mai zic nimic.
    Si apropo HABAR NU AI TU SA ADMINEZI, asa ca nu ma invata tu pe mine ce si cum sa fac, comprende amigo ? Mad Mad
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de NEpriceput 06.01.09 22:28

cine oare mi-a dat llama si nu o mai scoate acum???? nu tot tu???.....naspa ca nu am cum dovedi asta!
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 31
    Localizare : Pe undeva in underground
    Jocul preferat : reclamatie nesimtzithu 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 02/05/2008

Mesaj Scris de ready4war 06.01.09 22:36

cristi ai ramas acelasi tu cum ai fost si inainte cand erai admin tot timpu ai ceva de comentat si nai dreptate nesimtitu nu dadea quit pt panda a dat doar 2 pentru panda cand eram si eu pe server si restu le-a mai dat pt lag si limbaj dar tu tot nu iti convine cate ceva
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Mesaj Scris de Nesimtzithu 06.01.09 23:05

Apropo ti-am zis sa termini cu acuzatiile astea fara rost, ca nu eu ti-am dat llama....
    Mad Mad
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : reclamatie nesimtzithu 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 06.01.09 23:49

quit de obicei se da cand ai lag si ai mai luat kick .si tu ai luat quit si de la mine din cauza intrarii repetate pe server cu lag , dar aici poate nu a fost vina ta . certaret esti din fire recunosc ,dar nu ai cum sa te iei cu toti adminii la cearta ptr ca tu esti ......o persoana importanta .treaba ta daca vrei sa te certi ,si iti place, nu ai decat .si daca tu o sa gresesti pe acest sv vreodata eu o sa-ti postez ce mi sa parut mie ciudat la tine in comportament si am sa expun aici . cand ma gandesc numai la limbaj ............ de abia astept!!!! cheers Laughing lol!
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de NEpriceput 07.01.09 0:36

gaby...de cate ori m-ai vazut pe mine sa vorbesc urat??? pingul meu de pe server este cam 20...rareori cand creste peste limita si atunci il rezolv in 3-4 minute daca nu este afectat de ceilalti playeri cu ping mare (o avertizare puteai da si u ). cine ma respecta (adica nu ma deranjeaza cu: slap , slay , kick , 1001 poze , 1001 comenzi asupra mea ) il respect si eu . cand mi se pare o nedreptate , nu zic ca nu tip , faram tastatura , etc... spre exemplu daca stau si calculez timpul cat am avut azi llama si blind (asta numai cat a fost nesimtzithu pe server) cred ca as ajunge departe .... ai vazut si tu cat am urlat azi pe sv sa mi se scoata... tu cand vorbesti de limbaj , sigur ai vazut cenzurarea "berceniului" din cauza comenzii date tot de voi ! stiu ca nimeni nu tine cu mine si nici macar nu are de ce sa tina cu mine , dar as mai vrea sa subliniez ceva...tot la nesimtzithu ... ati observat si voi cat de mielushel este atunci cand este liviu , kuddo , murdoc pe server??? ...imediat dupa ce pleaca ownerii incepe calvarul ... nu ma refer numai la mine... asa...in general ... cate qwit-uri da la playeri cand sunt ei pe server si cate da dupa ce peaca ownerii??? de cate ori l-ati vazut pe el sa urmareasca jucatorii??? el stie numai 3 comenzi : "amx_ban , amx_rocket , amx_quit" nu mai vb de faptul ca cine l-a luat incepe : mdea , ppt , buf ...etc...
    _eram pe server ct , tineam c4 cazuta in tunel pe d2 el ce face??? amx_rocket crissty_praff
    _eram pe aztec (t) cred ca era inceputul rundei .... abia ce intrasem in joc ; am iesit pe porti , i-am dat head-shoot si ghiciti : amx_slap crissty_praff de vre-o 5 ori .... motiv...PANDA . (recunosc ca la faza asta si-a cerut scuze) dar e normal sa faci lucrul asta???
    _cum ma vede pe server , "mama...iar a intrat praff ....nu pot sa-l sufar ...etc...." de ce nu poate sa ma sufere???...ca din 10 intalniri 7-8 ii dau head-soot? ....sau care e faza??? cu ce l-am deranjat eu??? el zice ca tot mie imi explodeaza venele , dar eu cred ca e total invers!
    acum sa trecem la faza care-a zis-o kuddo ....cine zice buf si alte d-astea la playeri ramane fara admin - am dovada??? .... am martori ??? ce se mai asteapta??? (am mai citit de chestia asta intr-un post si acel admin , din cate tin eu mine a fost suspendat)
    _app dupa ce a citit nesimtzithu reclamatia , a inceput pe server cu amenintari genul : " lasa ca te prind eu ca faci un pas gresit si te ard " nu mi-e frica de chestii d-astea , ca nu stiu cate greseli pot face eu ca player, dar mai stiti ce-i trece prin cap??? am sa inchei aici si sper ca v-a fi luat in considerare topicul meu. NEpriceput ....praff

Ultima editare efectuata de catre crisstypraff in 07.01.09 15:38, editata de 1 ori
    -=Mast3r=-YuLy
    -=Mast3r=-YuLy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de -=Mast3r=-YuLy 07.01.09 13:03

nepriceput care-i problema ta ca nesimtitu da quit ? nu cred ca nesimtitu da quit aiurea , ci pentru un anumit motiv (panda , lag , etc) , multi player stau in baza mai ales pe hartile de_inferno , de_kabul_32 , . Runda a incerput de 50 de sec si ei tot in baza sunt . Obligatia adminului e sa suparvegheze playerii , sa nu stea player la panda , sa nu aiba lag ,cod etc .
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de NEpriceput 07.01.09 13:34

-=Mast3r=-YuLy te rog frumos sa mai citesti o data si citeste tot...nu printre randuri!...daca tot te bagi!
    -=Mast3r=-YuLy
    -=Mast3r=-YuLy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de -=Mast3r=-YuLy 07.01.09 15:14

man eu mi-am dat cu parerea numai ceea ce ai scris tu mai sus , ca a dat nesimtitu rocket , si nu e treaba ta cand da el rocket , cui ii da sau ce face , are un motiv de foloseste aceste comenzi
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 5

Mesaj Scris de murdoc 07.01.09 16:31

ca sa incheiem cu circul, nesi, nu te mai lua de el cand intra pe server si nu exagera cu sunetele alea. cel mai bine ar fii sa va ignorati reciproc. daca unul dintre admini considera ca joaca suspec faceti poze, dati blind(NUMAI la inceputul rundei) s.a...am vazut in cazul lui bitezor ca nu conteaza cat esti de vechi pe server...se poate sa joci codat intr-o zi. in legatura cu amx_quit. am vazut cativa admini care dau aiurea quit...si le-am atras atentia. de acum in colo nu mai dati quit pt camp, lagg sau pt ca a vb urat. pt lagg kick, daca revin, ban 15-30 de min. si la fel pt celelalte.
    CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 23.11.24 10:18