+5
ReyZoR
-=Mast3r=-YuLy
kuddo
Pustiu'
dacian
9 participan?i
Reclamatie Admini : Master Yuly si Bidepa
dacian- Veteran !
- Numarul mesajelor : 78
Varsta : 33
Localizare : Iasi
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 30/09/2008
Acum vreo 10 minute pe harta de_aztec_remake 2 admini aveau chef de panarama ( master yuly si bidepa ) ... stateau in porti si nu ne lasau sa trecem ... faceam observatie adminilor si nimic si nu eram singuru care a facut acest lucur ( observatiile ) ... bineinteles ca nu au patit nimic ... cand am vrut sa vad ce se intampla daca nu esti admin si faci exact acelasi lucru precum adminii am primit slap de vreo 10 - 15 ori tocmai de la adminul care statea cu ceva minute in poarta si se distra de minune pe seama noastra : Master Yuly . Bidepa fiind cred un pic mai cu bun simt nu a mai stat in poarta dar Master Yuly si cu La furat Kotorash nu se opreau din treaba lor . Gaby Berceni a facut observatie si a zis ca cei ce stau in poarta vor fi banati dar ... fara efect ...cand i-am zis lui Gaby berceni ca parca facea lege si ordine pe server si am pus emeticonurile cu ras anume : ) ) s-a suparat ( enervat ) si zdrang ... BAN ... Sper ca se vor lua ceva masuri in privinta asta ... BYE BYE ... app gaby bcn scz daca te-am suparat cu faza aia dar nu esti singurul care se enerveaza
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2008
Nu e bine deloc ( daca asa s-a intamplaT )
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
Asteptam sa isi ia apararea cei in cauza altfel vor fi sanctionati (chiar daca sunt nevinovati).
-=Mast3r=-YuLy- Veteran !
- Numarul mesajelor : 595
Jocul preferat :
Reputatie : 2
Data de inscriere : 07/06/2008
pai eu nu ti-am dat nici un ban , iar faza cu usa a inceput kotorash si iam zis sa se dea , iar el a zis care ajunge primu la usa sa se puna acolo , iar odata am ajuns eu primu si m-am pus in fata usii , dar nu cum zici tu ca eu stateam 9 runde in fata usii . Nu cred ca ma stat mai mult de 2 runde in fata usii , iar poate nu ai vazut tu bine ca incepuse sa se puna GLn ;X GaLeOn in fata usii si eu am fost prin in gramadeala aia . Poti sa te uiti la la ban list acolo ca ia dat ban gaby berceni lui GLn ;X GaLeOn .
Ultima editare efectuata de catre -=Mast3r=-YuLy in 26.12.08 0:05, editata de 1 ori
ReyZoR- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 29
Localizare : Mioveni
Data de inscriere : 20/06/2008
Am fost de fata a stat dar nu mai mult de 3 runde sau 2...2 a stat ca a 3-a a stat kotorash si iam dat eu hs lui si celui din spate.
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 01/07/2008
cu mult respect din ce ai scris tu acolo, dacian, se intelege ca eu ti-am dat ban .gresit total .eu i-am dat lui GLn ;X GaLeOn , datorita faptului ca bloca usa , timp de 4 runde. tu ai blocat-o 5 runde si m-am uitat in obrazul tau ca totusi esti veteran aici, si mi-a fost oarecum jena sa-ti dau ban cu toate ca ai fi meritat, din plin.yuli a stat si el si a inteles pina la urma ca totusi a gresit si sa dat la o parte , impreuna cu bidepa .cine ti-a dat ban a considerat ca tu esti acela care meriti ban si cred ca te-a urmarit mult timp, daca a ajuns la concluzia asta. fara suparare , dar sant unele lucruri aici care ne scapa , atat noua , cat si voua playerilor. cand faceti o reclamatie incercati sa fie fondata cu dovezi , nu pe vb sa iasa discutii si certuri intre admini .atat de suparat si enervat esti man incat nici nu ai vazut cine ti-a dat ban. cauta si vei gasi , dar numai acuza pe altii, numai ca sa bagi discordie intre admini si owneri . te rog frumos mai gandeste-te inainte sa scrii un toppic, si mai ales modul de exprimare si acuzare pe care il folosesti. incearca sa-l revizuiesti . cu respect acelasi gaby
Bidepa- MEMBRU DE ONOARE
Varsta : 34
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Data de inscriere : 30/06/2008
ce sa inteleg =pt ca am stat 1 runda in usa timp de 4 sec /consta o reclamatie /si tot de la mine, mai primeai si slap in acelas timp /esti cu totu pedinafara
ASDE- Owner
- Numarul mesajelor : 851
Varsta : 50
Localizare : Ploiesti/PH
Jocul preferat :
Reputatie : 9
oferta mea este urmatoarea:
dacian = ban 1 saptamana pentru reclamatie facuta aiurea pentru ca si tu ai luat parte la "stat in usa"
yuly = suspend + ban 1 saptamana pentru aceasta gafa pe care sti bine ca nu ai voie sa o faci si pentru faptul ca incerci sa ne duci de nas.
bidepa = vezi la yuly
DAR cu toate astea am sa trec cu vederea...de data asta. Stiti ce se va intampla data viitoare sper..
dacian = ban 1 saptamana pentru reclamatie facuta aiurea pentru ca si tu ai luat parte la "stat in usa"
yuly = suspend + ban 1 saptamana pentru aceasta gafa pe care sti bine ca nu ai voie sa o faci si pentru faptul ca incerci sa ne duci de nas.
bidepa = vezi la yuly
DAR cu toate astea am sa trec cu vederea...de data asta. Stiti ce se va intampla data viitoare sper..
Jocul preferat :
ok ASDE , nu o sa se mai intample iti promit eu Multumesc si Sarbatori Fericite !!!
Daciane las k ne vedem noi in oras .
Daciane las k ne vedem noi in oras .
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Problema unui admin care sa nimerit sa se opreasca in usa se mai poate datora si faptului ca ar exista posibilitatea ca el sa se fi oprit acolo intimplator cautind ceva anume in consola..o discutie,o comanda sau un ip...eu nu am vazut admini sa le arda de caterinca de acest gen...si din cite am citit in fuga nu ai consider vinovati deloc .
dacian- Veteran !
Jocul preferat :
ma tem ca nu ati inteles bine ... eu sunt gln galeon ... si nu am stat in usa dekt o data vrand sa vad ce mi se intampla cand fac si eu acest lucru ... am luat slap , m-am lamurit , dar kotorash , master yuly si cu bidepa de ce nu au luat slap ... banul stiu dc l-am luat : fiindca m-am purtat poate un pic prea urat cu un om mult mai in varsta dekt mine deci gaby berceni: Scuze mane ... nu am facut aceasta reclamatie degeaba ci doar din cauza ca master yuly si bidepa se tot distrau pe seama noastra si nu ne lasau sa trecem sa ne vedem de jocul nostru ... plus ca nu am vrut sa iasa o cearta ... daca asa ati perceput-o unii dintre voi asta este altceva ... asa ca ... sarbatori fericite si sa auzim numai de bine !!! LA MULTI ANI !
ps : Liviu cei 2 nu se opreau tocmai in usa ca sa caute comenzi atata timp cat ei scriau haha3 si ) ... ei se distrau f bine ... daca era sa cauta cineva o comanda nu se oprea in usa astfel blocand desfasurarea normala a jocului !
ps : Liviu cei 2 nu se opreau tocmai in usa ca sa caute comenzi atata timp cat ei scriau haha3 si ) ... ei se distrau f bine ... daca era sa cauta cineva o comanda nu se oprea in usa astfel blocand desfasurarea normala a jocului !
Jocul preferat :
dacian eu am scris mai sus ca am stat si eu 1 sau 2 , dar nu cum zici tu ca in fiecare runda stateam eu , pote nu ai vazut tu bine ca mai statea si kotorash si bidepa si mai erau , cum ai fost si tu prins in ingramadeala aia asa am fost si eu in schimb ca si tu ai stat cateva runde in usa . codatule .
Bidepa- MEMBRU DE ONOARE
Jocul preferat :
un comentariu )) tip de 4 sec )))))))) consta o reclamatie pt ca am impiedicat un player pe nume DACIAN sa joace ))))) dovezii = 0
Bidepa- MEMBRU DE ONOARE
Jocul preferat :
nu uita codu de baru dupa casca jucatorului BIDEPA
dacian- Veteran !
Jocul preferat :
dovada e la Liviu ) daca o sa vrea sa o dea bine daca nu asta e nu pot sa il oblig !
Bidepa- MEMBRU DE ONOARE
Jocul preferat :
bine cum zici tu /bafta in continuare/sa nu uiti codu ala de baru .....sal declari
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Gata cu prostiile astea..si in ajunul sarbatorilor..!
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
liviu a scris:ar exista posibilitatea ca el sa se fi oprit acolo intimplator cautind ceva anume in consola
...5 runde in dreptul usii... numa in dreptu' usii merge consola aia a naibii