Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

PT Adminii Lion,ASDE,=Master=Yuly

Avocatu Angel
    Avocatu Angel
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 12
    Varsta : 39
    Localizare : timisoara
    Jocul preferat : PT Adminii Lion,ASDE,=Master=Yuly 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 31/03/2009

PT Adminii Lion,ASDE,=Master=Yuly Empty PT Adminii Lion,ASDE,=Master=Yuly

Mesaj Scris de Avocatu Angel 02.04.09 18:44

Bravo baietii va felicit,inca o data zic va oftica ca un player e bun?de ce dati cenzurat si tot felul d comenzi de ale voastre va simtiti bn la os nu e nimik eu ma bucur,nu inteleg ce am facut acum de ati sarit toti pe capul meu si nu ma lasati sa joc dak as fi codat sa fim seriosi de cand joc pe sv puteam prins cu poze cand mi sau facut de ce nu ati fost in stare sa imi face poze sau demo rpd dati voii cenzurad ``oamenii marii`` ori cum eu va multumesc chear mia placut decizia voastra aveti un talent deosebit d frumos si un respect tare bun fata player ca mn.
    Voii adminii care ati fost Online unu dintre voi ma-ti dat blind d 2 ori cand eram in atak am luat blindu...de ce nu ati facut poze va era frica k ieseam curat exista si demo nush dak va pricepeti in fine nu conteaza asa mult...sper sa ne intelegem asta e a doua oara cand se intampla fara nici un motiv `cenzurat` Am mult mai mult de spus...e destul pt voi oamenii maturi k sa intelegeti dak nu ajungem la metoda doua.
    Astept un raspuns sincer si adevarat
    Semnat:Samurakhe
    Avocatu Angel
    Avocatu Angel

Jocul preferat : PT Adminii Lion,ASDE,=Master=Yuly 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5

PT Adminii Lion,ASDE,=Master=Yuly Empty Re: PT Adminii Lion,ASDE,=Master=Yuly

Mesaj Scris de Avocatu Angel 02.04.09 20:22

Mada de ce dai kick am facut eu ceva si nu stiu....chiar nu te inteleg cat poti fi...dak ma crezi codat frate verifica`ma k nu degeaba ai admin doar sa dai kick si cenzurat esti foarte istet sincer si pe langa glumet,ce caracter ai te felicit esti un dulce
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 02.04.09 22:10

ma faci sa rad Laughing
    Ai demo facut gogule stai lin Wink
    Sti u vorba aia cand 1 zice ca esti beat al scuipi cand zic 2 nu ai bagi in seama dar cand zic 3 te duci si te culci Exclamation
    -=Mast3r=-YuLy
    -=Mast3r=-YuLy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de -=Mast3r=-YuLy 03.04.09 10:51

am eu demo , daca vrei ti-l pun , ai cod frate care se activeaza/dezactiveaza am stat 7 runde pe tine si te-am urmarit iar intre timp ti-am facut si demo eu , eram mai multi admini pe server care ziceam ca esti codat ,
    Avocatu Angel
    Avocatu Angel

Mesaj Scris de Avocatu Angel 03.04.09 15:33

Salut!!! Da vad ca va laudati tare mult k ati facut demo chear vreu sa il postezi aici sunt tare curios unde se vd codu Laughing ma faci sa rad d nu mai pot...vreu neaparat demo la id meu te ast cu bucurie pretene si chiar ma bucur foarte mult k mai facut demo acolo e dovada ca nu sunt codat se vd clar dar o dai in vrajala k vasile.Ast master un rasp cand mai rapid dak se pote Salut
    Avocatu Angel
    Avocatu Angel

Mesaj Scris de Avocatu Angel 03.04.09 19:22

Pune Demo aici sa vada toata lumea..abea astept sunt foarte curios Laughing Laughing
    narcis25
    narcis25

Numarul mesajelor : 2
    Varsta : 40
    Data de inscriere : 04/04/2009

Mesaj Scris de narcis25 04.04.09 18:44

Bravo mai ms tare mult pt ca mai sters accontul,de ce nu pui demo ascunzi ceva?se vd clar ma ca nu sunt codat atfel puneai demo dar ori cum ai u acolo dovada ca nu sunt codat ori cum se vede k aveti ciuda Mare De Tot pe jucatorii adevarati d counter-strike.
    Ce sa mai zis am incercat sa va dovedesc de fiecare data ca nu sunt `codat` Mad Mad asa e ma tot gandesc cu ori ce nick intru pe sv imi faceti poze da nu va dati seama ca sunt eu,sa nu mai zis cate poze am postat eu aici pe forum aici sunt nickurile=Vechiul preten al tau liviu si murodc =DoP Evy Puryket Samurakhe Conte va zis de acum nam jucat nici o data pe sv cu code de cand stiu sv d poroximativ 2-3 ani in plus eu stiu sv foarte bn cine e codat sau bun jucator este exclus din joc.
    Frate dak eram codat in totii acesti anii eram prins sa fin serios dar de unde dak nu intelege omu...degeaba insisti,am pierdut foarte mult timp pe sv si vad ca sunt admini online e foarte bn calculat sv nu sunt `codati`
    Recunosc am gresit si eu cu multe faze la adresa ta liviu si murod in fine eu cred ca a trecut mult timp d atunci,si greseala se mai si iarta nu bat apropo sa ma iertati Exclamation
    Va salut yo DOP bounce
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 04.04.09 20:36

Nu stiu ce cont ti sa sters...nu ma interesat ca esti dop...erai preferatul lui murdoc nu al meu..daca iti aduci bine aminte,eu am pus o vorba buna ptr tine daca nu recunosti e treaba ta..insa nu o sa iti mai raspund la problemele tale ca esti prea magar si infumurat!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:51