Bravo baietii va felicit,inca o data zic va oftica ca un player e bun?de ce dati cenzurat si tot felul d comenzi de ale voastre va simtiti bn la os nu e nimik eu ma bucur,nu inteleg ce am facut acum de ati sarit toti pe capul meu si nu ma lasati sa joc dak as fi codat sa fim seriosi de cand joc pe sv puteam prins cu poze cand mi sau facut de ce nu ati fost in stare sa imi face poze sau demo rpd dati voii cenzurad ``oamenii marii`` ori cum eu va multumesc chear mia placut decizia voastra aveti un talent deosebit d frumos si un respect tare bun fata player ca mn.
Voii adminii care ati fost Online unu dintre voi ma-ti dat blind d 2 ori cand eram in atak am luat blindu...de ce nu ati facut poze va era frica k ieseam curat exista si demo nush dak va pricepeti in fine nu conteaza asa mult...sper sa ne intelegem asta e a doua oara cand se intampla fara nici un motiv `cenzurat` Am mult mai mult de spus...e destul pt voi oamenii maturi k sa intelegeti dak nu ajungem la metoda doua.
Astept un raspuns sincer si adevarat
Semnat:Samurakhe
Voii adminii care ati fost Online unu dintre voi ma-ti dat blind d 2 ori cand eram in atak am luat blindu...de ce nu ati facut poze va era frica k ieseam curat exista si demo nush dak va pricepeti in fine nu conteaza asa mult...sper sa ne intelegem asta e a doua oara cand se intampla fara nici un motiv `cenzurat` Am mult mai mult de spus...e destul pt voi oamenii maturi k sa intelegeti dak nu ajungem la metoda doua.
Astept un raspuns sincer si adevarat
Semnat:Samurakhe