eram pe de train si mai erau 4 minute din harta .. reyzor a dat vot si a iesit dust2 2006 .. dupa ce s-a schimbat plansa , bidepa a schimbat pe aztec ( care a mai fost intre hartile anterioare) apoi harta a fost schimbata iarasi pe d2 2006 si l-am intreabt pe bidepa dc a pus aztec si am primit kick.. am spus k lucrurile nu vor ramane asa si a inceput sa ma ia la misto .. din cate stiu harta nu poate fii schimbata fara vot si pana cand nu se termina timpul
+3
kuddo
ReyZoR
dodo7
7 participan?i
reclamatie bidepa
dodo7- Veteran !
- Numarul mesajelor : 32
Varsta : 74
Localizare : acasa
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/03/2009
- Mesaj n°1
reclamatie bidepa
ReyZoR- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 29
Localizare : Mioveni
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/06/2008
- Mesaj n°2
Re: reclamatie bidepa
Da bidepa a fost raportat de mine.El crede ca totul sa rezuma la frica de a lua bataie nu are pic de bun simt sau "materie cenusie".Ownerii vor lua o decizie si sper ca va fi corecta.
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°3
Da cunoastem situatia, iar noi ownerii (majoritatea) suntem de partea voastra. Nici noi nu inghitim acest personaj. Bidepa este un personaj ce nu detine un minim de inteligenta. Mi-au fost raportate pe privat toate aberatiile comise de acest tip.
Eu cel putin mai am cateva datorii de platit la el si am sa-l execut cat de curand, nu-l inghit nici pe el nici pe prietenii lui.
Cei care va sustin in acest demers sunt:
Dar mai trebuie aprobara unuia dintre noi (ownerii) pentru a putea scapa de LICHELELE astea.
Eu cel putin mai am cateva datorii de platit la el si am sa-l execut cat de curand, nu-l inghit nici pe el nici pe prietenii lui.
Cei care va sustin in acest demers sunt:
Dar mai trebuie aprobara unuia dintre noi (ownerii) pentru a putea scapa de LICHELELE astea.
flash.01- Veteran !
- Numarul mesajelor : 59
Varsta : 36
Localizare : cum intrii in Bucuresti pe dreapta :)
Jocul preferat :
Reputatie : -1
Data de inscriere : 17/01/2009
- Mesaj n°4
nu mi se pare corect sa ne jicnim intre noi...kiddo detine puterea si are pe ce sa se bazeze...nu o spun cu rautate dar el e constient ca nu i se poate intampla nimic daca injura pe cineva sau daca ia la misto etc...nu e corect fata de uni dintre noi ... nu vreau sa fie cu suparare dar as vrea sa fie un minim de respect intre noi daca se poate si sa nu ne folosim puterea in alte sensuri
flash.01- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°5
acum pun pariu ca dupa mesajul pe care lam postat mai sus am sa patesc ceva...dar nu ma feresc sa imi spun punctul de vedere ...
Jocul preferat :
- Mesaj n°6
Flash tu fa-ti de lucru ca nu esti implicat in problema asta si nu iti dai cu parerea unde nu e treaba ta. De ex imbecilu asta de bidepa se apuca sa schimbe harta dupa ce unul dintre admini a dat vote si a intrat harta respectiva, pe urma tot cretinu asta de bidepa a pus harta anterioara (cea care iesise la vote) ca si-a dat seama in imbecilitatea lui ca parca nu-i convine harta pusa de el.
Acum vin si te intreb vrei sa fi la fel cal el, ca sa nu zic altfel ?
Nu am interes sa iti raspund la ceea ce ai scris mai sus, nu prezinti interes pentru mine atat de mare, momentan.
Acum vin si te intreb vrei sa fi la fel cal el, ca sa nu zic altfel ?
Nu am interes sa iti raspund la ceea ce ai scris mai sus, nu prezinti interes pentru mine atat de mare, momentan.
ReyZoR- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 29
Localizare : Mioveni
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/06/2008
- Mesaj n°7
Ei bine eu am dat vot...a iesit dust2_2006 si el a pus o harta care fusese anterior.Eu am schimbat-o deoarece am observat nemultumirea jucatorilor si nu am dorit sa ramana serverul 4 vs 4.Ei bine tot bidepa sa simtit bulversat de faptul ca playerii ii reprosau si ca eu am schimbat.Ultimul mesaj al meu la acest subiect de discutie am vrut doar sa clarific situatia.
Cu respect ,
ReyZoR
Cu respect ,
ReyZoR
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Varsta : 34
Data de inscriere : 25/03/2008
- Mesaj n°8
kuddo man... scuza-ma pentru off topic, nu trebuie sa ma bag ...dar de la un timp am observat si eu ca sunt multi prea multi care au gura sparta ca sa nu zic altcumva! adica intr-un cuvant si uni playeri si uni admini cum vad ceva (fie intentionat, fie din greseala) gata "sifoneaza" imediat! nu stiu de unde a aparut raca asta intre noi, dar nu-i de bine... vreau sa va spun la toti... ganditi-va ca poate pe acest servar va petrceti mai mult timp decat va petreceti cu cei dragi voua,uni si-au facut prieteni pe acest, numere de telefoane si etc.
Intr-un cuvant suntem ca o familie! acum daca va place sa ne dusmanim intre noi ... asta-i partea a 2-a. Scuze inca o data pentru off topic , sper sa nu o luati in nume de rau... doar incerc sa ameliorez situatia:) (si in tot ce-am scris nu ma refer la nimeni personal)
Intr-un cuvant suntem ca o familie! acum daca va place sa ne dusmanim intre noi ... asta-i partea a 2-a. Scuze inca o data pentru off topic , sper sa nu o luati in nume de rau... doar incerc sa ameliorez situatia:) (si in tot ce-am scris nu ma refer la nimeni personal)
Jocul preferat :
- Mesaj n°9
Situatia va fi fost ameliorata cand scapam de paduchi.
flash.01- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°10
mda...sarpe are dreptate...nu trebuie sa fi ironic kuddo ca doar eu pe acest server ma simt inconjurat de prieteni daca pot spune asa...(suntem ca o familie dar numai ca aici e o diferenta ne impuscam intre noi ) nu am vrut sa ma bag unde nu imi fierbe oala...cum de altfel am vazut ca ai inteles...ai inteles gresit kuddo,nu vreau sa te superi pe mine si hai sa fim toti prieteni sa ne intelegem,nu trebuie sa fi atat de impunator prin vocabularul tau rece pt ca eu nu am vrut sa spun nimic cu rautate...daca intelegi ce vreau sa spun ... stiu ca sunt niste reguli care trebuiesc respectate. si imi cer scz daca am suparat pe cineva ca am postat si eu aici...
Bidepa- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 78
Varsta : 34
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Data de inscriere : 30/06/2008
- Mesaj n°11
o fi bine ...... O FI RAU ...... urmeaza . ......................
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
- Mesaj n°12