nu este corect cel putin mie asa mi se pare dar dak are admin sa nu abuzeze suntem toti plaieri cu aceleasi drepturi asa ca va rog frumos clarificati situatia
4 participan?i
reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN
HellDrake- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 33
Localizare : Romania
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/12/2008
just_me- Veteran !
- Numarul mesajelor : 94
Varsta : 38
Localizare : ....
Jocul preferat :
Data de inscriere : 31/10/2008
man neromar nu stia k u ai glumit cu mine a crezut k mai jignit sau k ai vb urat!!!!!!!!!!!!!doar ce intrase si poate a vazut ce ai scris u si ii sa parut k mai jignit!!!!acum nu tre sa ne certam pt o chestie minora!!!!!bft baieti!!!!
DoRyN- Moderator Forum
- Numarul mesajelor : 219
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti-Berceni
Jocul preferat :
Reputatie : -1
Data de inscriere : 28/05/2008
Mane mai invata sa vb ,chiar daca al stii pe just_me nu ai voie sa vb cum vrei u .
(ADMINS) NeRoMaR *DEAD* HellDrake : just asta e ca draq pe unde nu te astepti.......plus ca ti-am dat ban pt o ora ,si inca ceva daca ai glume si etc le fati pe mess cu just_me nu pe sv ok?
(ADMINS) NeRoMaR *DEAD* HellDrake : just asta e ca draq pe unde nu te astepti.......plus ca ti-am dat ban pt o ora ,si inca ceva daca ai glume si etc le fati pe mess cu just_me nu pe sv ok?
HellDrake- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 33
Localizare : Romania
Data de inscriere : 22/12/2008
- Mesaj n°4
mda....
apropo nu am injurat fff tare dak chiar nu erai atent puteai macar sa intrebi si pe alti nu ii vezi cum vb pe server ca sunt o gramada mai multi de o gramada care injura si sa fim corecti doar pe mine mai vazut?
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 01/07/2008
apropo nu am injurat fff tare dak chiar nu erai atent puteai macar sa intrebi si pe alti nu ii vezi cum vb pe server ca sunt o gramada mai multi de o gramada care injura si sa fim corecti doar pe mine mai vazut? Ciudata afirmatie drake ......... vb gura fara tine si pe urma cand o sa gresesti si o sa ia masuri un admin o sa tipati in gura mare ca face abuz...... Crezi ca daca esti amic cu just , te lasa un admin sa vb urat pe sv ??? dimpotriva facand reclamatia asta fii sigur ca-L FACI DE RAS PE JUST , fiindu-i prieten.........