Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

4 participan?i

reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN

HellDrake
    HellDrake
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 2
    Varsta : 33
    Localizare : Romania
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 22/12/2008

reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN Empty reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN

Mesaj Scris de HellDrake 22.12.08 2:26

nu este corect cel putin mie asa mi se pare dar dak are admin sa nu abuzeze suntem toti plaieri cu aceleasi drepturi asa ca va rog frumos clarificati situatia
    just_me
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 94
    Varsta : 38
    Localizare : ....
    Jocul preferat : reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 31/10/2008

reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN Empty Re: reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN

Mesaj Scris de just_me 22.12.08 2:42

man neromar nu stia k u ai glumit cu mine a crezut k mai jignit sau k ai vb urat!!!!!!!!!!!!!doar ce intrase si poate a vazut ce ai scris u si ii sa parut k mai jignit!!!!acum nu tre sa ne certam pt o chestie minora!!!!!bft baieti!!!!
    DoRyN
    DoRyN
    Moderator Forum
    Moderator Forum

Numarul mesajelor : 219
    Varsta : 39
    Localizare : Bucuresti-Berceni
    Jocul preferat : reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : -1
    Data de inscriere : 28/05/2008

reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN Empty Re: reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN

Mesaj Scris de DoRyN 22.12.08 2:44

Mane mai invata sa vb ,chiar daca al stii pe just_me nu ai voie sa vb cum vrei u .
    (ADMINS) NeRoMaR *DEAD* HellDrake : just asta e ca draq pe unde nu te astepti.......plus ca ti-am dat ban pt o ora ,si inca ceva daca ai glume si etc le fati pe mess cu just_me nu pe sv ok?
    HellDrake
    HellDrake

Numarul mesajelor : 2
    Varsta : 33
    Localizare : Romania
    Data de inscriere : 22/12/2008

reclamatie pt ban aiurea nici nu am injurat si imi da ban NeRoMaN Empty mda....

Mesaj Scris de HellDrake 22.12.08 3:00

apropo nu am injurat fff tare dak chiar nu erai atent puteai macar sa intrebi si pe alti nu ii vezi cum vb pe server ca sunt o gramada mai multi de o gramada care injura si sa fim corecti doar pe mine mai vazut?
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 22.12.08 6:26

apropo nu am injurat fff tare dak chiar nu erai atent puteai macar sa intrebi si pe alti nu ii vezi cum vb pe server ca sunt o gramada mai multi de o gramada care injura si sa fim corecti doar pe mine mai vazut? Ciudata afirmatie drake ......... vb gura fara tine si pe urma cand o sa gresesti si o sa ia masuri un admin o sa tipati in gura mare ca face abuz...... Crezi ca daca esti amic cu just , te lasa un admin sa vb urat pe sv ??? dimpotriva facand reclamatia asta fii sigur ca-L FACI DE RAS PE JUST , fiindu-i prieten.........

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:10