Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+5
murdoc
Georgel
liviu
sarpe
suspectu
9 participan?i

Reclamatie cristi praf

suspectu
    suspectu
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 10
    Varsta : 33
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 16/06/2008

Reclamatie cristi praf Empty Reclamatie cristi praf

Mesaj Scris de suspectu 16.06.08 1:14

Nume:Suspectu
    Ip:dinamic
    as vrea sa fac si eu o reclamatie impotriva unui admin de-al vostru....( cristi praf ) ..joc pe servar de aproximativ o saptamana...si-mi place foarte mult.....dar asta seara cand doream sa dezamorsez bomba pe d2...se abuza foarte mult de comanda amx_slap ....in repetate randuri..si astfel ma indeparta de bomba de fiecare data cand vroiam s-o dezamorsez...eu fiind CT...sper sa se ia masurile care trebuie.
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Reclamatie cristi praf Empty Re: Reclamatie cristi praf

Mesaj Scris de sarpe 16.06.08 2:30

Smile))) asta-i reclamatia ... puffff .Cristi este un admin fb si nu se ia de jucatori aiurea ... de aceea este admin pentru ca stie sa-si faca treaba. stai linistit ca el stie cel mai bn.
    Din cate observ reclamatia asta chiar nu isi are rostul. Smile
    fi mai calm tinere cheers
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Reclamatie cristi praf 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 16.06.08 5:55

Astept si raspunsul lai praff sa vedem ce are de spus in apararea lui.Sper sa nu fi gresit si abuzat de functia de admin....caci ar fi pacat tinind cont ca este un jucator bun si priceput....! bounce
    Georgel
    Georgel
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 286
    Varsta : 39
    Jocul preferat : Reclamatie cristi praf 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : -3

Mesaj Scris de Georgel 16.06.08 8:54

Sper ca el sa nu fi dat slap pentru ca tu dezamorsai bomba deoarece nu cred ca era in stare de asa ceva. Asteptam sa vedem ce zice si el. Daca va fi asa cum zici tu , este destul de grav ce a facut si va fi sanctionat .
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 16.06.08 11:51

sarpe a scris:Smile))) asta-i reclamatia ... puffff .Cristi este un admin fb si nu se ia de jucatori aiurea ... de aceea este admin pentru ca stie sa-si faca treaba. stai linistit ca el stie cel mai bn.
    Din cate observ reclamatia asta chiar nu isi are rostul. Smile
    fi mai calm tinere cheers

reclamatia isi are tot rostul. daca se dovedeste ca a abuzat de functie, adminul ii va fii suspendat pe o perioada limitata. reclamatia ii este adresata lui crissty praff si nu vad de ce comentezi tu aiurea. sa zicem ca se accepta unele comentarii in caz ca ai fost pe server la momentul respectiv. asteptam sa vedem ce are cristi de zis.

P.S: sarpe ai grija cu limbajul. la urmatoarea abatere ai ban pe forum (ex: ''fb'', ''bn'')
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Pustiu' 16.06.08 12:31

da...eram si eu pe servar,si intradevar am vazut faza,dar probabil cristi a avut motivele lui,nu cred ca ii dadea degeaba,sa asteptam ce zice si el.(off topic-suspectul e un prieten de-al meu inca de cand aveam 4-5 ani..l-am facut si pe el sa joace pe servaru asta,il cunosc,nu are coduri sau altceva in genu asta.. ) Bafta la toti
    laurentiu
    laurentiu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 201
    Varsta : 38
    Localizare : zimnicea
    Data de inscriere : 22/03/2008

Mesaj Scris de laurentiu 16.06.08 13:19

eram si eu pe server doar ce intrasem stiu sigur ca, cristi i-a dat slap lui suspectu dar nu stiu daca suspectul punea bomba sau nu dar stiu ca i-am dat kick lui suspctul pentru limbaj(asteptam raspunsul lui cristi)
    Silver_Ghost
    Silver_Ghost
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 315
    Varsta : 49
    Localizare : Hirsova(Constanta)

Mesaj Scris de Silver_Ghost 16.06.08 15:28

Usurel!Nu va aruncati cu supozitii si altele/probabil ca baiatu facea camp si lua slap de la server.La asta v-ati gandit?

Ultima editare efectuata de catre Silver_Ghost in 16.06.08 20:19, editata de 1 ori
    suspectu
    suspectu

Mesaj Scris de suspectu 16.06.08 17:04

NU FACEAM CAMP CI DOAR PROTEJAM X2(harta:dust2,eram ct, si nu mi-am luat slap ca am campat, scria frumos la chat admin cristi praf slap suspectu cu 0 damage,daca as fi campat imi lua din viata);am omorat pe cineva care vroia sa puna bomba la x2, a mai venit cineva sa o ia, l-am omorat si pe el, iar la cea de-a treia persoana care a venit la bomba am asteptat sa o puna , a pus bomba, l-am omorat si pe cel care a pus-o, dupa care m-am dus sa o dezamosrsez, la care cristi s-a enervat ca am asteptat sa puna bomba si nu l-am omorat dinainte, mi-a zis ca sunt fragar[asta e treaba mea nu a lui, nu stiu de ce il intereseaza pe el cum joc eu,poate se oftica ca ajungeam eu primul pe harta(eu eram pe locul 2,iar el era pe primul) altfel nu pot sa-mi dau seama, putea sa-mi dea oricare alt admin slap,nu el),dupa care eu incercam sa dezamorsez bomba, el imi dadea slap,iar ma duceam la bmb, iar slap si tot asa.
    suspectu
    suspectu

Mesaj Scris de suspectu 20.06.08 23:47

vad ca reclamatiile pe acest forum nu se iau la socoteala...sau ownerii sunt prieteni cu adminii..pentru ca altfel s-ar lua macar o decizie,un verdict ceva .
    Georgel
    Georgel
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 286
    Varsta : 39
    Reputatie : -3

Mesaj Scris de Georgel 21.06.08 0:18

lol! CLOSED
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Reclamatie cristi praf 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 21.06.08 9:13

Ownerii nu sunt prieteni cu adminii in mare parte si orice admin poate fi pus pe liber in orice moment indiferent de ce prietenii are cu Ownerii.

In al doilea rand as mai vrea sa mentionez ca adminii care fac bisericuțe si iau apararea altor admini iar lucrurile stau altfel in fond...atunci vor ramane fara admin si acei admini. Nu ma intereseaza ca va luati apararea ca sunteti prieteni.

In al 3-lea rand nu mai vreau sa vad ca luati la misto topciurile acestea ca sa nu va treziti cu ban pe forum. Cine nu stie ce s-a intamplat in momentul respectiv nu are voie sa faca commenturi de genu "nu cred ca a facut el asa ceva ca el e admin bun", pentru ca nu ne intereseaza cum e el in general ne intereseaza ce a facut in momentul respectiv doar.
    (nu e vorba despre cristi praff in ceea ce am scris mai sus, am vorbit la modul general)
    Daca praff nu va posta va ramane fara admin.
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 21.06.08 12:36

pai eu cred ca a avut timp suficient. topicul a fost facut pe 16 iunie...acum suntem in 21. adminul lui crissty_praff va fii suspendat pentru 5 zile.
    Topic Closed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:04