05.01.2010 -> intrat pe serv + jucat 15 min = ban + cenzure
Admin - magicianu
Motiv - il astept SI aici sa-l scrie
As dori sa fac o reclamatie acestui admin (magicianu) deoarece am primit ban si cenzure fara nici o explicatie, fara nici o poza facuta, fara nici un blind..deci fara nici o metoda de verificare. Banuiesc ca acest Ban+Cenzure s-a bazat pe intuitia personala - lucru care, din cate stiu eu, nu prea isi are locul aici, cand exista destule metode de verificare.
P.S. pentru domnul Magician :
Pe langa ban fara motiv si fara poze mi-ai dat si cenzure. Tin sa-ti mentionez ca desi comanda de cenzure este posibila ca si admin, tu nu esti proprietar pe CS-ul meu. Eu am dat platit acest joc, il joc LegaL, asa ca tu nu ai nici un drept sa-mi dai Cenzure si apoi eu sa stau sa-mi refac CS-ul. Sper ca esti constient de asta
Daca eram un codat (si banuiesc ca aveam nosteam, download de ici si colo) aveai toate motivele sa folosesti aceasta comanda. Dar, neavand nici o dovada ca sunt codat, nici macar o poza nu ai nici un drept sa folosesti aceasta comanda, modificandu-mi date in PC-ul meu, respectiv CS.
Solicit atentionarea/sanctionarea acestui admin deoarece eu consider ca nu a procedat corect si a abuzat de statutul de admin.
Asta e parerea mea, insa astept si parerile celor care conteaza !
Va Multumesc
O zi placuta !