nu mai anteleg nimic am citit regulamentu de n ori nu scrie nimic ca nu ai voie sa te urci an turnuri ca nu ai voie cu awp si cand te urci iei kic teroristi nu au voie nimic regulie sun facute de admini care sun pe servar de ce mai baga plansa cu turnuri daca nu avem voie sa le scoata care se trezeste cu admin face ce vrea am jucat d2_1337 si erau turnuri la cantari ei aveau voie sa urce nu lea zis nimeni nimik sa schimbat plansa de_cabble si erau turnuri la tero noi nu mai aveam voie sa urcam ca luam kic nu te supara pe mine liviu dar ori sunt reguli pentru toti ori jucam sa castige numai cantari eu joc de ceva timp si nu am facut nazuri dar acuma chiar mam inervat ca nu am vazut asa ceva pana acuma pe vrun servar plansele deaia sunt facute sa urcam si an turnuri sau daca vor sa castige numai cantari sa spuna ca nu mai joc ma mut pe alt servar eu am veniit aici ca mia spus silver ca e un servar curat fara codati dar vad ca fiecare admin nou care intra inpune reguli noi ce se antampla exsplicami tu si daca eu gresesc nu mai intru pe sv
3 participan?i
pentru liviu
gemil- Veteran !
- Numarul mesajelor : 123
Varsta : 43
Localizare : constanta
Reputatie : 0
Data de inscriere : 26/04/2008
- Mesaj n°1
pentru liviu
dic@zor- Server Slot
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 32
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/05/2008
- Mesaj n°2
Re: pentru liviu
Mai pune si punct
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°3
Re: pentru liviu
Din partea mea drum bun si cale batuta...sa fii sanatos.Si totusi am sa-ti raspund cu o intrebare..asa cum tero se urca in turnuri nu ar putea bine mersi si counterii??Dar ai vazut vreun counter urcinduse indiferent daca era admin sau nu???Nu te obliga nimeni sa intri pe berceni...sunt multe alte servere....Closed!!