AM SA TE ROG SA CITESTI TOT CALM SI CU GRIJA! ai raspuns macar la vre-o intrebare de pana acum ? .... (iti zic eu NU!!!!) .... asta da dovada de lipsa de ineres .... spune tu daca am scris ceva fals in posturile anterioare (nu cred!) tu ii ai la suflet doar paia care te ajuta cu ceva,....eu nu am cu ce sa te ajut (DECAT CU PIESE DE DACIA - RENAULT ) altceva nu am cu ce.... dar daca stau bine si ma gandesc.... daca ai ramane in pana cu masina si as fi singurul care te poate ajuta, nu cred ca as face-o ) ... ca nici tu nu ai facut nimic pentru mine ... te-as lasa sa zaci!...sa te chinui ... (asa ma simt eu acum .... (ma chinui ... ma chinui sa te fac sa intelegi ca prietenia nu e doar pe $$$ si/sau pe anumite servicii!) am cerut eu prea mult? OARE? DACA STAI SA TE GANDESTI .... A FOST PANA ACUMA O ZI CAND AM FOST AMAN2 PE SERVER SI SA NU TE IEI DE MINE??? (iar iti dau raspunsu: NU)sau mai bine te bagi cu mine in echipa si gata..) . eu am incercat sa te fac sa ma intelegi, dar vad ca nu se poate ...o tii pe-a ta.... cred c-o sa o las si eu balta...asa cum faci tu... nu ma mai intereseaza ce faci ... poti sa ma banezi permanent dar sa stii ca tot ce am scris pana acum a fost din suflet! si nu cred ca mai e cineva care chiar vrea sa iti devin prieten... bye!
3 participan?i
liviu....
NEpriceput- Veteran !
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 38
Localizare : bucuresti
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°1
liviu....
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°2
Re: liviu....
ma , invatate sa scrii corect si dupa ce ai invatat , posteaza !!!
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°3
inca un topic deschis aiurea si vei fii banat de pe forum. nu te tine nimeni pe server. daca te simtit persecutat usa e larg deschisa si te asteapta sa o inchizi din exterior.
P.S: stiu ca o sa zici ca mesajul era adresat lui liviu. eu am vrut doar sa te avertizez in privinta topicurilor deschise aiurea
P.S: stiu ca o sa zici ca mesajul era adresat lui liviu. eu am vrut doar sa te avertizez in privinta topicurilor deschise aiurea
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°4
Mda..sa inteleg ca esti foarte dusmanos..bravo tie...interese nu am,nici pe dolari sau euro sau alte chestii de care teai legat dumneata..Macar nai puterea de a recunoaste ca ai fost sanctionat 3 saptamini pentru scoaterea banului si tot o dai cu coade sau alte alea ca ma leg de tine aiurea.In privinta prietenilor nu stiu ce intelegi tu prin asta...si ca fapt divers nevastamea e prietenul meu..ai inteles??Iar eu daca teas vedea....indiferent de ce sa intimplat intre noi sa stii ca teas ajuta.A mai fost unu ca tine si multi o stiu care tot asa dirz se tinea si pina la coada tot la mine a apelat si lam ajutat frate...nu ca tine.Asta ce denota????
Sa mai cotinui???Nare rost...fii tare si hotarit si nu mai intra pe server sa vad cit de dusmanos esti.
Sa mai cotinui???Nare rost...fii tare si hotarit si nu mai intra pe server sa vad cit de dusmanos esti.