salutare!sunt marusel si am de obiectat cate ceva cu privire la comportamentul adminilor! eu cred ca fac un pic de exces de zel, cum incerci sa te aperi,chiar daca o faci in termeni amiabili,imediat iti dau kick,ori asa ceva nu mi se apare normal.daca scrii ceva care lor nu le este pe plac,imediat te ameninta ca te dau afara!am evitat de fiecare data sa intervin pentru ca as fi fost banat iar server ca asta nu prea am gasit,e singurul in care am incredere ca toti jucatorii joaca fara cod!as recomanda sa nu mai aiba nasul pe sus ca sunt admini,sa fie obiectivi si sa aiba pliscul mai moale!(flash.01,nesimtzithu si murdoc).
+4
murdoc
kuddo
MADA
marusel
8 participan?i
admini cam tupeisti!
marusel- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 41
Localizare : Fetesti
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/04/2009
- Mesaj n°1
admini cam tupeisti!
MADA- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 70
Varsta : 43
Localizare : in orasul Drogurilor , strada alcoolului nr. =>infinit ,bloc 90% alcool , etajul Plin facut ! ap. L-
Jocul preferat :
Data de inscriere : 29/05/2008
- Mesaj n°2
Re: admini cam tupeisti!
mai baietel nu cunosc , cazul dar fiindca te referi la toti admini asta nu e bine !!!
1) orice jucator are dreptul la replica pe forul nu pe serv !!
2)degeaba ai varsta care o ai !!!
3) cine are nasul pe sus il taiem imediat
1) orice jucator are dreptul la replica pe forul nu pe serv !!
2)degeaba ai varsta care o ai !!!
3) cine are nasul pe sus il taiem imediat
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°3
Mai ales murdoc asta ar trebui sa aiba pliscu mai mic hahahaha.
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°4
mda...o data l-am vazut pe server si nu am vorbit cu el. dar se pare ca l-am suparat doar cu prezenta. nu am cum sa ma conformez la ce zici tu pentru ca nu ma regasesc in acuzatiile tale. cand mai faci o reclamatie gandeste-te bine cui i-o adresezi...tocmai ti-ai castigat un "prieten" pe server...tine-o tot asa
Jocul preferat :
- Mesaj n°5
vedeti,iar incepeti cu amenintari si nu e bine! dar ma rog, eu imi vad de cs asa cum stiu! si mada, la punctul 2 se spune "varsta PE care o ai". murdoc,masoara-ti cuvintele, eu imi vad de treaba si nu ai ce sa-mi faci! nu am nevoie de prietenia ta! nu profita ca esti admin, nu face abuzuri!
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Jocul preferat :
Reputatie : 19
- Mesaj n°6
Nu imi vine sa cred!!Cum de nu am fost printre..nu se poate..
flash.01- Veteran !
- Numarul mesajelor : 59
Varsta : 36
Localizare : cum intrii in Bucuresti pe dreapta :)
Jocul preferat :
Reputatie : -1
Data de inscriere : 17/01/2009
- Mesaj n°7
mda...vad ca sunt pe lista ...cred ca ai facut o gresala,eu nu stiu daca am vb ceva cu tine dar in fine,daca tu zici... mai gandestete si revino cu un mesaj ok? daca iti vezi de treaba nu vad ce ar avea adminii cu tine .bft
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Jocul preferat :
Reputatie : 19
- Mesaj n°8
Daca nai inteles aluzia lui murdo cam ce fel de prieten ti-ai facut...e clar ce virsta ai :
Jocul preferat :
- Mesaj n°9
bai liviule,ai inteles tu gresit ce am vrut eu sa spun....sensul celor spuse de mine a fost ca nu ma intereseaza ca imi va purta pica...pacat, pe tine te respect! dar ma rog, cu voi nu o duce lumea la capat! bafta all!
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°10
marusel !!! stai putin ca pe mine nu mai cunoscut inca !!!!! sper sa fii pe server cand voi veni sa joc si eu sa te invit la un gratar !!!! vreau sa fii prietenul meu marusel !!!! sa te iei asa de toti adminii fara sa ne cunoastem ??? zau nu este frumos !!!!
Nesimtzithu- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 289
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 27/06/2008
- Mesaj n°11
Prietene din pacate pentru tine eu te-am mai vazut pe server si ai un "dar" de a te baga in seama si-n conversatii, demn de invidiat as spune....
Te rog, numai acuza si face atata tamtam din ceva pe care mai mult ca singur tu l-ai cauzat. De ce ? Pentru ca vorbesti niste lucruri de care de obicei nu ai habar. Vrei sa-ti zic un mare defect al tau ?....Vorbesti mult, prost si fara rost.
P.S.- Vrei sa-ti zic pe cine ti-ai facut prieten, tocmai ca sa nu te uiti ca curca-n lemne cand radem de remarcile tale "intelectule", pe murdoc care din pacate pentru tine e owner(detinator, asta daca nu sti ce inseamna) al serverului.
Pana atunci ce sa-ti mai urez eu tie ? Aaaa, ciocu mic si joc de glezne.....
Te rog, numai acuza si face atata tamtam din ceva pe care mai mult ca singur tu l-ai cauzat. De ce ? Pentru ca vorbesti niste lucruri de care de obicei nu ai habar. Vrei sa-ti zic un mare defect al tau ?....Vorbesti mult, prost si fara rost.
P.S.- Vrei sa-ti zic pe cine ti-ai facut prieten, tocmai ca sa nu te uiti ca curca-n lemne cand radem de remarcile tale "intelectule", pe murdoc care din pacate pentru tine e owner(detinator, asta daca nu sti ce inseamna) al serverului.
Pana atunci ce sa-ti mai urez eu tie ? Aaaa, ciocu mic si joc de glezne.....
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°12
ok...hai ca o dam in diverse deja. marusele ai reusit sa te faci de [cenzurat] cu brio...felicitari ! vezi cand te mai supara vre-un admin ca ti-a zis "sal" sau cuvinte din astea jignitoare ("sal" poate fi interpretat si ca o amenintare) te mai asteptam cu o reclamatie...bafta