eu anteleg sa respect admini dar ei pe noi de ce nu ne respecta sunt foarte suparat de exeplu siarpe mia dat kic am intrat si am antrebat de ce si mia spus ca am lag pana sa scri ca e k ies mia dat ban cristi_praf ma amenintat ca ami da ban sa nu mai joc cu flesuri ca o data ma omorat unu si am scapat flesu si lan orbit fara sa vreau nu e bine de loc eu vreau sa joc pe sv ca e un sv curat nu ca altele cu codati am o varsta eu joc de placere nu sun putoi sa joc codat si mi si pare corect sa fiu respectat atata timp cat eu respect admini nu mai zic de anjuraturi sau ce se antampla seara cand jucam awp ei cu avpe noi nu va rog sa luati masuri dor daca vreti nu e obligatoriu dar mi se pare corect sunt mai multe de spus dar nu vreau sa mai comentez de ce irina 21 poate sa te anunte ca ai lag si ceilalti nu sau snaipar astia te anunta ca ai lag daar ei nu oricum e cel mai tare sv pe care joc ami place dar uni ar trebui sa fi mai ateni cand nu e liviu kudwo si silver pe sv ceilalti asi fac de cap
+2
NEpriceput
gemil
6 participan?i
admini asi fac de cap
gemil- Veteran !
- Numarul mesajelor : 123
Varsta : 43
Localizare : constanta
Reputatie : 0
Data de inscriere : 26/04/2008
- Mesaj n°1
admini asi fac de cap
NEpriceput- Veteran !
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 38
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°2
Re: admini asi fac de cap
gemil...ceea ce ti-am zis eu a fost asa : mi-ai dat un flash...m-ai orbit....ti-am zis (ti-am atras atentia) si la al 2-lea ti-am zis sa nu iti mai cumperi flash ca nu faci nimik util decat sa-ti orbesti coechipierii. la al 3-lea flasf pe car mi l-ai dat ti-am zis ca daca iti mai iei flash iti dau ban (ca sa nu mai orbesti si pe altii) era si nicekiller si daca citeste sa-si zica si el parerea. el s-a luat de mine pt chestia asta (ca ti-am zis ca iti voi da ban) si eu am raspuns.....kuddo da ban din prima ...nu mai da vre-o explicatie ... eu te-am avertizat inainte ....(mama mama ce as fi vrut sa-i dai lui kuddo.....) salutare....
kotorash- Veteran !
- Numarul mesajelor : 197
Varsta : 37
Data de inscriere : 09/04/2008
- Mesaj n°3
am fost de fata cand ai primit kick de la sarpe si nush daca a zis motivul (eu de obicei dau -kick nume LAG- cand dau pt lag ..sa stie omu de ce a primit)
dupa ce ai revenit ai intrebat de ce ai luat kick si ai primit raspunsul ..si te-a rugat sa iesi ca ai lag. (aveai lag in jur de 450) - cat m-am mai utiat eu ... si am vazut ca nu iesi de buna voie si nesilit de nimeni ti-am dat ban 10 min pt lag.
acum nu vad care e rostul cererii tale, ca ai primit kick si ban pt ca aveai lag si insistai sa joci ???
dupa ce ai revenit ai intrebat de ce ai luat kick si ai primit raspunsul ..si te-a rugat sa iesi ca ai lag. (aveai lag in jur de 450) - cat m-am mai utiat eu ... si am vazut ca nu iesi de buna voie si nesilit de nimeni ti-am dat ban 10 min pt lag.
acum nu vad care e rostul cererii tale, ca ai primit kick si ban pt ca aveai lag si insistai sa joci ???
NameK- Membru
- Numarul mesajelor : 78
Varsta : 33
Localizare : ROMANIA-PRAHOVA
Data de inscriere : 06/05/2008
- Mesaj n°4
gemil..frate...te consider un jucator bun si linistit...nu vb urat.etc...dar iti sare lagu mai mereu,,si e de treaba adminilor sa-ti atraga atentia...asta e regula pentru lag ,daca insisti sa tot intri fara sa rezolvi se da ban...nu te supara...fa ceva cu netu tau....bafta
Silver_Ghost- Veteran !
- Numarul mesajelor : 315
Varsta : 49
Localizare : Hirsova(Constanta)
Jocul preferat :
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°5
pt cat timp ai luat banu?pt lag nu se da ban pe perioada mare/max cateva ore.
gemil- Veteran !
- Numarul mesajelor : 123
Varsta : 43
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/04/2008
- Mesaj n°6
re all antreabal pe snaipar ca era de fata nici nu am apucat sa zic k ies si u miai dat ban antreba u pe kudwo de cate ori mia zis ca am lag am iesit ca nu sunt nebun si nu mia dat ban cum zici u ca face mia spus si am iesit
si cu flesurile o lasam balta ca si eu iau si de la tine fles fara sa vrei mile dai bine anteles dar cu bomba miai dat de 2 ori slei cristi ia aduti aminte si eu cautam bomba si team antrebat dc si miai raspuns ca nu cautam boba eu nu aveam radar si tiam spus una la mana si adoua cu blindu miai pus blindu ca luasem 5 insi de cate ori mai vazut u pe nine codat si cu laguo rezolv dar cand sare sare si din cauza ca au alti lag acum asta e nu sunt suparat dar mam ofticat ca miai bat ban eu tim zis k ies si u miai dat ban anuntama si ies eu ma uit tot timpu sa vad daca am lag si ies singur
si cu flesurile o lasam balta ca si eu iau si de la tine fles fara sa vrei mile dai bine anteles dar cu bomba miai dat de 2 ori slei cristi ia aduti aminte si eu cautam bomba si team antrebat dc si miai raspuns ca nu cautam boba eu nu aveam radar si tiam spus una la mana si adoua cu blindu miai pus blindu ca luasem 5 insi de cate ori mai vazut u pe nine codat si cu laguo rezolv dar cand sare sare si din cauza ca au alti lag acum asta e nu sunt suparat dar mam ofticat ca miai bat ban eu tim zis k ies si u miai dat ban anuntama si ies eu ma uit tot timpu sa vad daca am lag si ies singur
kotorash- Veteran !
- Numarul mesajelor : 197
Data de inscriere : 09/04/2008
- Mesaj n°7
Gemil banul a fost de 10 minute ... nu cred ca trb facut mare caz din asta mia ales ca nu am abuzat de functia mea ... am dat ban mic ca aveai lag .. nu puteam sa stau 10 min sa te decizi tu sa iesi ... am vazut ca ti-a zis colegul meu sa iesi .. am asteptat .. si apoi ti-am dat ban
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°8
Ban scos. Ban-ul pentru lag/flash se da pana la 60 minute (maxim).
De altfel gemil este un jucator veteran pe server, este prieten cu Silver si nu cred ca Silver ar aduce un jucator codat pe server.
Faptul ca este veteran puteati sa ii dati kick sau macar sa-i spuneti, dar nu pot contesta decizia adminului care ti-a dat ban el respectand astfel regulamentul.
Iar pentru flash sunt foarte strict...se da ban din prima (de regula pana la 60 de minute ca pentru lag...cu toate ca eu sar calu pana la ban permanent voi nu faceti ca mine).
De altfel gemil este un jucator veteran pe server, este prieten cu Silver si nu cred ca Silver ar aduce un jucator codat pe server.
Faptul ca este veteran puteati sa ii dati kick sau macar sa-i spuneti, dar nu pot contesta decizia adminului care ti-a dat ban el respectand astfel regulamentul.
Iar pentru flash sunt foarte strict...se da ban din prima (de regula pana la 60 de minute ca pentru lag...cu toate ca eu sar calu pana la ban permanent voi nu faceti ca mine).