Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

2 participan?i

O mica observatie pentru Nesi

-=CraZy=-
    -=CraZy=-
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 57
    Varsta : 37
    Localizare : bucuresti
    Jocul preferat : O mica  observatie pentru Nesi 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/01/2009

O mica  observatie pentru Nesi Empty O mica observatie pentru Nesi

Mesaj Scris de -=CraZy=- 16.02.09 21:49

Salut...in data de 16.02.2009 0ra 18:20 cam asa am intrat cu numele RC}{Ma$t3r^SeTh si adminul nesi sa razbunat pe mine dar nush din ce motive... Te rog citeste cu atentie sa nu ma intelegi gresit.

As vrea sa spun si eu catava vorbe pentru Nesi...omule eu nu inteleg dc mi-ai dat tu ban 1 ora pentru flash Neutral ...deci omule eu de felul meu nu imi iau flash pentru ca am observat ca,decate ori imi iau flash ma omoara mai repede decat sunt fara nik la mine...si vreau sa mai te atentionez un pic la limbaj omule...deci pe server ruleaza regula "Admini= tratati playerii de pe server cu un minim respect" ...si tu mi-ai vb foarte urat cea ce nu cred ca e frumos...eu te inteleg ca ai avut nervi de la unu care ti-a dat flash in ochi dar macar sanctioneaza-l pe ala mane nu pe cei nevinovati...stai lin ca si eu cate flash-uri am inghitit dar eu nu dadeam ban din prima...ii atentionam si dupa aia le dadeam kick in nici un caz ban...in fine cam atat am avut de zis aici.

PS: deci nesi nu vreau sa ma iei de dusman cu chestia asta ...eu te-am respectat si inca te respect chiar de ai avut tu un moment mai tensionat..nu tre sa iti descarci nervii pe cei nevinovati...nu vreau sa ma iei de dusman ..nu vreau sa ne uram..e doar spre binele tau ca data viitoare sa nu mai faci si la alti asa ca azi faci maine faci pana o sa te prinda cineva si ce ai facut pierzi adminul din niste motive pe care poate le regreti poate nu(minoritati devenind probleme mari)...si rog ownerii dak au un minim respect pentru mine sa nu il sanctionati ..macar facetii un pic de observatie atat va cer...
    Omule ce sa iti mai zic, astept un raspuns de la tine, sper ca nu jicnitor sau alte dastea incat sa ne faca sa ne uram reciproc....vad ca esti destul de mare ai 24 de ani si vreau sa purtam o discutie cat mai decenta pe acest topic

Va salut cu respect....

Dak esti nelamurit de ceva uite aici pozele :
    O mica  observatie pentru Nesi Linkjq1
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : O mica  observatie pentru Nesi 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

O mica  observatie pentru Nesi Empty Re: O mica observatie pentru Nesi

Mesaj Scris de murdoc 16.02.09 21:55

tu aveai ban pe forum
    CLOSED

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:42