Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

am si eu o mica problema..

BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 43
    Varsta : 32
    Localizare : Craiova
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 13/02/2009

am si eu o mica problema.. Empty am si eu o mica problema..

Mesaj Scris de BlaKe* 15.02.09 2:23

Salut !
    Pai..am intrat frumoas pe sv..si am jucat vreo...10 min..aveam un scor sa zic..bunicel..la care imi zice memo...BlaKe frumos aimu....la care eu i-am raspuns ironic..crezand ca glumeste..da e misto cu aim...apoi imi zice bine at o sa fie frumos si un ban..si am primit..ban...Avand ip dinamic..am revenit pe sv...si l-am intrebat care-i problema...la care el imi zice blake iesi afara ca iti dau cenzure si eu am zis ca nu ies..ca nu am gresit cu nimik..si am primit cenzure...iar daca era sa fiu codat putea sa-mi faca frumos poze..si gata postam pozele pe forum si nu era nicio problema nu cred ca trebuia sa se dea el..mare ca are admin...
    Sper sa se ia o masura..nu cred ca am gresit cu ceva..fata de el..nu i-am vb urat...nush care a fost problema..Sad
    Cu respect BlaKe*.
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 609
    Varsta : 34
    Localizare : bucuresti
    Jocul preferat : am si eu o mica problema.. 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 28/05/2008

am si eu o mica problema.. Empty Re: am si eu o mica problema..

Mesaj Scris de memo 15.02.09 2:46

nu ai gresit fata de mine ci fata de sv ca ai intrat codat si aimul nu iese in poze asa ca am asteptat sa treaca harta fy_snow dar mai provocat atat de tare in cat chiar meritai permanent pe clasa de ip sa nu mai vezi sv asta nici o data
    zi mersi ca nu ai primit cea ce meritai Shocked Shocked Shocked
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Jocul preferat : am si eu o mica problema.. 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5

Mesaj Scris de memo 15.02.09 2:50

si chiar daca imi pierd adminu nu imi pare rau ca am identificat un codat care nu are ce cauta pe berceni aveti grija cu acest jucator
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de BlaKe* 15.02.09 2:53

Doamne deci Memo am steam...intreab-o pe joannyta daca am cod...ma cunosc cu ea de 2 ani...am avut si admin eram colegi pe un sv...dc nu ai facut poze sau nush nu mi-ai dat nici blind..nu cred ca asa se procedeaza cu un player...cand adminul presupune ca are cod...eu am fost admin..iar sv era foarte strict..daca faceam asa cu un jucator...imi scotea si adminul si luam si ban...nush oricum...eu o sa mai joc pe server..si am sa-ti demonstrez ca eu asa joc...de obicei...nush faci demo..nush nu ma intereseaza dar eu sunt curat si pot sa demonstrez oricui..iar u ar trebuii sa fii pedepsit...te mai dai si mare pe sv in fata tuturor ca pe tine de doare in [cenzurat](scz de limbaj) de reclamatia mea..sper sa nu deranjez pe nimeni..cu acest post presupun ca daia e facut..iar memo s anu crezi ca am ceva personal cu tine dar se pare ca ti s-a pus tie pe mine...
    Astept raspuns..de la cineva care stie...ce vorbesc.
    just_me
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 94
    Varsta : 38
    Localizare : ....
    Data de inscriere : 31/10/2008

Mesaj Scris de just_me 15.02.09 2:53

blake ti am mai spus si pe chat nu eram atent la discutia voastra!!!greseala pe care ai facut o este k ai intrat dupa ce ai luat ban 10min!!!nu ai voie sa intri dupa de ai luat decat knd expira timpul!!!si acum..... vezi ce inseamna sa raspunzi ironic asa faceti toti rasp la "misto" si dak primiti ban repede pe forum reclamatie .. vai sa se ia masuri nu stiu de ce mi a dat ban bla bla bla ...pe serv sunteti "zei" si pe forum "fluturasi" asa ca numai faceti pe victima eu unul m am saturat de reclamatiile voastre penibile sunteti patetici!!!!
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de BlaKe* 15.02.09 3:03

Just te cred am fost si eu admin..cum precizai mai sus..dar..am crezut si eu ca glumeste..cand mi-a zis de aim...joc de 1 sapt jumate...pana akum nu s-a luat nimeni de mine...si a mai glumit parca un admin pe tema asta..am crezut ca si memo face la fel..hmm..nu cred...ca trebuia sa ma baneze fara sa-mi faca poze sau demo...sau macar sa puna pe cineva sa se uite la mine..eu stiu ca sunteti uniti ca admini..sunteti colegi dar punete si u in situatia mea..daca u ai primi ban fiind nevinovat ce ai face ai astepta...10 minute..eu nu cred cel putin asta-i firea mea...
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de memo 15.02.09 3:04

memo a scris:si chiar daca imi pierd adminu nu imi pare rau ca am identificat un codat care nu are ce cauta pe berceni aveti grija cu acest jucator

da mi sa pus pe tine si pe codurile tale alea infecte dute ma frate cu cfg ala ca e masluit si aim si cfg masluit lasama
    ma plictisesti
    pentru mine nu mai e nevoie de demo sau alceva la cat de evident era aimu

era prea evident ca sa il iert dupa ce iam dat ban a intrat si iam dat censure si ban pe ip da are ip dinamic si iam dat 3 sau 4 censure sunt sigur ca daca era liviu sau kuddo in locul meu banau clasa lui de ip
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de BlaKe* 15.02.09 3:10

Mda hai sa-ti trimit cfg meu...si jucam aman2 cs pe snow pe ce vrei tu sa vezi ca te fac la orice ora..cu acelasi cfg...si dau la fel HS...eu te cred ca gresisi..iti scapa dar mai bine recunoaste si...renunt la reclamatie poate esti vechi pe acest sv si nu vreau eu sa te certi cu colegii din cauza mea..

Tot ceea ce vreau e sa joc si eu linistit pe acest server...pt ca m-am obisnuit aici, sunt persoane de treaba...iar in privinta codului nush faceti-mi poze verificati-ma cum credeti de cuviinta...numai nu-mi dati ban fiind curat.

Ultima editare efectuata de catre BlaKe* in 15.02.09 3:14, editata de 1 ori
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de memo 15.02.09 3:12

nu ma voi certa cu nici un colec chiar daca mi se va loa adminu tu tot un codat vei ramane pentru mine
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de BlaKe* 15.02.09 3:16

Mda...asa e sunt codat, crek si daca ti-ai pierde memoria tot asta ai spune...mai sunt si jucatori buni, iar eu nu ma consider bun...daca ai cunoaste alte persoane...cred ca te-ai duce sa-i bati sau i-ai cauta cu interpolu sa-i aresteze...sunt unii de nu le iei un frag crede-ma si sunt curati ca lacrima...
    just_me
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 94
    Varsta : 38
    Localizare : ....
    Data de inscriere : 31/10/2008

Mesaj Scris de just_me 15.02.09 3:22

stai linistit k eu am luat ban din greseala k admin si am asteptat 20-30min pana a expirat!!!chiar asa puteai sa procedezi si u!!!glumiti si voi cu cine va permite si pe cine cunoasteti man!!!dintr o gluma s a ajuns la ura!!!!nu stiu ce ati avut in aceasta dimineata!!!!!cel mai bine ar fi sa incetati!!!!!sal
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de BlaKe* 15.02.09 3:26

Hmm uite ceva ce a scris...Kuddo...cu cateva posturi mai jos: De unde am eu certitudinea ca avea coduri. Daca ma faceati codat si eu va injuram de va albeam. Aduceti dovezi, faceti demo. Ban nu se da asa usor...pe ce scrie in consola

Eu nici nu ma injurat, ba chiar am vorbit frumos..nu-mi sta in fire sa insult oamenii..just te cred poate esti mai calm...poate am gresit si eu acolo dar nu cred ca trebuia sa exagereze asa...din cate am inteles daca se face demo se observa aimu...eu asa faceam cand aveam admin..poate aici nu se procedeaza la fel...sau i-a fost lene lui memo sa faca mai ushor i-a fost sa se dea mare admin...

Astept si parerea altui admin si scuze ca am lungit atata postul...dar vreau sa demonstrez ca nu-i cum zice memo...
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 15.02.09 8:07

Inclin sa ai dau dreptate lui Black...de unde sa am eu siguranta ca ar juca codat memo ? Mai ales ca ieri am intrart cu alt nick si am anuntat ca un anume jucator are wall si din nefericire mi sa raspuns exact asa :taci si joaca! Este exact genul de raspuns la care nu ma asteptam..eu preferind un raspuns pozitiv sau afirmativ,sa nu mai zic ca de 2 sau 3 ori am repetat sa se uite cineva pe acel jucator ! Concluzia?? Se cam face abuz de admin si sa va fereasca toate cele sa intru in voi ca vad ca nu se mai poate asa ! Exemple as mai avea insa am sa le dezvalui la momentul potrivit ca sa nu ai pun si pe altii in garda !
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : am si eu o mica problema.. 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 15.02.09 13:02

Blake e un jucator cum ar trebui sa fie pe server, nici macar nu e zeu la CS e doar un jucator care stie sa joace cum trebuie.
    Mie imi pare rau ca jucatorilor care misca cat de cat la cs le dati ban.
    Vad ca toti jucatorii care intra din Constanta joaca bine, sunt mandru de voi hehe.
    Gata copii nu mai va certati si nu mai faceti atata caz. Chiar dati banuri aiurea.
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de BlaKe* 15.02.09 13:32

Multumesc...tot ce vreau e sa joc linistit si eu pe sv...nimic mai mut...daca mai crede cineva ca am cod..sa stiti ca am steam(sunt si coade pt steam dar risti sa iei ban deoarece steamul este updatat)....daca nu demo..poze...nush dar nu ban din prima...

Cred ca nu mai este nevoie sa tineti postul deschis..banuiesc ca s-a lamurit. Smile
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 15.02.09 21:53

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 23.11.24 10:08