Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+7
rooney
liviu
Dr@cu!@$
NameK
Irina22
sarpe
Pustiu'
11 participan?i

[Retrogradare] Sniper_Anonim

Vizitato
    Vizitator

[Retrogradare] Sniper_Anonim Empty [Retrogradare] Sniper_Anonim

Mesaj Scris de Vizitato 19.05.08 18:42

De la gradul de Administrator vei ajunge inapoi la Proba .
    Motiv : Stai spectator cu orele (idle) si ai imunitate , nimeni nu iti poate da kick , si alte motive . Lasa ca la proba nu exista imunitate .
    Alt motiv : Abuz de sunete .
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 08/04/2008

[Retrogradare] Sniper_Anonim Empty Re: [Retrogradare] Sniper_Anonim

Mesaj Scris de Pustiu' 19.05.08 19:08

stau spectator cu orele??? ....ce gluma glumeatza...ce sa zik ....eu zic totusi sa astepti si parerea celorlalti,sa mai te interesezi dak imi fac bine treaba ca admin sau nu...dar dak aja consideri u....aia e....oricum eu nu-ti dau dreptate!...poate confirma si ceilalti....kt despre sunete,mi se par amuzante dar nu fac abuz aja cum zici tu....ca vorba aia...dak deranjau nu se mai puneau pe servar....
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 19.05.08 19:20

Eu il stiu p Sniper de baiat bun !! el sta p spectator cu orele ... dar este activ nu idle !! poate ca si noua ni se intampla sa fim o data p spec si sa avem putina treaba 1 min sau 2. eu nu cred ca asta e interzis ca p multi am vazut asa !
    Ady man te credeam baiat de treaba dar nu stiu cum faci tu de gasesti nod in papura la toata lumea ... si tu ai fost cum sunt ei acum stii foarte bn Wink
    Irina22
    Irina22
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 168
    Varsta : 38
    Data de inscriere : 11/05/2008

Mesaj Scris de Irina22 19.05.08 19:28

aici pot sa imi dau si eu cu parerea intrucat el a fost unul dintre adminii care m-au ajutat cu sfaturi despre amx si nu a abuzat de spectator cum zici tu....poate a avut treaba 5 minute si el...insa tot timpul si-a facut datoria...nu cred ca merita retrogradat!
    NameK
    NameK
    Membru
    Membru

Numarul mesajelor : 78
    Varsta : 33
    Localizare : ROMANIA-PRAHOVA
    Data de inscriere : 06/05/2008

Mesaj Scris de NameK 19.05.08 19:49

io am am stat spectator mai mult timp pt k asa trebuie sa fie macar unul k sa observe si sa tina srv in buna activitate...nu prea l-am vazut pe sniper, doar cand jucam eu imi tinea locul...il consider admin bun...bafta
    Dr@cu!@$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 170
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 10/05/2008

Mesaj Scris de Dr@cu!@$ 19.05.08 20:00

snipere a fost cel care ma chemat pe srv ...pentru prima oara de la el stiu srv ...deci in calitate de admin dupa cate am citit kre k si`a facut datoria a adus lume pe srv .. pe mine si io am adus la randu meu .. Razz da nu asta e imp iar kestia cu sunetele ...e marfa frate sa auzi dupa final de runda ...pac pac 7 gloante in tine trag Very Happy nu stiu parerea mea e ca nu ar trebui sanctionat
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Jocul preferat : [Retrogradare] Sniper_Anonim 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 19.05.08 20:11

Draculas...nu isa impus sa aduca oameni pe server nici lui si nici altora..cit despre sunete sunt si ele frumoase cind isi au rostul lor,nu sa o puna de 10 ori la rind,cit despre deciziile lui ady eu nu le pun la indoiala fiindca e foarte experimentat.Si totusi am sa vorbesc cu el sa va mai dea o sansa insa va rog eu personal facetiva trea ba mai bine...si nimeni nu are nimic cu voi..tinind cont ca eu nu mai am timp sa intru.murdoc la fel.kuddo nici el,asde mai putin ...etc
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato 19.05.08 20:26

Timp de 2 harti ai fost idle Sniper , de fiecare data cand te strigam vorbeam singur , si serverul era full , kick nu puteam sa iti dau fiindca ai imunitate. Daca iti place sa stai asa pe spectator nu vei mai avea imunitate ca adminii ceilalti sa iti poata da kick . Si cat despre sunete , am fost cu un alt nick si te`am urmarit , cand te`am luat o data ai inceput cu "buf" si "ppt" , sper sa nu mai vad asta si retrogadarea ramane !
    rooney
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 30
    Localizare : Iasi
    Data de inscriere : 21/04/2008

Mesaj Scris de rooney 19.05.08 20:37

SNIPER E UN ADMIN SUPER>>SI FF BUN>..dar se pare k nu stiti sa apreciati eforturile si calitatile unora..
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Pustiu' 19.05.08 20:51

faza cu sunetele sunt de acord....alea sunt drogul meu pot spune...dar cu harta mai inceark....nu stiu de ce faci asa...sau ce ai cu mine,ca si u le-ai facut uneori si nu ti-a zis nimeni nimic..sau nu te-a sanctionat nimeni....am fost fraier ca nu am pastrat unele chestii...sa le arat la owneri....ei stiu despre ce e vb...numai ca n-am cum s-o mai arat acum ca am formatat calcu.....asta este...u tine-o pe a ta si ajungi sus Wink esti tare
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato 19.05.08 21:00

Despre mine sa arati ?
    Momentan aici e postul suspendarii tale , creat de mine . Crezi ca daca nu erau de acord ownerii mai faceau eu postul de nebun ? Crezi ca am ceva cu tine de am facut asta ? Daca aveam ceva cu tine aveai ban sau admin scos nu retrogadare . Asa ca reconsiderati parerea si incearca sa iti repari greselile si sa respecti regulamentul in continuare . Te asigur ca nu va mai avea nimeni absolut nimic cu tine in momentul in care ai realizat asta .
    Cat despre ce ziceai ca ai , incearca totusi sa cauti si posteaza daca zici ca ai ceva despre mine si daca e asa , si voi primi eu in locul tau retrogadarea .
    laurentiu
    laurentiu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 201
    Varsta : 38
    Localizare : zimnicea
    Data de inscriere : 22/03/2008

Mesaj Scris de laurentiu 20.05.08 1:17

deci despre idle ady are dreptate de multe orii sa intamplat ca sniper sa fie idle pe spec dar parerea mea despre sniper este ca este un baiat foarte bun care se daruieste si este activ pe server,treaba q sunetele el e asa de cand a aparut pe serv tinminte ca se ruga de mn sa pun'pac' n-ai ce sa ii faci dc ii plac ms. PS. isi merita adminul Wink
    *HRL* Yuly
    *HRL* Yuly
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 77
    Varsta : 32
    Localizare : Iasi
    Data de inscriere : 04/05/2008

Mesaj Scris de *HRL* Yuly 20.05.08 15:24

mah el isi face datoria de admin....pote mai bn k altiii..e un admin forte bun...nu treb sal retrogradati....
    M0rPh|n
    M0rPh|n
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 270
    Varsta : 32
    Localizare : hrl
    Jocul preferat : [Retrogradare] Sniper_Anonim 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 03/05/2008

Mesaj Scris de M0rPh|n 20.05.08 15:34

eu cred ca este printre cei mai buni admini a acestui sv.....cu privire ca este idle ....nu spun nimik.....nu cred ca ar trebui retrogadat....dar voi astia mai mari decideti!!!....
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Pustiu' 20.05.08 16:07

cu toate ca 99% ma sustin pentru ca m-au vazut de atatea ori ca-mi fac treaba ( multumesc frumos)...vreau sa-mi cer scuze fatza de toti inclusiv ady ( tinand cont ca e owner) daca prin actiunile sau greselile mele am daunat servarului asa cum sustine el...Mai vreau sa relatez un lucru...faptul ca am muncit mult sa ajung la gradul de Administrator....si vroiam sa ajung kt mai sus posibil....dar na...mai sunt si coborasuri...sper sa revin din nou unde eram si chiar mai sus,o sa incerc sa fac totul ca la carte de aici in colo..,sa nu mai supar pe nimeni.... CLOSED
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : [Retrogradare] Sniper_Anonim 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 20.05.08 19:30

Eu nu ma pot pronunta in ceea ce priveste "retrogradarea" lui Sniper_Anonim.
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : [Retrogradare] Sniper_Anonim 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 21.05.08 11:26

closed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:08