Mai invata sa joci intai , si ai multe lipsuri . O sa ramai cu slot .
+6
liviu
Dr@cu!@$
NameK
Irina22
sarpe
Pustiu'
10 participan?i
[Retrogradare] Irina21
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°2
Re: [Retrogradare] Irina21
....ce pot sa spun...irinuca era foarte atenta pe servar...atentiona lagarii....dadea kickuri knd era nevoie.....vroia sa invete mereu....ma intreba ce comanda pt ce...si asa mai departe....nu asa trebuie incurajata,ca nici noi nu le stiam pe toate la inceput.dar dak asta este decizia.......asta este...eu zic ca invata pe parcurs deoarece este un player fidel servarului.
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Varsta : 34
Data de inscriere : 25/03/2008
- Mesaj n°3
))) e incredibil !!! fata aia a stat o zi intreaga p spectator si invata comenzile AMX si u o lasi cu slot. Asta da dovada ca nu te intereseaza de nimeni si de eforturile p care le depun jucatorii.
Irina22- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 168
Varsta : 38
Data de inscriere : 11/05/2008
- Mesaj n°4
sniper_anonim a scris: ....ce pot sa spun...irinuca era foarte atenta pe servar...atentiona lagarii....dadea kickuri knd era nevoie.....vroia sa invete mereu....ma intreba ce comanda pt ce...si asa mai departe....nu asa trebuie incurajata,ca nici noi nu le stiam pe toate la inceput.dar dak asta este decizia.......asta este...eu zic ca invata pe parcurs deoarece este un player fidel servarului.
vreau doar sa spun ms sniper pt sustinere......restul nu vreau sa comentez
NameK- Membru
- Numarul mesajelor : 78
Varsta : 33
Localizare : ROMANIA-PRAHOVA
Data de inscriere : 06/05/2008
- Mesaj n°5
auziti ...irina din partea mea are tot dreptul sa fie admin...se strofoca se faca tot ce poate si intreaba dak nu stie cva...o admir...nu ca alti care nu-si dau un pic de interes...lasati-o pe irina in continuare progreseaza....gg irinuck
Dr@cu!@$- Veteran !
- Numarul mesajelor : 170
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/05/2008
- Mesaj n°6
Off-topic : si io m`am gandit serios zilele astea dak sa cer sau nu admin pe srv ..da` am zis k nu cer ptk nu stiu comenzile amx ..adik nu foarte bine ...
On-topic: nu stiu ce sa zic mi se pare prea drastica sanctiunea ...deoarece dak fata arata k vrea sa invete comenzile si sta spect se uita pe lume ...inseamna k ii pasa k sa zic asa... nu stiu eu kred k ar trebui sa`i mai acordati timp ...totusi e mai bine sa fii prudent decat sa te grabesti asa cu deciziile
On-topic: nu stiu ce sa zic mi se pare prea drastica sanctiunea ...deoarece dak fata arata k vrea sa invete comenzile si sta spect se uita pe lume ...inseamna k ii pasa k sa zic asa... nu stiu eu kred k ar trebui sa`i mai acordati timp ...totusi e mai bine sa fii prudent decat sa te grabesti asa cu deciziile
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°7
Da vom discuta aceasta decizie si si speram sa fie totul ok si sa i se mai dea o sansa daca e cum ziceti voi...ca are buna intentie sa invete!
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°8
Irina nu e de ajuns sa schimbi harta si sa atentionezi jucatorii cu lag .
Un admin trebuie sa stie sa detecteze codurile si pentru asta trebuie sa stii sa joci si bine . Ok iti va mai fi data o sansa si profita de ea .
Un admin trebuie sa stie sa detecteze codurile si pentru asta trebuie sa stii sa joci si bine . Ok iti va mai fi data o sansa si profita de ea .
M0rPh|n- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 32
Localizare : hrl
Jocul preferat :
Data de inscriere : 03/05/2008
- Mesaj n°9
irina ma intreba si pe mine de fiecare data care e comanda pentru ......etc.......eu cred ca merita inca o sansa cum ati spus voi......macar arata ca vrea sa invete mai mult....o sa fie un admin bun da ai acordati aceasta sansa.....re all
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°10
Irina ne fiind admin nici o data pe un alt server nu cunoaste "trucurile" adminilor pentru a depista codarii and all the other shit... Dar important este ca vrea sa invete, ea isi face stagiatura ca admin pe serverul nostru.
Parerea mea este ca nu poti cere unui om ceea ce inca nu are.
Irina22- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 11/05/2008
- Mesaj n°11
kuddo a scris:Irina ne fiind admin nici o data pe un alt server nu cunoaste "trucurile" adminilor pentru a depista codarii and all the other shit... Dar important este ca vrea sa invete, ea isi face stagiatura ca admin pe serverul nostru.
as vrea sa posteze si nicekiller un mesaj aici...el e singurul care ar putea sa ateste faptul ca astazi pe langa faptul ca am stat toata ziua spectator pt a urmarii jocul si a depista pe cei infectati......am depistat un codat care avea aim.....deci ...nu ma mai judecati asa aspru...as mai avea si alte comentarii de facut insa...nu stiu ce varsta au toti pe aici dar eu la cei 21 de ani ai mei ii respect pe cei mai "batrani" si cu o mai mare experianta decat a mea si nu as vrea sa par o ingrata si o nerecunoscatoare...
desi imi propusesem sa nu comentez in nici un fel decizia lui MasterAdy...nu m-am putut abtine
laurentiu- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 201
Localizare : zimnicea
Data de inscriere : 22/03/2008
- Mesaj n°12
ma convins irina ea chiar isi doreste sa invete, merita admin doar pentru simplul fapt ca e fata si dupa cum vedeti incearca si se daruieste in totalitate serverului .PS. bravo Irina
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°13
Forzza Irina....!!! Gg
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°14
se pare ca decizia a fost in favoarea irinei. ramane cu adminul de proba.
Topic Closed
Topic Closed