Va multumesc.
+11
Nesstziu
Mistretzu
laurentiu
kuddo
b0tz
dic@zor
ready4war
murdoc
kotorash
Pustiu'
ASDE
15 participan?i
PROPUNERE:
ASDE- Owner
- Numarul mesajelor : 851
Varsta : 50
Localizare : Ploiesti/PH
Jocul preferat :
Reputatie : 9
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°1
PROPUNERE:
Putini dintre noi stiu cate sacrificii necesita detinerea serverului, intretinerea si upgrade-ul acestuia. Tocmai de aceea vreau sa propun jucatorilor fideli si adminilor serverului "BERCENI'', pentru situatii neprevazute (defectiuni ale serverului), sa depunem intr-un cont fiecare dintre noi o suma modesta (ex: 5, 10,15 lei).
Va multumesc.
Va multumesc.
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°2
Re: PROPUNERE:
e o ideie buna,dar multi ar spune ca da..sunt de acord sunt de acord...dar de la a zice pana knd intra banii in cont e un drum lung ...dak mi se confirma ideea ca unii din noi au participat cu astfel de sume,nici eu nu m-as da deoparte.Repet...e o ideie buna si-n acelasi timp interesanta...Eu te sustin..gg Asde
kotorash- Veteran !
- Numarul mesajelor : 197
Varsta : 37
Data de inscriere : 09/04/2008
- Mesaj n°3
eu cred ca adminii ar trb sa aiba macar bunul simt sa dea lunar 5 lei ...
nu cred ca nu renunta nimeni la o sticla de suc (5 lei) pe care o bea in maxim o zi ... in favoarea a zecilor de ore pe care le joaca lunar
asa ca nu ramane decat sa astepta numarul de cont ... (sau eventual o intrunire pentru bucuresteni ... sa iesim la o BERE/VIN/SUC/"genocid")
P.S. intrunirea din Bucuresti nu e obligatorie in BERCENI putem merge la o terasa intr-un parc ...sa ne racorim putin si asa e foarte cald afara
nu cred ca nu renunta nimeni la o sticla de suc (5 lei) pe care o bea in maxim o zi ... in favoarea a zecilor de ore pe care le joaca lunar
asa ca nu ramane decat sa astepta numarul de cont ... (sau eventual o intrunire pentru bucuresteni ... sa iesim la o BERE/VIN/SUC/"genocid")
P.S. intrunirea din Bucuresti nu e obligatorie in BERCENI putem merge la o terasa intr-un parc ...sa ne racorim putin si asa e foarte cald afara
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°4
e o ''ideie'' buna...cum zicea cineva :shock: , dar numai ca sunt mai mult ca sigur ca tu, ASDE, nu ai vorbit nimic cu liviu in legatura cu aceasta propunere...si ma tem ca nu va fii prea fericit cand o sa vada acest topic. eu sper totusi sa accepte ajutorul nostru...
ready4war- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 588
Varsta : 31
Localizare : Pe undeva in underground
Jocul preferat :
Data de inscriere : 02/05/2008
- Mesaj n°5
ma ar fi bine asa ceva.... da nu cred ca liviu ar acepta asa ceva.....
dic@zor- Server Slot
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 32
Data de inscriere : 09/05/2008
- Mesaj n°6
de acord cu o singura conditie:banii sa fie trimisi la mine ca am ce face cu ei
Acum serios:Sunt de acord cu propunearea lui asde!!Sa vedem ce zice liviu
Acum serios:Sunt de acord cu propunearea lui asde!!Sa vedem ce zice liviu
b0tz- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 08/05/2008
- Mesaj n°7
Puneti un numar de cont, sponsorizez si eu
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
- Mesaj n°8
murdoc a scris:e o ''ideie'' buna...cum zicea cineva :shock: , dar numai ca sunt mai mult ca sigur ca tu, ASDE, nu ai vorbit nimic cu liviu in legatura cu aceasta propunere...si ma tem ca nu va fii prea fericit cand o sa vada acest topic. eu sper totusi sa accepte ajutorul nostru...
murdoc are dreptate. Liviu nu va fi prea incantat, deci sa nu va șocheze raspunsul lui.
kotorash- Veteran !
- Numarul mesajelor : 197
Data de inscriere : 09/04/2008
- Mesaj n°9
si totusi .. raspunsu nu prea vine...
laurentiu- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 201
Varsta : 38
Localizare : zimnicea
Data de inscriere : 22/03/2008
- Mesaj n°10
sunt de acord chiar dc o sa se supere liviu nu o sa ii tina mult pentru ca asde nu se gandeste decat la server si este dedicat trup si suflet dc nu o sa mearga asta e iar dc o sa accepte liviu mai bn eu unu o sa fiu de acord cu tot ce se propune;)
Mistretzu- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 9
Varsta : 33
Localizare : Cheia jud Cluj
Data de inscriere : 23/04/2008
- Mesaj n°11
Eu as fi de acord.......astept raspunsul lui Liviu.......
Nesstziu- Membru
- Numarul mesajelor : 148
Varsta : 32
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 05/05/2008
- Mesaj n°12
E suspans..hai liviu....baietzii asteapta rasp tau
Joannyta- Veteran !
- Numarul mesajelor : 390
Varsta : 33
Localizare : middle_of_nowhere
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°13
Ce raspuns mai asteptati :lol: ?
Uite aici raspunsul
https://berceni.ace.st/ajuta-serverul-f18/ajuta-serverul-berceni-t405.htm
Uite aici raspunsul
https://berceni.ace.st/ajuta-serverul-f18/ajuta-serverul-berceni-t405.htm
Silver_Ghost- Veteran !
- Numarul mesajelor : 315
Varsta : 49
Localizare : Hirsova(Constanta)
Jocul preferat :
- Mesaj n°14
BV!O PROPUNERE CAT SE POATE DE LOGICA!VA SUSTIN SI EU!
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Jocul preferat :
Reputatie : 19
- Mesaj n°15
Ce sa va zic fratilor....nu prea sunt de acord caci nu am avut niciodata
aceasta intentie.Ai multumesc lui asde marea lui grija fata de server mai ales ca e unul dintre putinii care stiu ce probleme au fost cu serverul ( referitor la cite sau ars ) si au fost destule.Adevarat sunt multe cheltuieli dar pina acum le-am descurcat,pe viitor insa cam problematic.Pe scurt nu stiu ramine la aprecierea fiecaruia si daca se va face ceva va asigur ca am sa postez orice factura aici pe forum sa nu se creada cu totul altceva.Mai ales ca a sa dat drumul si la serverul de cs source va trebui neaparat sai mai adaug rami si macar un ventilator de carcasa,asta in prima faza.Despre aceasta problema puteti discuta cu asde caci el este autorul principal cu aceasta idee si implicat total caruia ai multumesc din suflet pentru tot ce incearca sa faca...Pfff...nici nu-mi vine sa dau sa postez !!
aceasta intentie.Ai multumesc lui asde marea lui grija fata de server mai ales ca e unul dintre putinii care stiu ce probleme au fost cu serverul ( referitor la cite sau ars ) si au fost destule.Adevarat sunt multe cheltuieli dar pina acum le-am descurcat,pe viitor insa cam problematic.Pe scurt nu stiu ramine la aprecierea fiecaruia si daca se va face ceva va asigur ca am sa postez orice factura aici pe forum sa nu se creada cu totul altceva.Mai ales ca a sa dat drumul si la serverul de cs source va trebui neaparat sai mai adaug rami si macar un ventilator de carcasa,asta in prima faza.Despre aceasta problema puteti discuta cu asde caci el este autorul principal cu aceasta idee si implicat total caruia ai multumesc din suflet pentru tot ce incearca sa faca...Pfff...nici nu-mi vine sa dau sa postez !!
andrey- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 34
Localizare : brasov
Data de inscriere : 07/07/2008
- Mesaj n°16
Mdea cam greu sa tii serveru de acasa si aceste probleme sunt destul de frecvente si pe alte servere
Propunerea mea pt voi:
hostati serveru.....costa maxim 100 lei pe luna si ai control asupra serverului cand vrei ....nu mai trebuie sa cumperi piese ca se ard unele sau sa nu ne mai gandim la factura curentului....deci cu hostatu srv dupa parerea mea e mai bn ....cauti oferte de host...alegi care iti convine si apoi vezi care se baga la sponsorizat.....
Io deja cotizez la alt server unde petrec mai tot timpu pe el dar....daca va fii nevoie o sa va ajut si io cu o anumita suma de bani pt ca joc si pe srv vostru mai mult noaptea
GL&HF
Propunerea mea pt voi:
hostati serveru.....costa maxim 100 lei pe luna si ai control asupra serverului cand vrei ....nu mai trebuie sa cumperi piese ca se ard unele sau sa nu ne mai gandim la factura curentului....deci cu hostatu srv dupa parerea mea e mai bn ....cauti oferte de host...alegi care iti convine si apoi vezi care se baga la sponsorizat.....
Io deja cotizez la alt server unde petrec mai tot timpu pe el dar....daca va fii nevoie o sa va ajut si io cu o anumita suma de bani pt ca joc si pe srv vostru mai mult noaptea
GL&HF