Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

3 participan?i

propunere tentanta

naKiel
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 41
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 13/05/2008

propunere tentanta Empty propunere tentanta

Mesaj Scris de naKiel 29.09.08 20:40

vin cu o idee care sincer mie imi surade..ce ar fi daca s-ar organiza meciuri de cs 5 vs 5 intre jucatorii de pe serv indiferent daca sunt admini sau simpli players. echipe sa se creeze ad-hoc pe server in functie de prietenii sau simpatii si nu numai.....totusi jucatorii care participa sa aiba vechime pe serv sau sa fie de incredere(cunoscuti ai server-ului). In cazul in care se formeaza multe echipe se poate face un minicampionat.....As ridica totusi o problema si anumea ceea a unui server care sa gazduiasca meciurile...serverul de meciuri ar putea sa ruleze in paralel cu cel public...in cazul in care nu se poate creea un nou server din diverese motive(bani, spatiu,administrare etc) se pot organiza meciurile pe serverul public dupa o anumita ora de preferabil dupa ora 24.00 atunci cand sunt putini players pe serv. Meciurile se pot desfasura zilnic sau saptamanal asta in fuctie de cate echipe se strang..In mare cam aceasta este propunerea care mie sincer mi se pare atat interactiva cat si interesanta. Se pot crea echipe pentru cei impatimiti de cs care pe viitor pot ajunge intr-o divizie (asta depinde numai de ei), se pot lega prietenii si multe alte avantaje Wink Ar fi ceva interesant...Astept si parerile voaste in legatura cu aceasta propunere. HF & GL
    O_o
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 47
    Varsta : 29
    Localizare : Insula Serpilor
    Data de inscriere : 14/09/2008

propunere tentanta Empty Re: propunere tentanta

Mesaj Scris de O_o 29.09.08 21:17

Eu chiar ma gandeam,dar am ramas doar cu gandul pentru ca nu aveam un server unde sa pot juca meciurile,se poate face un server unde poate gazdui meciuri,nu numai intre admini,sau intre jucatori de pe server,poate veni un jucator de pe berceni,fidel,de incredere,si cu un bun simt sa ceara sa desfasoare un meci,contra x la ora y,ziua z,asta doar daca omul este de incredere si cu bun simt !
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 609
    Varsta : 34
    Localizare : bucuresti
    Jocul preferat : propunere tentanta 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 28/05/2008

Mesaj Scris de memo 07.10.08 6:37

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:37