Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

3 participan?i

Nesimtzitu isi merita nick

Leon
    Leon
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 47
    Localizare : bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/11/2008

Nesimtzitu isi merita nick Empty Nesimtzitu isi merita nick

Mesaj Scris de Leon 22.01.09 12:22

Da faza cu taranii mei e adevarata am zis asta pt ca am zis sal all de vreo 2 ori si nu mi-a raspuns nimeni Laughing si dupa aia am zis recunosc,da recunoaste si u ca-ti faci de cap pe serv cu playerii e adevarat ca tre sa dai kick la lagari da ala nici nu putea sa intre sa dea lan pt ca nu-l lasai si dc a trebuit sa-mi dai mie cenzura ce am zis asa de grav in afara de lasa-l mane sa dea lan.
    Si vezi ca nus eu singur nebun pana si colegul tau statica ti-a zis sa nu mai fi asa de intepat si sa lasi ciocu mai mic
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Nesimtzitu isi merita nick Empty Re: Nesimtzitu isi merita nick

Mesaj Scris de Nesimtzithu 22.01.09 12:42

Bun......eu aveam altceva de impartit cu PGL-Statica si normal ca daca ti-am zis tie sa taci din gura si sa joci s-a baga si el ce-o fi zis, ca m-a incoltit sau nu stiu ce......in fine trecand peste asta........atata timp cat nesimtitul ala sta 3-4 runde cu lagg mare si nu se simta sa iasa dupa ce l-a anuntat just_me daca nu ma insel normal ca atunci cand intra a 3 a, a 4 a oara il dau afara. Iar referitor la "salutul" nu ai salutat de 2 ori cum ai zis si pur si simplu ai intrat si ai salutat in stilul tau "ciobanesc" sa spunem. Stii ce-i mai trist ca la cei 31 de ani ai tai ar trebuie sa iti dai seama de anumite lucruri logice, nu sa-mi versi mie bors din asta ieftin ca am ciocu mare si bla, bla.......astea sunt pentru copii.
    Apropo poti sa raspunzi direct aici nu trebuie sa deschizi 7 posturi......
    Leon
    Leon
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 47
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 09/11/2008

Mesaj Scris de Leon 22.01.09 12:54

Mda pai u cam ai ceva de impartit cu toata lumea deh "miez"
    Nu crek intra nimeni sa zica asa din prima re taranii
    faza cu ciocul mare nu a fost zisa de mine si de statica
    nesimtitul ala care zici u ca a stat 4 runde cu lag dc nu iai zis ce sa faca sa nu mai aibe lag si ii dadeasi quit mereu app ziceai ca u nu dai quit ca dai kick , pasta nu lai scos din quit
    sa-mi spui u la varsta ta care sunt lucruriile alea logice
    asta si fac , vars bors ieftin la copii Wink
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Mesaj Scris de Nesimtzithu 22.01.09 13:13

Da mai exact sunt cel mai "miez" dintre mieji, uite asta e ocupatia mea cand intru pe server, sa ma iau de lume si sa fac tot felul de chestii pentru relaxarea mea intelectula.... Laughing .Bati campii degeaba prietene....in fine. Chiar nu o sa-ti mai raspund ca "chestia" asta care poate dura zile intregi. Oricum or sa vada ownerii si ei vor lua masurile necesare asupra mea.......
    Bafta.
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Nesimtzitu isi merita nick 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 22.01.09 13:58

Okay.
    Decizie...pam pam pam pam: USER EXCLUS 30 de zile de pe forum.
    Aici nu este tolerat limbaju de ghenă si nici smecherașii de cartier nu mai sunt la moda. O reclamatie este luata in serios atunci cand persoana care formuleaza implicit cererea poseda un limbaj decent. In alta instanță este considerata o bataie de joc si este tratata ca atare.
    Iar nu in ultimul rand aveti respect fata de o autoritate de pe server (admin). Daca un admin comite o neregula atunci vi frumos aici si comunici acest lucru fara sa vorbiti aiurea pe server si fara injurii pe forum si miștouri.

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:31