Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

Nesimtzitu isi merita nick

Leon
    Leon
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 47
    Localizare : bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/11/2008

Nesimtzitu isi merita nick Empty Nesimtzitu isi merita nick

Mesaj Scris de Leon 22.01.09 11:37

Sal am si eu o rugaminte la owneri acestui serv ca am vaz ca-s mult mai intelepti decat uni admini,daca se poate sa-l mai cizaleasca putin pe d-nul nesimtitu ca prea e miezul servarului.
    De exemplu azi a intrat un prieten de al meu nick ciupacabra,e adevarat ca avea lag dar a inceput kick dupa kick,iam zis lasa-m mane sa dea /lan poate ii va scadea si lui lagul nu a fost chip sa-l lase sa intre cum il vedea ca incearca sa se conecteze kick iau venit si spumele cand iam zis sa-l lase sa incerce cu /lan mi-a zis sa tac a urmat llama nevorbindu-i niciodata urat in situatia de fata si nu e prima oara cand face asa pe serv cu el nu te poti intelege ca player nushtie sa vb frumos cu playerii
    Rog daca se poate sa i se atraga cel putin atentia,bine ca nu-s toti adminii acestui serv ca d-nul nesi
    ms. aa akum vad ca am si nick cenzura berceni,pt ce nush dc mi-a dat d-nul nesi . singurele mele cuvinte au fost cele de mai sus .
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Nesimtzitu isi merita nick Empty Re: Nesimtzitu isi merita nick

Mesaj Scris de Nesimtzithu 22.01.09 12:12

Ha.....nu ai vb urat niciodata zici, pai ia zi tu macatias eu tie falcutele alea cum salutai cand intrai pe server? "Salut tuturor taranilor mei"....sau ceva de genu, trecand peste asta. Arata-mi si mie cand am vorbit eu urat si cu cine? Iar cand ti-am zis sa taci si sa joci acolo ti-am argumentat ca nu e prima data cand intra "ciupacabra" asta si cu lag mai mare de 500 si insista si insista si chiar nu-i scade lagul, degeaba te scremi tu aici sa faci, ce? Asta e datoria mea frate aici sa FIU VIGILENT, ATENT, cum vrei sa o iei. Iar referitor la limbajul meu (asa cum pretinzi ) arata frate niste dovezi daca tot esti asa de "bazat" pe ce zici ? Vezi poate pe ajuta prietenul PGL-Statica ca si ala incepuse ca am gura mare si bla bla......ia vezi ce zice ?
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : Nesimtzitu isi merita nick 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 12.02.09 13:10

leon .....cu respect ......nesi nu este miezul dar nici prostul nimanui ......asa ca daca nu iti convine ia-ti fesul si incalta-te cu el ....de reclamatii de genul asta santem satui pina peste cap .....si apropo ......multi de aici dupa sv au minte mai mult ca tine , asa ca nu ii jigni ca s-ar putea sa joci solitaire.
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 12.02.09 16:17

deci pana la urma aceasta reclamatie nu se ia in calcul... nu ti-a facut tie nimic ... decat llama ... sa faca reclamatie "cipacabra" ala de zici tu Wink.
    nu faci tu reclamatii in locul lor !
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Nesimtzitu isi merita nick 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 12.02.09 17:09

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:31