Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

4 participan?i

reclamatie ADMIN "just_me"

Aorth@
    Aorth@
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 15
    Varsta : 46
    Localizare : DAMBOVITA
    Jocul preferat : reclamatie ADMIN "just_me" 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 3
    Data de inscriere : 15/12/2008

reclamatie ADMIN "just_me" Empty reclamatie ADMIN "just_me"

Mesaj Scris de Aorth@ 07.01.09 1:37

Mi s-a dat ban pe motiv ca nu as intelege sa ies din baza,chipurile,in conditiile in care harta care era in deswasurare era "fy_snow",foaret mica deci,nu puteai sa nu ajungi in baza in timpul jocului de cel putin 3 ori....
    Adminul in loc sa se uite de jucatorii care vorbeau obsecen(EX:"ShuRhuBul : aorta sa itzi bag p in inima.. mai iesi din baza aia odata")si s aia o atitudine,se uita de mine s avada cum ma invart in cerc pe o harta unde practic peste tot esti n baza,daca nu la tine esti la celilalti Smile)
    Am sa va rog sa imi spuneti si mie daca a procedat corect tinand cont de harta care se juca!!!!
    "
    [AMXBANS] Banned by admin just_me
    [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.berceni.ace.st
    [AMXBANS] Reason: 'nu intelegi? '
    [AMXBANS] Length: '30 minute'
    [AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_PENDING'
    [AMXBANS] Your IP: '92.85.5
    "
    just_me
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 94
    Varsta : 38
    Localizare : ....
    Jocul preferat : reclamatie ADMIN "just_me" 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 31/10/2008

reclamatie ADMIN "just_me" Empty Re: reclamatie ADMIN "just_me"

Mesaj Scris de just_me 07.01.09 3:40

mai omule te a atentionat gaby_berceni de vreo 3-4ori sa numai stai in baza pe fy_snow la veste, in baza la tine!!!zi mersi k nu ti a dat lion:)) cred k mai apucai sa joci peste vreo zi 2!!!!!si numai minti atat mai ai si 30 de ani"Mi s-a dat ban pe motiv ca nu as intelege sa ies din baza,chipurile,"!!cred k nu eram atent la ce a zis surubel!!!!asa k scuteste ma cu aberatiile tale te rog !!!!!este o reclamatie "penibila"!!!
    tbk-m@r!u$$$$
    tbk-m@r!u$$$$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 110
    Varsta : 37
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 16/11/2008

Mesaj Scris de tbk-m@r!u$$$$ 07.01.09 13:03

prb este ca si la hartile mici se face camp am fost martor cand tea atentionat si gaby_berceni dar pe urma eu am iesit si oricum ai ban 30 de min nu stiu dc te agiti atata!!!!! daca a trecut timpul treci la joc si gata dar altadata nu mai sta in baza k ca o sa fie mai rau banu

si pe urma iar te plangi k
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 07.01.09 14:09

nu trebuie sa catalogati imediat reclamatia. jucatorul nu a inteles, din cate se pare, motivul ban-ului...sper ca il va intelege din explicatiile de aici. si eu cred ca as fii procedat la fel ca just_me. pe o harta ca snow te misiti tot timpul. chiar nu ai voie sa campezi...mai ales sa stai la veste. oricum nu vreau sa mai vad amenintari de genul "zi mersi k nu ti a dat lion"...daca dadea lion pe o durata mai mare de 30 de minute era sanctionat.
    just_me
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de just_me 07.01.09 17:38

da murdoc am inteles....nervii astia ce sa i faci:)!!!!!am vrut sa spun k lion este mai serios ca mine doar.... sa nu se inteleaga altceva!!!la chestia asta m am referit murdoc!!!!!!bft
    Aorth@
    Aorth@
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 15
    Varsta : 46
    Localizare : DAMBOVITA
    Reputatie : 3
    Data de inscriere : 15/12/2008

Mesaj Scris de Aorth@ 07.01.09 18:33

ok,eu am inteles,problmea e ca de multe ori esti amenintat cu "ban de nu te vazi" pt lucruri banale(cateodata);dar avand in vedere ca altii injura de mama focului,-(EX:"ShuRhuBul : aorta sa itzi bag p in inima.. mai iesi din baza aia odata")-si nu se ia nici o masura cu ei,nu mi se pare corect sa se faca discriminari pe sever;
    salut alz~~
    just_me
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de just_me 07.01.09 19:13

si eu am inteles H@H@H@!!!despre surubel am mai spus k nu am fost atent la cea zis!!!!!!!nu stiu ce sa zic!!!!!
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 07.01.09 19:15

da...probabil nu au vazut adminii ca a injurat...sper ca asa a fost. ai mai jucat pe server si ai vazut ca oricine vorbeste urat este atentionat...nu poate fii vorba de discriminare aici
    CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:41