Scris de gabriel_berceni 22.12.08 15:02
daca mi se permite , desigur marquiz sau caramele sau cate nickuri ai tu , esti un tip dulce ,linistit , ai dreptate , te iei cu adminii la cearta , vrei sa pari interesant dar cred ca ai dat-o in bara acum . pe data de 16 decembrie ai postat la cereri unban un topic in care il certai pe passarys si pe memo . de fiecare data cand intri sa joci ai gura mare. acum te iei la cearta cu lion .nu inteleg de ce ai gura mare cand uita-te la cereri unban si numara de cate ori ti sa facut poze .asta denota faptul, ca ori esti superbun , ori ai wallul acela nou care nu iese in poze, si nici in demo stii bine asta.experienta lui lion , nu o contesta nimeni de aici. iar de fratia adminilor , asta este treaba noastra nu a ta . tu intotdeauna ai ceva de comentat . traim intr-o tara libera , si mi-am expus aici punctul meu de vedere.una doua , la fiecare reclamatie sau ban dat , il bagati pe liviu linia intai . obisnuiti-va cu ideea ca adminii sant aici ptr a depista codati,nu sa faca abuzuri.deci......incetati cu acuzatiile impotriva adminilor!!!! nu am fost pe server dar sincer si eu daca eram acolo cred ca tot asa procedam , cu toate ca lion are experienta mare in cs .iar meciurile tale din timisoara sincer , nu ne intereseaza .si eu am avut meci de fotbal in divizia b si am avut un scor supermisto si nu ma crezut nimeni .asa ca..... tine-o ptr tine faza cu meciurile . cu respect ptr (nici nu stiu ce nick sa folosesc), gaby