Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+7
just_me
ASDE
Herbals
gabriel_berceni
-=Mast3r=-YuLy
Lion
MaRqUiZ
11 participan?i

reclamatie LION

MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 62
    Varsta : 34
    Localizare : Timisoara oras alb - violet
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/07/2008

reclamatie LION Empty reclamatie LION

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 10:55

buna sunt si de restu caramele!!!!! jucam cu masters yuly si just_me aim_aspect light cam asa ceva si intra lion si imi zice sa scot coadele daca nu imi da ban ... eu i-am zis ca un admin adevarat face poze si demo nu da ban aiurea ...si mi-a dat kick...i-am zis ca fac plangere pe forum la adresa lui si a zis ca pot sa fac si O M U I E.just_me si masters yuli daca ar fi oamenii calumea ar posta si ei aici si ar spune adevaru ca a fost abuz de admin...mi-a dat censure LION asta nu e nimic ca si asa vreau sa imi fac widnowsul sa pot baga steamu dar totusi asa ceva nu se face...un owner sa cititi va rog ....

Masters YULI fi un adevarat om sau just_me si spuneti si voi adevaru...Neutral macar acuma treceti si voi va rog peste faza cu < ADMINII= Fratii> stiu ca va intelegeti bine cu LION dar macar sa imi scoata banu care a fost dat pe nedrept

nick:si de restu caramele!!!!!
    ip:89.44.34.116
    nu vreau sa ii suspendati adminu sau faze din astea vreau doar sa imi scoateti banu si sa fiu lasat in pace sa joc ...ca si asa sunt praf Neutral

Ultima editare efectuata de catre MaRqUiZ in 22.12.08 11:21, editata de 1 ori
    MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

reclamatie LION Empty Re: reclamatie LION

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 11:02

opa lioane uite ca din pacate am si o poza anainte sa imi dai ban
    reclamatie LION Aimaspectlight0000sa2
    reclamatie LION W1280
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 22.12.08 13:39

Deci lasa vrajeala deoarece eu stiu prea bine dc tiam dat ban team urmarit 5 runde cu esp inainte sa iau aceasta masura si nu am loato singur ci impreuna cu adminii care mai ereau atunci pe server adica Master Yuli su just_me marquiz tin sa te anunt ca wallu cel nou aici se depisteaza de catre oameni care mai stiu si ei cat de cat cs bv ownerilor ca au bagat esp cat despre tn nu ma intereseaza persoana ta daca esti un obosit de codat ia aminte eu nu dau ban Aiuea ca au fost momente in care am gresit da intradevar dar de data asta sunt 100 la suta sigur sper ca Ownery sa ia masuri si sa nu al mai vedem pe acest codat pe server cu respect Lion
    MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 14:11

lioane obosit esti tu frate :-J daca ai fi avut curaj sa faci poze ai fi vazut ca nus codat nu am nimic dar daca iti e frica sa recunosti ca ai gresit pacat frate te credeam jucator de cs calumea...daca era sa fiu codat nu crezi ca tot timpu as fi avut scoruri mari? si vreau sa posteze si masters yuli si just_me ca eu eram codat ...just_me a zis ca urmez sa imi faca poze si u te-ai bagat si mi-ai dat censure...frate esti bot...daca unu joaca mai bine gata codat?nu mi se scoate banu asta e ...dar nu esti barbat sa recunosti ca ai gresit si ca ai dat un ban aiurea...se mai intampla nu toti au curaj sa recunoasca...vrei sa iti aduc jucatori sa posteze sa vezi ca m-or vazut cum joc in meciuri de cs LA MALL din timisoara ca sa vezi ca nus but cum zici u Smile) oricum bv ai reusit sa dai un ban si un censure
    MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 14:14

lioane iti e frica de mine pe sv deaia vrei sa iau ban Smile) nu mai faci fraguri din cauza mea si cauti motive sa ma baneze :-J bv ma ...oricum banu nu mi se va scoate pt ca esti amic cu owneri si pretetn cu adminii dar nu esti barabat sa recunosti ca ai gresit

Masters yuli si just_me fiti oameni calumea si ziceti si voi ce a fost nu-i lu-ati apararea lui atata va rog aveti si voi curaj sa recunoasteti

nu vreau sa i se scoata adminu lu lion vreau doar sa imi scoateti banu
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Lion 22.12.08 14:25

Prietenia si tovarasia nu are nicio treaba cu dreptatea ce daca esti prieten cu x sau y asta inseamna ca poti sa ati bati joc?? Nu te inseli amarnic deoarece toti avem aceleasi drepturi aici pe server fie admin sau simplu jucator ,nu am nimic cu tn personal si nici nu joc la rank ca sa zici ca ma omori si scap de tn ca sa intru eu in top ma faci sa rad Laughing deci nu incerca sa o dregi am destule pe cap ca sa ami mai bat capu si cu tine pe lucruri atat de marunte ,astept raspunsu la owneri ei decid ce se intampla cu tn in rest sa fi sanatos .
    P.s Apropo stai linistit ca sunt mult mai barbat ca tn eu nu ma ascund in spatele la niste caramele.
    MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 14:31

pai si ce treaba ai tu cu caramelele mele?frate recunoaste ca ai dat ban gresit atata vreau sa aud Smile
    -=Mast3r=-YuLy
    -=Mast3r=-YuLy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Jocul preferat : reclamatie LION 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 2

Mesaj Scris de -=Mast3r=-YuLy 22.12.08 14:34

eu pot zice decat cand iesai de dupa cutie hs , te-am urat si eu cu esp-ul si cam de fiecare data iesai cu tinta pe om , Eu nu am nimic cu tine , sau nu tin cu Lion dar asta e adevarul ,
    MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 14:34

frate vrei poze sa vezi cand jucam si era si kuddo pe sv si murodc asde ownerii si nu ziceau nimic si aveam scoruri calumea si te gasesti u sa spui ca am nu stiu ce fel de coade in caramelele mele...cere si tu rest caramele si poate o sa joci si u ca mine...oricum u vei avea castig de cauza ca vad ca masters yuli si just_me nu au curaj sa posteze adevaru ca nu aveam nimic ca doar jucam cu ei de dimineatza in fine astept decizia ownerilor
    MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 14:36

asta e adevaru masters?:-J de ce nu ai facut poze frate sau un demo ca sa arati tuturor ca nus codat? daca ai vazut ca sunt presupus codat de ce mai lasat sa joc asa de mult pe sv? ca joc de dimineatza cu tine si tot m-ai lasat sa joc ...daca ieseam asa de ce oare ma tot faceau astia ?
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 22.12.08 15:02

daca mi se permite , desigur marquiz sau caramele sau cate nickuri ai tu , esti un tip dulce ,linistit , ai dreptate , te iei cu adminii la cearta , vrei sa pari interesant dar cred ca ai dat-o in bara acum . pe data de 16 decembrie ai postat la cereri unban un topic in care il certai pe passarys si pe memo . de fiecare data cand intri sa joci ai gura mare. acum te iei la cearta cu lion .nu inteleg de ce ai gura mare cand uita-te la cereri unban si numara de cate ori ti sa facut poze .asta denota faptul, ca ori esti superbun , ori ai wallul acela nou care nu iese in poze, si nici in demo stii bine asta.experienta lui lion , nu o contesta nimeni de aici. iar de fratia adminilor , asta este treaba noastra nu a ta . tu intotdeauna ai ceva de comentat . traim intr-o tara libera , si mi-am expus aici punctul meu de vedere.una doua , la fiecare reclamatie sau ban dat , il bagati pe liviu linia intai . obisnuiti-va cu ideea ca adminii sant aici ptr a depista codati,nu sa faca abuzuri.deci......incetati cu acuzatiile impotriva adminilor!!!! nu am fost pe server dar sincer si eu daca eram acolo cred ca tot asa procedam , cu toate ca lion are experienta mare in cs .iar meciurile tale din timisoara sincer , nu ne intereseaza .si eu am avut meci de fotbal in divizia b si am avut un scor supermisto si nu ma crezut nimeni .asa ca..... tine-o ptr tine faza cu meciurile . cu respect ptr (nici nu stiu ce nick sa folosesc), gaby
    MaRqUiZ
    MaRqUiZ
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de MaRqUiZ 22.12.08 17:35

gaby fratica nu sunt super bun la cs dar nici nu-s BOT si codu cel nou de care ziceti voi ca a aparut nu cred ca era de cand joc eu pe sv si daca te uiti eu am multe poze postate pe forum pt unban si de fiecare data mi s-au scos banurile pentru ca nu aveam nici un cod lu-am ban doar asa din cauza nervilor adminilor...si de certat cu adminii cand vezi ca ai dreptate ce faci stai si taci sau iti spui parerea? chiar u ai spus e o tara libera si avem dreptu sa ne expunem puncut de vedere...de ce nu ma lasa sa joc si imi face demo sau imi arata si mie ce cod vede el la mine in cs ...cfg e cel de pe berceni ca tot timpu imi dau adminii sa-l accept deci nu am nimic in cfg... va rog sa luati o decizie corecta...iar cu fratia adminiilor e nasol...daca greseste adminu tot el are dreptate dar nu crezi ca ar fi bine sa fiti si corecti? vad ca esti mai in varsta decat mine si te respect ca joci cs si joci bine dar eu nus un bot la cs si as vrea sa fiu lasat in pace sa joc cs pe sv...liviu stie ca am ban pe enorm de multe sv de boti si m-a lasat sa joc pe al lui ...stie ca nu-s codat dar cand se enerveaza ma mai acuza si el... lu-ati o hotarare dar sa fie ce-a adevarat ....ca,coade nu o sa gasiti nici o data la mine....daca e sa joc cu cod mai bine ma las de cs pt ca trebe sa fii NOOOB mare ca sa joci cu coade.....va pun de fata cu oamenii care stiu ca am jucat si in PGL ...mda divizia d5 clanu S.iKy Haro =asa aveam numele dar ne-a dat afara ca nu mai aveam oameni...deci nu-s amator la cs
    Herbals
    Herbals
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 1
    Localizare : timisoara
    Data de inscriere : 22/12/2008

reclamatie LION Empty re

Mesaj Scris de Herbals 22.12.08 17:41

:-J Haro iar joci pe servare de noobi si iti dau astia ban Laughing lasa-i sa joace in lumea lor Smile)
    ASDE
    ASDE
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 851
    Varsta : 50
    Localizare : Ploiesti/PH
    Jocul preferat : reclamatie LION 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de ASDE 22.12.08 17:48

Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
    Herbals [ 1 Mesaj ]Cauta toate mesajele lui Herbals
    MaRqUiZ [ 1 Mesaj ]Cauta toate mesajele lui MaRqUiZ

MaRqUiZ..din cate vad eu iarasi incepi sa jignesti pe forum, cred ca de data asta am sa ma ocup eu de tine, daca nu te potolesti.
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Lion 22.12.08 18:20

Herbals a scris::-J Haro iar joci pe servare de noobi si iti dau astia ban Laughing lasa-i sa joace in lumea lor Smile)
    ce patetic tiai facut alt cont sa scri penalitatea asta Laughing Laughing tea prins asde Smile))))
    just_me
    just_me
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 94
    Varsta : 38
    Localizare : ....
    Data de inscriere : 31/10/2008

Mesaj Scris de just_me 23.12.08 0:41

man te am urmarit!!!nu iese bine adversarul tau dupa cutie, zid pac hs!!!odata de 2ori de 3ori dar laso dreaq mereu!!!u mereu stii unde sunt jucatorii mereu esti la timpul potrivit in locul potrivit prea de tot !!!!dak esti asa de bun joaca frate la pgl numai veni la noi k sa credem k ai ceva!!!chiar dak sunt mic in grad dar am inceput sa invat cum sta treaba cu coadele voastre si cred k lion a facut ceea ce trebuie si am fost cu totii de acord(master , just_me si lion) sa luam aceasta decizie!!!coadele astea noi poti sa faci si telenovele cu ele k tot nu gasesti nimik!!!!si fara nici o suparare nu am nimik cu tine nu te cunosc si nu i iau aparea lui lion!!!!si am incheiat ce aveam de zis!!!!!!!
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Pustiu' 23.12.08 16:50

Doamne ce harababura...rog un owner sa inchida subiectul,se ajunge prea departe Smile
    Vin Diesel
    Vin Diesel
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 160
    Localizare : Magurele City
    Data de inscriere : 28/03/2008

Mesaj Scris de Vin Diesel 24.12.08 14:44

chiar nu isi aveau rostul discutiile astea...marquiz asta era suspect mereu...si sigur avea ceva..chiar daca nu iesea in poze...
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 31
    Localizare : Pe undeva in underground
    Data de inscriere : 02/05/2008

Mesaj Scris de ready4war 24.12.08 19:42

vin diesel nu prea cred eu ca avea ceva ca iti aduc un player din pgl si ala iti da aproape numai headshot poate sa sustina si kuddo ceea ce zic ca doar el stie
    GunPowder
    GunPowder
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 200
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 02/11/2008

Mesaj Scris de GunPowder 25.12.08 19:51

Eu am si facut si s-a intamplat sa fiu acuzat de wall din cauza castilor. In conditii prielnice poti auzi exact momentul in care urmeaza sa iasa in fata ta. Daca stii sa te folosesti de sunet poti fii acuzat de wall oricand Wink .
    Parerea mea e ca fara demo nu ar fi trebuit banat, asta fara sa pun la indoiala capacitate sau experienta vreunui admin.
    ASDE
    ASDE
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 851
    Varsta : 50
    Localizare : Ploiesti/PH
    Jocul preferat : reclamatie LION 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de ASDE 27.12.08 1:14