Il reclam pe Lion deoarece...cand intru pe server si el joaca..atunci fara motiv imi da censure...Imi da censure aiurea....Va rog..luati masuri..!!
+2
Lion
BiteZoR ?!
6 participan?i
Reclamatie Lion
BiteZoR ?!- Server Slot
- Numarul mesajelor : 93
Varsta : 29
Localizare : 12345qwert
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/07/2008
- Mesaj n°1
Reclamatie Lion
Lion- Veteran !
- Numarul mesajelor : 721
Varsta : 37
Data de inscriere : 07/06/2008
- Mesaj n°2
Re: Reclamatie Lion
Codati nu au ce cauta pe server cautati alt server.
BiteZoR ?!- Server Slot
- Mesaj n°3
Ce codat???
Nu stii sa faci diferenta...Intre jucatori care e codat si care nu?..
Si cum ziceai mie pe mes
"Da nici kuddo nu trage asa"..eu ce sa zic?..Kuddo e un jucator foarte bun...toate respectele mele pentru el...Insa..in ziua aia..am prins o zi foarte buna..dar asta nu inseamna ca sunt codat.
Nu stii sa faci diferenta...Intre jucatori care e codat si care nu?..
Si cum ziceai mie pe mes
"Da nici kuddo nu trage asa"..eu ce sa zic?..Kuddo e un jucator foarte bun...toate respectele mele pentru el...Insa..in ziua aia..am prins o zi foarte buna..dar asta nu inseamna ca sunt codat.
Lion- Veteran !
- Numarul mesajelor : 721
Data de inscriere : 07/06/2008
- Mesaj n°4
te-a prins hl-guard nu mai comenta ereau mai multi pe server nu am vazut numai eu asa ca taci nu fi atat de nesimtit incat sa nu recunosti.
BiteZoR ?!- Server Slot
- Mesaj n°5
Pai cum sa recunosc daca nu am cod?
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°6
bitezor , pe acest server , nu au ce cauta codatii. daca minti in continuare , nu stiu unde se va ajunge cu tine man . fara suparare!!!!ai afirmat ca ai vb cu liviu si ca ti-a scos banul pe care ti-l dadusem si eu , ca joci pe server cand este kuddo ca el nu va spune nimic, eu ti-am raspuns ca vreau confirmarea lor ptr tine de a putea sa joci aici . mai ignorat si mintit cu nerusinare .daca de la varsta asta de 14 ani faci asa sa stii ca vei fi neputincios toata viata man . incearca sa fii realist si sa muncesti ca sa obtii ceva . esti jucator bun de cs dar poate ai avut o scapare man atunci .invata sa suporti si consecintele man ptr o fapta gresita .te-a prins asta este ! acum pot ownerii sa fie intelegatori cu tine datorita varstei tale dar deja pe server numai esti vazut cum erai inainte . adica ai pierdut toata munca ta in 3 secunde .oare merita man ?????gandeste-te bine si poate vom vb pe mess sau pe steam .iar aici pe server numai ownerii hotarasc daca intri sau nu . deocamdata faci greseli si intri cu ban si censure pe server .degeaba ai routabil man .te rog incearca sa-ti clarufici situatia cu ownerii nu cu noi adminii , k ????? ei au putere de decizie ce vor face cu tine . cu respect ptr jucatorul bun de cs care ai fost , si scarba ptr jucatorul codat gaby_berceni
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°7
Ai acceptul nostru de a intra pe server si de a juca pe server. Daca a fost intr-adevar sa te fi prins hlguardu vom vedea. Pana atunci joci pe server si nu ti se va mai da ban/censure aiurea. Adminii care fac poze exagerate sau nu tin cont de cele mai sus mentionate vor fi sanctionati cu suspend si ban.
GooD-LikE- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 158
Varsta : 31
Localizare : iasi
Data de inscriere : 27/07/2008
- Mesaj n°8
liviu sau kuddo se vor uita in cosola si vor verifica daca este adevarat sau nu iar in acest fel sau vor lua masuri sau sanctiuni!!
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°9
Am verificat problema cu Bitezor si se pare ca este o greseala caci nu apare deloc in logouri,insa apar altii ,de exemplu :
Ms|Ep5!L0n<92.81.213.140>
Ms|Ep5!L0n<92.81.213.140>
on de_dust2 <24
***Cantoneru***<89.43.215.70> on de_dust_krystal578 <24 hours ban>
-=LcM-=*bilibao*gabi<89.36.138.87> on cs_assault <24 hours ban>
BloodyF<89.33.80.28> on cs_assault_1337 <24 hours ban>
M@$t3r_@dy<92.80.177.213> on de_westwood <24 hours ban>
I-am postat pe cei mai vechi si cunoscuti ca asa ar fi foarte multi ...insa bitezor nu e,s-s facut o greseala !