nu e normal sa iei ban doar pt ca unui admin i se pare ca ai stat la panda, asta dupa ce l-am ucis pe el. Mi-a dat ban fara nici un fel de warn(desi nu avea d c sa-mi dea ).Pe 'de_kabul' ,azi 11.12.2008, in jur de ora 18, a abuzat de comenzi.Ca sa intelegeti mai bine, am vazut cum urcau 3 cts pe scari , m-am dat intr-un colt si norocul meu chiar atunci am tras bine.
4 participan?i
reclamatie admin flavius
sumi- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 37
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/11/2008
- Mesaj n°1
reclamatie admin flavius
magicianu*- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 234
Varsta : 39
Localizare : bucuresti-4-BRANCOVEANU
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 28/07/2008
- Mesaj n°2
Re: reclamatie admin flavius
sumi team avertizat de 2 ori sa lasi panda si pe tine si inca unu, dar ai continuat mereu ziceai ca at ai ajuns si altele
sa stii ca nu dau ban de placere si doar sa fac jocul frumos si sa nu il strice unu ca tine disperat dupa fraguri
.
ai avut o ora ban
bft
sa stii ca nu dau ban de placere si doar sa fac jocul frumos si sa nu il strice unu ca tine disperat dupa fraguri
.
ai avut o ora ban
bft
Jocul preferat :
- Mesaj n°3
Nu inteleg d c inventezi scenarii domnu fLAVIUS, ca eu cu u nu am vb nimic pe chat
Ba chiar am scris f putin pe chat si atunci cand am intrat.Si ca sa incheiem te-as ruga sa ai mai multa inteligenta emotionala si sa nu mai dai ban daca cineva te 'omoara' la cs.Si inca ceva : nu sunt disperat dupa fraguri, ba chiar am un scor f mic.
Ba chiar am scris f putin pe chat si atunci cand am intrat.Si ca sa incheiem te-as ruga sa ai mai multa inteligenta emotionala si sa nu mai dai ban daca cineva te 'omoara' la cs.Si inca ceva : nu sunt disperat dupa fraguri, ba chiar am un scor f mic.
ready4war- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 588
Varsta : 31
Localizare : Pe undeva in underground
Jocul preferat :
Data de inscriere : 02/05/2008
- Mesaj n°4
flavius uite cum sta treaba un player este pandar doar atunci cand il gasesti in acelasi loc de mai multe ori dar ii dau dreptate si lui sumi asta ca cateodata ti se pare ca el sta la panda dar nu e asa el vede counter-teroristu/teroristu fix atunci si normal ca il astepta cateva secunde pana trece nu?
magicianu*- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 234
Varsta : 39
Localizare : bucuresti-4-BRANCOVEANU
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 28/07/2008
- Mesaj n°5
pai exact asa a fost lam gasit de 2 ori in acelasi loc, si lam avertizat, si a treia oara tot acolo era..deci....
si shumi nu era vb de chat...
si shumi nu era vb de chat...
Jocul preferat :
- Mesaj n°6
bine omule las-o asa!
Cei puternici au mereu dreptate si mi se pare normal! bft
Cei puternici au mereu dreptate si mi se pare normal! bft
just_me- Veteran !
- Numarul mesajelor : 94
Varsta : 38
Localizare : ....
Jocul preferat :
Data de inscriere : 31/10/2008
- Mesaj n°7
mey ce aveti?flavius in primu rand sumi nu stie este incepator!!!!!este prietenul meu cel mai bun si abia s a apucat de cs si chiar nu stie!!!!!!si sumi man nu te mai supara k asa sunt adminii(vor sa vada k joci bine) intelege si tu!!!nu e nevoie acum de cearta!!!!!bft!!