Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

2 participan?i

SALUT

dales
    dales
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 27
    Varsta : 52
    Localizare : bucuresti-berceni
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 28/11/2008

SALUT Empty SALUT

Mesaj Scris de dales 05.12.08 18:51

ACEST MESAJ ESTE PTR BOSSUL SERVERULUI
    DE CATE ORI INTRU PE SERVER SI AM UN SCOR DE CEL PUTIN 5-1 BA SUNT DAT AFARA SI CAND INTR SI VREAU DOAR SA INTREB DE CE ,NU MAI POT SCRIE SI SUNT DAT IAR AFARA .IN CONCLUZIE ,INTELEG CA UNII ADMIN SE OFTICA CA SUNT MAI BUN CA EI ,DAR ASTA NU ESTE UN MOTIV SA FACA ASTA.DECI LIVIULE DACA CREZI CA ASA SE TINE UN SERVER SI ADMINII ISI FAC DE CAP ATUNCI ,INSEAMNA CA ESTI DEGEABA BOSSUL CA FAC CE II TAIE CAPUL.AM O PROPUNERE :DACA AU CEVA CU MINE ATUNCI II PROVOC LA UN DUEL.NE MAI AUZIM .PA
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : SALUT 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

SALUT Empty Re: SALUT

Mesaj Scris de liviu 05.12.08 20:45

Mane..am alte probleme de rezolvat decit sa stau sa vad ce fac adminii...dar nu cred ca este vreun admin care sa te dea afara fara vreun motiv sau fara sa iti faca poze....si te-as ruga sa nu mai folosesti expresii de genul boss sau sinonime (nu sufar de sefie sau altele,deci adreseazate ca oricarui player sau prieten de al tau). Daca esti asa de sigur de ceea ce reclami dami nikurile si un print si atunci stam de vorba,tin sa cred ca mai repede luai ban daca era sa se faca abuz de admin !

Subiecte similare

-
      » salut:(
      » salut
      » Salut
      » salut
      » Salut !!

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:26