Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+3
flash.01
gemil
P.I.M.P
7 participan?i

Salut

P.I.M.P
    P.I.M.P
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 7
    Varsta : 35
    Localizare : BUCURESTI
    Jocul preferat : Salut 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 27/03/2009

Salut Empty Salut

Mesaj Scris de P.I.M.P 27.03.09 12:39

Daca tot mi-am activat contul pe forum as vrea sa-l reclam si eu pe MADA pentru limbaj obscen.......nu am nici o dovada pentru ca nu mi-a dat prin cap sa dau printscreen din tastatura......dar au fost injurii despre mama tata etc.......data viitoare cand am sa mai am conflict cu el am sa fac un print screeen....
    Daca aveti cum sa verificati in consola ati vedea .... s-a intamplat pe data de 19-20 nu stiu sigur....Va multumesc frumos si va doresc o zi buna... Wink
    gemil
    gemil
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 123
    Varsta : 43
    Localizare : constanta
    Data de inscriere : 26/04/2008

Salut Empty Re: Salut

Mesaj Scris de gemil 27.03.09 13:49

bai baiatule poate acum un an cand eram eu player poate ma injurat si pe mine si ce arfi sai fac acum reclamatie si fara dovezi dar u nu ai ce face si te apuci sa postezi fara nici o dovada ai ceva cu admini te intreb nu vad rostu acestei reclamati asa poate sa vin oricine sa reclame pe orice admin ca a injurat
    flash.01
    flash.01
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 59
    Varsta : 36
    Localizare : cum intrii in Bucuresti pe dreapta :)
    Reputatie : -1
    Data de inscriere : 17/01/2009

Mesaj Scris de flash.01 27.03.09 19:14

mda...nu as vrea sa ma bag dar data viitoare sa ai dovezi si pe urma sa acuzi Smile odata cu dovezile banuiesc ca se vor lua si masuri Wink bft
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Salut 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 27.03.09 19:20

Va place sa va bagati voi ca musca in...seama. Dovezile sunt si pe server in log-uri.
    La reclamatii raspund doar ownerii in limita timpului disponibil. Daca nu aveti nimic de zis care sa aiba legatura cu aceasta reclamatie (ati fost implicat sau ati fost de fata) atunci nu aveti de ce posta aiurea. Doar cei implicati in conflictul cu pricina pot posta aici.
    P.I.M.P
    P.I.M.P

Mesaj Scris de P.I.M.P 27.03.09 22:42

O alta reclamatie va rog sa se verifice ....am luat BLIND .....de la un admin...nu stiu care era dar eram la ora 21:00 cam asa .......se pare ca vandame a fost pentru ca i-am zis ca ii fac reclamatie si a zis...ok ne vedem pe forum.....sa se verifice in consola....AM ZIS SA TAC DAR UNII ADMINI SUNT PREA DE TOT ..... si eu am fost admin dar nu abuzam de regulament....SadSadSadSadSad
    vandam
    vandam
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 159
    Varsta : 30
    Localizare : galati
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 07/11/2008

Mesaj Scris de vandam 28.03.09 8:54

deci domnule
    1.am voie sa iti dau blind,ss,flash..pentru verificare cand cred ca este nevoie
    2.ti-am dat blind ai inceput sa zberii "bhaaaaaa" scoate blindu asa mi-ai zis
    3.trebuie sa respectie un pic in limita bunului simt un admin fara "bhaaaa" asa ti-am zis
    4.asa si daca ti-am zis ca ne gasim pe forum..ce am gresit??
    5.daca zici ca nu am procedat corect cu blindul nu vrei sa ma inveti tu??
    ps:vad ca ai chef de cearta cu toti adminii dar nu ai cu ce motiv
    P.I.M.P
    P.I.M.P

Mesaj Scris de P.I.M.P 29.03.09 21:48

1.Chef de cearta nu am cu nimeni ...sunt unii admini pe care ii respect si or sa ramana respectati pentru ca stiu cum sa se comporte cu userii dp server.
    2.Eu nu prea am mai auzit de chestia cu blind pentru verificare.Adik daca vrei u imi dai blind(ca asa vrea adminul vandame),eu pierd frag ca vrei tu.Poze tata sau demo daca vrei sa ma verifici.Eu asa as proceda.
    3.Intradevar am zis "Bahhh" pentru ca nu se explica dc mi se da blind.Eu zic ca am dreptul sa stiu dc am fost sanctionat,alta data sa nu mai fac.
    4. De invatat daca vrei te pot invata ptr ca am avut server 3 ani de zile NON-STOP.Daca vrei sa stii acum este dat la altcineva.Adresa nu o dau ptr ca nu imi permit OWNERII BERCENI si nici nu as vrea sa fiu banat,pentru ca e un server de 1000 de ori mai bun ca alte servere.
    5.Daca ma iei cu respect ptr admini 20% din admini vb urat.Cand ii omori unii din ei scriu STF etc.Sunt admini care vb urat intre ei.Ce sa vada userii???7Asa ca nu o mai da in respect ca nu cred ca eu sunt unul care nu va respecta.Doar ptr BAHHH sa zici ca nu esti respectat. Laughing BAFTA LUME !!!
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 31
    Localizare : Pe undeva in underground
    Data de inscriere : 02/05/2008

Mesaj Scris de ready4war 29.03.09 22:12

pimp un admin poate sa iti dea blind cand vrea el daca te considera cu cod ..... deci nu prea ai dreaptate si nu vad rostu reclamatie
    vandam
    vandam
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 159
    Varsta : 30
    Localizare : galati
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 07/11/2008

Mesaj Scris de vandam 30.03.09 10:10

uite cum sta treaba intreaba orice admin orice owner vrei tu..am voie sa iti dau blind pentru a te verifica..."2.Eu nu prea am mai auzit de chestia cu blind pentru verificare.Adik daca vrei u imi dai blind(ca asa vrea adminul vandame),eu pierd frag ca vrei tu.Poze tata sau demo daca vrei sa ma verifici.Eu asa as proceda." mai intai eu dau blind sa nu iti fac poze degeaba...acum astept parerea de la owneri sa vada daca am procedat corect!
    MADA
    MADA
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 70
    Varsta : 43
    Localizare : in orasul Drogurilor , strada alcoolului nr. =>infinit ,bloc 90% alcool , etajul Plin facut ! ap. L-
    Data de inscriere : 29/05/2008

Mesaj Scris de MADA 31.03.09 0:09

1) DECI BANUIESC CA DACA TE-AM INJURAT NU AM FACUT-O DEGEABA !!!
    2) NUMAI DIN A 2 A TA RECLAMATIE DAI DOVADA DE LIPSA DE RESPECT, SI ANUME : un admin nu ti se adreseaza prima data tie ca player cu " bhaaa" ,ca MAREA majoritatea a adminilor au cel putin un 7 ani de acasa !!! SA NU INTELEGI ACUM CA TREB SA NE VB CU "D-LE , D-VTRA etc. " dar nici ca la oi sa fim seriosi !!!
    EU DE OBICEI DACA INJUR PE CINEVA O FAC PT O IESIRE NECONTROLATA A ACESTUIA CARE CONSIDER CA VA DEGENERA !!! ORICUM SCUZE DATA VIITOARE AI BAN !!! afro

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-
      » salut:(
      » salut
      » SALUT
      » salut
      » Salut !!

Data/ora curentă este: 23.11.24 10:10