Un exemplu de idiot contemporan am putea sa il dam prin minunatul coleg de joaca "Gaby_Berceni".
Acest exemplar cretin care se gaseste intr-un singur exemplar, mi-a dat ban pe motivul "Limbaj".
Sa urmarim asadar discutia.
NoRo: Parca nu era voie sa se injure pe server(zise el auzid "sa te fut", "sa-ti trag la muie" si alte audibles).
Retardati: Pai auzi tu ca injuram noi? Nu am scris nimic de injurat.
NoRo: Pai atunci scuzati-ma, dar pot sa spun ca sunteti iporcriti la faza asta.
Gaby Nebunu: Ban, Limbaj.
PAI FRATE... Oricine om cu cel putin 20 de neuroni functionali isi da seama ca ipocrit nu e o injuratura. Dar daca ratatul nu stie ce inseamna, da repede ban fiindca asta se intampla. De 10 ani joc CS si nu am avut niciodata admin, insa pe lumea asta sunt MULTI ratati care admineaza. Gaby e 1 exemplu pentru toti. Va rog ganditi-va bine.
PS: Sau poate il supara scorul meu 13:1?
Acest exemplar cretin care se gaseste intr-un singur exemplar, mi-a dat ban pe motivul "Limbaj".
Sa urmarim asadar discutia.
NoRo: Parca nu era voie sa se injure pe server(zise el auzid "sa te fut", "sa-ti trag la muie" si alte audibles).
Retardati: Pai auzi tu ca injuram noi? Nu am scris nimic de injurat.
NoRo: Pai atunci scuzati-ma, dar pot sa spun ca sunteti iporcriti la faza asta.
Gaby Nebunu: Ban, Limbaj.
PAI FRATE... Oricine om cu cel putin 20 de neuroni functionali isi da seama ca ipocrit nu e o injuratura. Dar daca ratatul nu stie ce inseamna, da repede ban fiindca asta se intampla. De 10 ani joc CS si nu am avut niciodata admin, insa pe lumea asta sunt MULTI ratati care admineaza. Gaby e 1 exemplu pentru toti. Va rog ganditi-va bine.
PS: Sau poate il supara scorul meu 13:1?