Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+2
sarpe
noro2degete
6 participan?i

Reclamatie Gaby_Berceni

noro2degete
    noro2degete
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 1
    Varsta : 38
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 05/11/2008

Reclamatie Gaby_Berceni Empty Reclamatie Gaby_Berceni

Mesaj Scris de noro2degete 05.11.08 15:17

Un exemplu de idiot contemporan am putea sa il dam prin minunatul coleg de joaca "Gaby_Berceni".
    Acest exemplar cretin care se gaseste intr-un singur exemplar, mi-a dat ban pe motivul "Limbaj".
    Sa urmarim asadar discutia.

NoRo: Parca nu era voie sa se injure pe server(zise el auzid "sa te fut", "sa-ti trag la muie" si alte audibles).
    Retardati: Pai auzi tu ca injuram noi? Nu am scris nimic de injurat.
    NoRo: Pai atunci scuzati-ma, dar pot sa spun ca sunteti iporcriti la faza asta.
    Gaby Nebunu: Ban, Limbaj.

PAI FRATE... Oricine om cu cel putin 20 de neuroni functionali isi da seama ca ipocrit nu e o injuratura. Dar daca ratatul nu stie ce inseamna, da repede ban fiindca asta se intampla. De 10 ani joc CS si nu am avut niciodata admin, insa pe lumea asta sunt MULTI ratati care admineaza. Gaby e 1 exemplu pentru toti. Va rog ganditi-va bine.
    PS: Sau poate il supara scorul meu 13:1?
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Reclamatie Gaby_Berceni Empty Re: Reclamatie Gaby_Berceni

Mesaj Scris de sarpe 05.11.08 15:59

bai acesta , tu esti un nesimtit si jumatate... alea erau sunete desteptule...
    asa ca nu ai dreptul sa-l faci tu pe gaby in toate felurile , aici nu esti pe sant la tine ... tarane, sper sa vada un owner sa nu mai vezi nici servarul nici forumul;).
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 05.11.08 17:20

sarpe nu trebuia sa te bagi in seama cu un asemenea incult asa ca asteptam sa vedem ce zice gaby si un owner care sa al potoleasca pe acest individ care jigneste precum 1 simplu taran de la sapa
    Joannyta
    Joannyta
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 33
    Localizare : middle_of_nowhere
    Jocul preferat : Reclamatie Gaby_Berceni 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Joannyta 05.11.08 18:32

Noro era frumos din partea ta sa faci o reclamatie fara jigniri, poate erai luat in seama mai in serios. Ai si tu dreptate sunetele care le-ai auzit nu sunt tocmai...conform regulamentului, dar ele sunt lasate de owneri la dispozitia adminilor, deci daca vrei sa-i bagi cuiva de vina, reclama ownerii What a Face

P.S. sanctiune pentru cuvintele ratat si cretin.
    Reciteste regulamentul forumului te rog (valabil si pentru restu').
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : Reclamatie Gaby_Berceni 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 05.11.08 22:36

eu ce pot sa spun????? nu am jignit pe nimeni aici de cand joc , nu am injurat si nu ma pot cobora la nivelul urban al limbajului domnului in speta . cred ca este un limbaj pur de cartier . daca ii place muzica hip-hop , este treaba lui .eu prefer muzica clasica . in rest este hotararea ownerilor. cu mult respect ptr noro2degete ,multa sanatate si sa aiba parte doar de cultura suburbana .
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Reclamatie Gaby_Berceni 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 06.11.08 11:05

Desi mi se pare foarte amuzant commentul tau noro, trebuie totusi sa iti spun ca acesta nu este un mijloc de abordare deoarece atata timp cat respecti pe cei din jurul tau pe acest server atunci vei fi respectat, iar daca lumea nu vrea sa te respecte exista oricand forumul acesta unde poti face o reclamatie serioasa, nu in bataie de joc aratandu-le astfel ca tu ai mai multa minte. Iar astfel noi, ownerii, vom lua in serios cererea ta. Conteaza foarte mult pentru mine felul in care o persoana se exprima si felul in care isi expune problemele.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:29