+6
cAtaX.
Alexutzu
comet
sarpe
liviu
Criss-Angel
10 participan?i
Intrebare???
Criss-Angel- Veteran !
- Numarul mesajelor : 109
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 02/09/2008
- Mesaj n°1
Intrebare???
Vreau sa imi raspunda si mie liviu la o intrebare : "Mi-a fost scos adminul de tot sau doar suspendat ???" si din ce motiv
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°2
Re: Intrebare???
Raspuns:sincer nu mai stiu!
Criss-Angel- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°3
Daca vrei iti reamintesc eu :"Mai banuit de wall si eu tiam propus sa imi faci poze si dupa tu ai considerat ca tiam vorbit prea obraznic,iar u miai dat ban. Si dupa ce mi sa scos banul mam trezit fara admin " Tot ce vreau eu este sa imi recuperez adminul
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Varsta : 34
Data de inscriere : 25/03/2008
- Mesaj n°4
ai cam raspuns la misto, si nu prea erai interesat de ce iti zcea liviu. jucai incontinuare
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°5
Daca iti luam bani pe admin mai ziceam...ai tot dreptul sa-mi vorbesti cum vrei ca ai platit si stai in fata...dar atita timp cit ai fost apreciat si ti sa dat admin ca pe urma sa vorbesti de sus...nu cred ca meritam asa ceva.In fine ramine de vazut daca mai corespunzi sau fereasca dzeu sa te trec pe lista mea magica!
comet- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 273
Localizare : Moldova Noua Jud. Caras-Severin
Data de inscriere : 25/06/2008
- Mesaj n°6
Criss-Angel nu crezi ca vb cam la misto ?
Alexutzu- Veteran !
- Numarul mesajelor : 279
Varsta : 32
Localizare : Romania,Constanta
Jocul preferat :
Reputatie : -1
Data de inscriere : 08/10/2008
- Mesaj n°7
Ma scuzati k intervin,dar totusi criss-angel a fost un admin bun,si pe mn ma suparat de cateva ori knd eram player normal dar mi-a trecut ! eu zic k ar mai merita o sansa ,fiecare merita cate o sansa ,multumesc !
cAtaX.- Veteran !
- Numarul mesajelor : 76
Varsta : 39
Localizare : TARGOVISTE
Data de inscriere : 11/09/2008
- Mesaj n°8
Parerea mea este ca ar trebui analizata situatia concret.iar daca Criss ANgel a gresit,sa suporte consecintele
...Un sfat pentru toti ADMINI serverului, "NU UITATI ac OWNERII sant cei care iau decizii finale,PLUS ca trebuiesc respectati deoarece ei ne-au oferit sansa sa fim ADMINI pe serverul LOR...si cel mai de aperciat este ca N AU CERUT BANI IN SCHIMBUL ADMINELOR,desi pe majoritatea serverelor asa se procedeaza..
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva..sa nu se inteleaga gresit,nu am nimic cu nimeni,DAR ASA AVAD EU CA STAu LUCRURILE
...Un sfat pentru toti ADMINI serverului, "NU UITATI ac OWNERII sant cei care iau decizii finale,PLUS ca trebuiesc respectati deoarece ei ne-au oferit sansa sa fim ADMINI pe serverul LOR...si cel mai de aperciat este ca N AU CERUT BANI IN SCHIMBUL ADMINELOR,desi pe majoritatea serverelor asa se procedeaza..
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva..sa nu se inteleaga gresit,nu am nimic cu nimeni,DAR ASA AVAD EU CA STAu LUCRURILE
sarpe- CS1.6 Admin
- Mesaj n°9
criss angel cand erai player erai ca un mielusel , acum cand ti-a dat adminul zici ca esti de-asupra tuturor, chiar si pe mine m-ai luat la rost ca nu te-am intrebat pe tine daca dam vot sau nu (sau ca nu am intrebat alti admini).
Fi mai calm , toti suntem egali fie admin fie player .
Fi mai calm , toti suntem egali fie admin fie player .
JaPoTm- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 95
Varsta : 50
Localizare : TIMISOARA
Data de inscriere : 07/06/2008
- Mesaj n°10
Da Catax e adevara ca pe acest servar nu se cere bani ptr admin, dar ramine la latitudinea fiecarui admin sau player daca doreste sa ajute servaru, ca acesta sa isi continue activitatea.
Criss-Angel- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°11
Sarpe tu poti sa spui ori ce ca stiu ,ca ai boala pe mn . Si ceva pentru liviu " Man nu imi aduc aminte cand am vorbit de sus dar ma rog tu decizi "
sarpe- CS1.6 Admin
- Mesaj n°12
stai linistit n-am bola pe tine ....
chaos- Veteran !
- Numarul mesajelor : 398
Varsta : 30
Jocul preferat :
Data de inscriere : 13/06/2008
- Mesaj n°13
eu unu cred ca Criss isi facea treaba bine ca admin dar.. cred ca aici decizia finala ii apartine lui Liviu
Canton3ru- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 68
Varsta : 35
Localizare : Urziceni
Data de inscriere : 08/10/2008
- Mesaj n°14
deci in primu rand nu se vb la mijto.in al doilea rand trebuie sa il respecti pe liviu ptr k el ti`a dat admin FARA BANI intelegi ?
Lion- Veteran !
- Numarul mesajelor : 721
Varsta : 37
Data de inscriere : 07/06/2008
- Mesaj n°15
frate in primu rand trebuie sa sti sa te porti si sa vorbesti ,liviu nu acuza degeaba cris a gresit el trebuie sa recunoasca ca a gresit si poate i se iarta si inca ceva admin am loat toti fara bani nu numai cris toti ar trebui sa al respectam pe liviu si restu ownerilor pentru tot ce au facut ptr noi si pentru ca serveru sa mai existe asa ca invatati sa va purtati si ceretiva scuze cand e cazu