salut..am si eu o intrebare....de ce sunt regulile astea pe server..cand asa zisi owneri ...le pot incalca..am luat ban permanent pe motivul de coduri de la expertu de liviu..care are o varsta inaintata..si cuvantu lui e lege...in fine nu despre asta e vb. liviu am vazut intr-un tread cum ii ziceai unui player ca el trebuie sa se zbata sa ramana pe server...curios sunt cand veti ramane fara playeri...liviu ..sincer fara sa te superi..exista oameni care stiu sa joace acest joc..eu am 20 ani..nu sunt un pusti de 12 ani..eu zic sa-ti schimbi atitudinea asta de sef ..doar ca detii un server
ps : park vad cum sar toti copii carora le-ai dat admin ..liviu are dreptate...mai au putin si zic facase-n voia lu liviu...
banuiesc ca si acest tread o sa fie aruncat la cos
bafta in continuare... daca am jignit imi cer scuze nu ma intereseaza ca iau ban..doar imi cer scuze daca am jignit in aces tread
ps : park vad cum sar toti copii carora le-ai dat admin ..liviu are dreptate...mai au putin si zic facase-n voia lu liviu...
banuiesc ca si acest tread o sa fie aruncat la cos
bafta in continuare... daca am jignit imi cer scuze nu ma intereseaza ca iau ban..doar imi cer scuze daca am jignit in aces tread