Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+3
kuddo
knicks
mike
7 participan?i

o intrebare

mike
    mike
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 4
    Varsta : 36
    Localizare : bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 10/08/2008

o intrebare Empty o intrebare

Mesaj Scris de mike 10.08.08 23:33

salut..am si eu o intrebare....de ce sunt regulile astea pe server..cand asa zisi owneri ...le pot incalca..am luat ban permanent pe motivul de coduri de la expertu de liviu..care are o varsta inaintata..si cuvantu lui e lege...in fine nu despre asta e vb. liviu am vazut intr-un tread cum ii ziceai unui player ca el trebuie sa se zbata sa ramana pe server...curios sunt cand veti ramane fara playeri...liviu ..sincer fara sa te superi..exista oameni care stiu sa joace acest joc..eu am 20 ani..nu sunt un pusti de 12 ani..eu zic sa-ti schimbi atitudinea asta de sef ..doar ca detii un server
    ps : park vad cum sar toti copii carora le-ai dat admin ..liviu are dreptate...mai au putin si zic facase-n voia lu liviu...
    banuiesc ca si acest tread o sa fie aruncat la cos
    bafta in continuare... daca am jignit imi cer scuze nu ma intereseaza ca iau ban..doar imi cer scuze daca am jignit in aces tread
    knicks
    knicks
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 137
    Varsta : 32
    Localizare : Arad
    Data de inscriere : 02/08/2008

o intrebare Empty Re: o intrebare

Mesaj Scris de knicks 10.08.08 23:43

fi linistit "MIKE" ca acest server va ramane mereu cu playeri deoarece noi playeri il iubim si jucam zi de zi pe acest server deoarce a ajuns pentru mine si pentru mai multi probabil un obicei.Si nu stiu unde ai vazut tu owneri care incalca reguli, ei dinpotriva sunt chiar cei mai corecti ca daca nu ar respecta regulile sar duce tot acest server de rapa.Asa ca te rog frumos mai gandestete la ce ai zis. Very Happy
    mike
    mike

Mesaj Scris de mike 10.08.08 23:49

sereNNia ..credema ca jucam cu mult inainte sa afli tu de server..mi-au fost facute zeci de poze....normal ca va ramane populat servaru ..pt ca 95% din jucatori de pe server nici macar nu stiu ca exista un forum pe acest server.....iar daca a intrat unu mai bun...fara sa ma ridic eu in slavi ..chiar eram un jucator bun..akum am alte vici ..acel jucator este banat pe motiv de coduri...,,si nu orice fel de coduri..coduri ca nu pot fi detectate..asta a fost raspunsu care lam primit eu cand am luat ban..deci cum ziceam ...pe serveru berceni majoritatea sunt buti...de asta nu cade servaru niciodata..banezi un but...da la internet si intra pe alt server...cred ca daca ar incerca liviu sa intre pe niste servere de pe gameszone...nu zic nume ca nu facem reclama aici ..daca ar avea puterea iar bana pe toti ...au fost multi jucatori pe care iam cunoscut..jucatori buni..care au ban permanent ...pt ca asta a fost decizia ownarilor iar ce faci tu akum sereNNia este doar sa te dai bine pe langa liviu ..dupa cum ziceam facase-n voia lui liviu
    mike
    mike

Mesaj Scris de mike 10.08.08 23:53

si inca ceva...deja cred ca sunt cam nesimtit ...scriu prea mult...pt ce exista reclamati la adresa lu asd lui liviu sau kudou ..nu inteleg ?? pt ce sunt reclamatiile astea? chiar sunt curios daca va raspunde vrun owner ..pt ca nu se va lua nici o masura impotriva lui asd , liiviu sau kudou
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : o intrebare 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 11.08.08 0:31

Nu cred sa ma fi vazut pe mine dând un ban fara un motiv bine intemeiat, stiti cu totii ca eu nu gasesc codati in oricine si ca dau ban in general celor care au un comportament neadecvat. Cati dintre voi m-ati vazut sa spun de prea multe ori "ala e codat clar".
    Suntem 4 owneri, fiecare dintre noi are viziunile lui, parerile lui, ideile lui ce trebuiesc respectate. Din fericire (nefericire pentru voi) regulile nu se aplica si ownerilor ei putand astfel actiona asupra oricarui jucator pentru orice motiv mai mult sau mai putin intemeiat. Sti bine ca eu nu ti-am mai dat ban pe server.
    Cat despre liviu sunt sigur ca isi va exprima si el parerea cu privire la acuzatiile pe care i le aduci.

Daca ai un user nou nu inseamna ca nu stiu cine esti. Si daca imi aduc aminte bine ti-am zis ca am fost impotriva banului pe care l-ai primit la momentul respectiv, Chiftea. Iar acum atitudinea ta lasa te dorit, in primul rand ceilalti jucatori de pe server nu au nici o legatura cu deciziile ownerilor, deci nu-i poti implica in aceasta situatie, in al doilea rand nu se cade sa vorbesti asa, pentru ca tu ne ataci pe toti ceea ce inseamna ca toti vor fi impotriva ta...cei care poate ti-ar fi dat votul pozitiv si poate ca nu ai mai fi avut probleme.
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : o intrebare 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 11.08.08 6:13

Nenea expertule..in primul rind te-as ruga sa-mi aduci si mie aminte cind ti-am dat eu ban.Pe nikul asta nu imi aduc aminte deloc sa fi dat ban,chiar am sa verific si daca este ca mine atunci sa stii ca oricum nu vei mai intra nici macar pe forum.Ce ma surprinde este faptul ca eu dau banshot sau poze dupa care respectivul le pune pe forum.Cit despre faptul ca esti atit de expert ce te tot aduce la mine pe server si nu iti vezi de celelalte servere ale tale??Am sa te am in vedere ca rea esti ingimfat...
    laurentiu
    laurentiu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 201
    Varsta : 38
    Localizare : zimnicea
    Data de inscriere : 22/03/2008

Mesaj Scris de laurentiu 11.08.08 20:15

ps : park vad cum sar toti copii carora le-ai dat admin ..liviu are dreptate...mai au putin si zic facase-n voia lu liviu... lloooll ma frumos nu stii sa vb asteapta sa iti i-a vreo una apararea Smile),cat despre playeri si server o sa vezii tu ca o sa ajungem printre cele mai marii servere daca nu suntem deja Wink
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : o intrebare 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 11.08.08 21:04

laurentiu a scris:o sa ajungem printre cele mai marii servere daca nu suntem deja Wink
    suntem deja.
    MADA
    MADA
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 70
    Localizare : in orasul Drogurilor , strada alcoolului nr. =>infinit ,bloc 90% alcool , etajul Plin facut ! ap. L-
    Data de inscriere : 29/05/2008

Mesaj Scris de MADA 11.08.08 23:53

Mike in primul rand pe acest serv ownerii au vechime si in cs si in ale serv !
    La varsta ta nu prea se cade sa critici doar pt ca stii sa joci cs !
    Eu joc acest joc de peste 9 ani cred si mai mult ,dar nu asta e ideea ,cine da un ban are un temei si daca nu vom afla daca a fost sau nu cu temei sau ca a fost de capul lui asa ca stai linistit !!!
    P.S . Nu il venereaza nimeni pe Liviu ,ci venereaza SERVARUL BERCENI !!! Twisted Evil
    knicks
    knicks
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 137
    Varsta : 32
    Localizare : Arad
    Data de inscriere : 02/08/2008

Mesaj Scris de knicks 11.08.08 23:58

bine spus mada ca daca nu erau liviu asde kuddo murdoc noi in ziua de azi eram pe servere pline de codatii si de tarani care esti un pic mai bun decat iei iti dau ban ca esti codat.Asa ca toti playeri care joaca pe acest server si admini ar trebui sa avem un respect fata de ownerii si sa nu ii luam in batjocora cum iai luat tu "MIKE" Very Happy
    mike
    mike

Mesaj Scris de mike 12.08.08 0:21

imi cer scuze celor 4 owneri ..eram doar curios de acele reguli pt ca eu am luat ban pe degeaba...kuddo imi cer scuze daca te-am jignit nu asta a fost intentia mea ..esti super baiat.imi cer scuze adminilor..am zis treaba asta ca , am vazut o reclamatie in care acel player avdea dreptate 100% iar un admin ...adre dreptate liviu ..doar e owner ..pt treaba asta am zis acea vorba facase-n voia lui liviu..imi cer scuze pt treaba asta
    aveti grija de voi ..pacat ca ati pierdut jucatori de valoare...si nu zic de mine..poate eu eram codat:)
    bafta
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 12.08.08 6:01

Zi si mie ce jucatori de valoare sau pierdut??Ca sunt citiva mult mai buni ca tine care joaca in continuare indiferent de cite poze li sau facut si totusi nu au avut nimic de comenatat asa cum faci tu.Revenind asupra faptului ca eu totusi inca nu te-am vazut pe server in aceste 2 zile in putinul timp pe care il petrec pe server sunt curios ce te mai atrage pe forum?Eu nu te pling asta daca ai ban pe server,si pentru a intari reclamatiile si jignirile tale am sa ma asigur ca vei avea ban permanent dat de mine pe server ca sa nu ma mai invinovatesti degeaba..cu alte cuvinte drum bun si numai bine prietene.!
    ASDE
    ASDE
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 851
    Varsta : 50
    Localizare : Ploiesti/PH
    Jocul preferat : o intrebare 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 9

Mesaj Scris de ASDE 14.08.08 8:43