Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

Pentru Domnul Vlad Alexandru

PlUmB
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 3
    Varsta : 34
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 12/06/2008

Pentru Domnul Vlad Alexandru Empty Pentru Domnul Vlad Alexandru

Mesaj Scris de PlUmB 24.09.08 21:32

Am citit toate acuzatile care mi sau adus....sincer imi pare rau pt ca e chiar asa de greu sa va datii seama de un lucru...in fond nu ma interesesaza pa mine da vreau doar sa va aduc la cunostinta ca 1 admin ia dat ban unu a zis ca e dubios...si la scurt timp a iesit...Si sunt sigur ca dak erau mai multii admini la ora aia totii erau cu ochii pa el...deoare ce nu se poate frate sai dai numai hed timp de 2 mape....sa dai un glont si gata sal omorii...si multe si multe altele....iar pentru gaby nu tre sa va luati de el pt ca el doar sia facut datoria .....Io stiu ca adevaru doare da dak estii tovaras cu vreun owner asta nuti da dreptu sa intrii cu codurii...indiferent de cine estii....dak jocii joaca curat....cu injurat da pot sa zic ca miam iesit putin din mintii pt ca ma mintea pa fata si nu suport lucru asta...da nu lam injurat ca sami iau ban....pot sa zic ca am facut "putin"misto de el....In rest cam atat e treaba voastra fratilor facetii cum consideratii io doar am vrut sa va ajut...dak nu vretii si mai imi datii si ban asta eee macar sami zicetii .....io pot sa zic ca am respectat reg am vb frumos cu lumea.."exceptand cazu de fata"....am respectat dak nu primesc sio la randu meu macar minimu de respect asta eee.....astept rasp vostru....Cererea e mai ales adresata lui Liviu...Bft
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Pentru Domnul Vlad Alexandru 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Pentru Domnul Vlad Alexandru Empty Re: Pentru Domnul Vlad Alexandru

Mesaj Scris de murdoc 24.09.08 22:02

doamne ce greu mi-a fost sa citesc post-ul asta...mi s-au impainejanit ochii. si ce sa zic...sunt satul de aberatii. nu era nevoie de un topic nou, se putea la fel de bine raspunde la cel deschis de vlad alexandru. tu nu ai ce sa reclami pentru ca nu ti-a facut tie nimeni nimic. si nu te minte nimeni in fata. am fost si eu cand juca vlad pe server si la fel numai "hed" imi luam de la el, da nu prea m-a lasat obrazu sa incep sa-l injura. plus ca nu aveam motiv sa o fac din moment ce nu juca codat. asa ca fii calm si in loc sa deschizi un topic cu o reclamatie imbecila mai bine iti ceri scuze pentru felul in care ai vorbit
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Pentru Domnul Vlad Alexandru 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 24.09.08 22:12

Nu se pot face reclamatii impotriva altor jucatori. Se pot face reclamatii impotriva adminilor care nu isi fac treaba (adica adminul lasa pe altul sa te injure etc). De aceea rubrica asta este "Reclamatii Admini" si trebuie tratata ca atare.

Ban 3 zile pentru offtopic.

Ultima editare efectuata de catre kuddo in 25.09.08 23:01, editata de 1 ori
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 25.09.08 15:26

na ca te-ai aranjat Plumb Razz
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Jocul preferat : Pentru Domnul Vlad Alexandru 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 25.09.08 20:22

CLOSED
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 27.09.08 10:11

Te am in vedere eu caci mi-ai devenit prieten!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:35