Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

2 participan?i

PT LIVIU !!!! cine mia sters TOPICU ??? ba da sunteti culmea , kuddo a pus niste reguli . . .

sis
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 2
    Varsta : 34
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 04/04/2008

PT LIVIU !!!!  cine mia sters TOPICU ??? ba da sunteti culmea , kuddo a pus niste reguli . . . Empty PT LIVIU !!!! cine mia sters TOPICU ??? ba da sunteti culmea , kuddo a pus niste reguli . . .

Mesaj Scris de sis 06.04.08 1:24

ba frate , sunteti culmea deabinelea , de ce ati sters topicu ? Rolling Eyes am facut un topic acum vreo 2 ore , si deja nu mai e . . . trageti o concluzie : regulile lui kuddo sunt puse aiurea . . .

k imi dat 7 banuri pe zi , si dupa 10 min mi le scoateti, sau k imi da silver_ghost ban , k ii zice o zdreanta war*miruna k as avea coade ? sau de ce ? deja imi bag picioru nu mai suport frate , nici pe ingamfatu ala de m@ster_ady , acum sicer datimi ban k altcewa nu o sa faceti , dar trecem peste , liviu pacat de tine , astia ori sunt pupincuristi cu tine , si lingusitori , si fac ce vor cu tine , ori nush c sa zic , pacat de tine de k le permiti , k tu esti super ok frate jos palaria , dar in afara de kuddo , tu , rezor ken si dak or mai fi , k nu ii stiu pe toti , mie nu mi se pare k ceilalti ar fi corecti . . . asta e , o sa imi stearga si topicu asta si o sa imi dea si ban (si forum si server ) asta e :x , lasatil aici sa vada lumea ce fel de oameni sunt uni admini . . . kre abuzeaza de puterea pe care tu liviulea leai acordat-o , oi avea yo 17 ani , dar imi dau seama knd unu isi bate joc de mine , si nu permit asta , spun lucrilor pe fata . . . faceti cum credeti voi k e de cuviinta , liviu pe mine nu ma cunosti cum ii cunosti pe ei , deci o sa le ti parte , asta e . . . makr dak imi dati ban , lasati topicu aici . . . k sa vedem dak mint/spun de la mine/dak inventez/etc . . . sa vedem c parerea au si ceilalti playeri . . . Crying or Very sad pare rau omule . . . Neutral
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : PT LIVIU !!!!  cine mia sters TOPICU ??? ba da sunteti culmea , kuddo a pus niste reguli . . . 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

PT LIVIU !!!!  cine mia sters TOPICU ??? ba da sunteti culmea , kuddo a pus niste reguli . . . Empty Re: PT LIVIU !!!! cine mia sters TOPICU ??? ba da sunteti culmea , kuddo a pus niste reguli . . .

Mesaj Scris de kuddo 06.04.08 9:39

lol wtf homo ? Esti praștie ? Fa-ne un serviciu tuturor...urca-te pe bloc si da-ti drumu. Alta treaba nu am acuma dimineata la cafea decat sa stau sa citesc aberatiile pe care le scrii tu. Ai sarit ca prostu vad cu gura pe forum in loc sa intrebi "ce se intampla?" drept urmare bye-bye. Eu nu aveam nimic impotriva ta...pana acum.

Si apropo de topicurile astea...fiți ma barbați ce Dumnezeu! Lasati povestile pentru femei...scurt si la obiect nu ditamai basmul.

Ti-am dat ieri ban 5 minute pentru ca ai inceput sa iti bagi si sa iti scoti, iar tu nu te tragi cu mine de sireturi nici cu ceilalti admini pentru ca nu am mancat la aceeasi masa. Daca sunt cateva persoane pe server care se trag cu mine de șireturi asta e altceva, nu inseamna ca toata lumea poate asta. Iti reamintesc ca folosirea unui limbaj trivial pe server poate duce pana la ban/suspendare admin/etc. Tu ai luat ban 5 minute si ar fi trebuit sa fi fost foarte fericit ca ai luat doar 5 minute. In schimb te-ai apucat sa faci posturile astea specifice varstei tale.

banned user.

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:36