(cu toate ca stiu ca : ady_vlad si murdoc vor avea ceva de comentat ) , eu vreu sa postati decat voi 2 ... adica tu cu liviu ... pe altcineva nu priveste acest post . nu primesc admin de ce??? ... ca nu ti-a convenit tie ce am spus???.... macar daca nu mi-a raspuns liviu la nici o intrebare....raspunde tu!!!! nu...tu cefaci??....incui topic-ul...sa nu mai zica nimeni nimic (liviu a spus : sa vedem parerea celorlalti admini dupa care vedem daca imi re-da adminul ) in schimb tu ce ai facut???....ai incuiat topic-ul , ai zis acolo 2-3 vorbe dupa care mi-ai dat ban pe forum fara nici un drept (parerea mea si a altora) adica stai ....e forum-ul tau ...(vrei sa incep iar???....ce i-am zis lui liviu??? ....server-ul tau ...faci ce vrea p... ta pe el , ca ce p... ta...e server-ul tau ...nu ???...asa si tu .... e forumul tau ...faci ce vrea p.... ta pe el , ca ce p... ta e forum-ul tau ) daca nu stiti despre ce e vorba,am sa va rogsa cititi posturi-le mele anterioare )
sincer acuma kuddo ... ce te deranjeaza la mine???(ca scriu parerea mea despre voi??....sau ce...ca nu va ridic in slavi????fii realist!!! )
eu te-am considerat om , nu animal , dar acuma nu te mai consider a... dar....ce ma mai obosesc atat???....macar daca ati raspunde si voi la toate intrebarile mele de pana acum ....
stiu ca iar voi fi banat si n-o sa mai apuc sa intru vre-o data pe server , dar am zis realitatea (nu cred ca am zis vre-o minciuna) ... eu totusi sper sa nu fie asa ... succes in tot ce va inconjoara ... si sa ajungi la birou' ala