Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+3
sarpe
kuddo
NEpriceput
7 participan?i

kuddo

NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 86
    Varsta : 38
    Localizare : bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 20/03/2008

kuddo Empty kuddo

Mesaj Scris de NEpriceput 07.04.08 20:40

la inceput ne intelegeam bine (parerea mea) dar de la un timp ai inceput sa devii "obosit" .... oare dc? ce ti-am facut eu tie? ... problemele intre mine si liviu te deranjeaza??? (inca o data zic ca nu e treaba voastra) e intre mine si el ...de aceea am si scris "pt liviu ... bla bla bla " ca sa nu isi mai zica si altii parerea (gen ady_vlad -care e un...... si imi atrage mie atentia ca nu stiu sa scriu Smile) )
    (cu toate ca stiu ca : ady_vlad si murdoc vor avea ceva de comentat ) , eu vreu sa postati decat voi 2 ... adica tu cu liviu ... pe altcineva nu priveste acest post . nu primesc admin de ce??? ... ca nu ti-a convenit tie ce am spus???.... macar daca nu mi-a raspuns liviu la nici o intrebare....raspunde tu!!!! nu...tu cefaci??....incui topic-ul...sa nu mai zica nimeni nimic (liviu a spus : sa vedem parerea celorlalti admini dupa care vedem daca imi re-da adminul ) in schimb tu ce ai facut???....ai incuiat topic-ul , ai zis acolo 2-3 vorbe dupa care mi-ai dat ban pe forum fara nici un drept (parerea mea si a altora) adica stai ....e forum-ul tau ...(vrei sa incep iar???....ce i-am zis lui liviu??? ....server-ul tau ...faci ce vrea p... ta pe el , ca ce p... ta...e server-ul tau ...nu ???...asa si tu .... e forumul tau ...faci ce vrea p.... ta pe el , ca ce p... ta e forum-ul tau ) daca nu stiti despre ce e vorba,am sa va rogsa cititi posturi-le mele anterioare )
    sincer acuma kuddo ... ce te deranjeaza la mine???(ca scriu parerea mea despre voi??....sau ce...ca nu va ridic in slavi????fii realist!!! )
    eu te-am considerat om , nu animal , dar acuma nu te mai consider a... dar....ce ma mai obosesc atat???....macar daca ati raspunde si voi la toate intrebarile mele de pana acum ....
    stiu ca iar voi fi banat si n-o sa mai apuc sa intru vre-o data pe server , dar am zis realitatea (nu cred ca am zis vre-o minciuna) ... eu totusi sper sa nu fie asa ... succes in tot ce va inconjoara ... si sa ajungi la birou' ala tongue tongue tongue tongue
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

kuddo Empty Re: kuddo

Mesaj Scris de NEpriceput 07.04.08 21:25

apropo...unul din toic-uri scris de mine a fost sters ... oare dc??? nu v-a placut realitatea????
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : kuddo 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 07.04.08 22:12

Tu nu intelegi...
    eu ti-am dat ban atunci pe forum pentru cuvintele pe care le-ai folosit si contextul in care le-ai folosit. Alt lucru pe care nu`l intelegi este ca eu sunt de acord ca tu sa ai admin, dar pana nu iti inchei socotelile cu liviu lucrul asta este imposibil..la fel s-ar fi intamplat si daca ai fi fost certat cu mine si liviu ar fi vrut sa iti dea admin. Ti-am scos precum vezi ban-ul de pe forum pentru ca m-ai rugat sa ti-l scot, si am decis in favoarea ta. Sunt lucruri pe care poate nu le intelegi, poate nu iti dai seama pentru ce le fac, dar eu stiu pentru ce le fac.
    Eu pot decide cine intra si cine pleace de pe forum/server, dar in cazul tau nu este problema mea ci a lui liviu pe care o rezolvi cu el (liviu o considera rezolvata). Banul de atunci de pe forum a fost strict legat de conversatia ta de pe forum nu pentru alte motive.
    Iar tu acum vi si spui "nu stiu ce" despre mine...nu-i frumos.
    Cat despre "realitatea" de care vorbesti tu...incearca sa deschizi ochii...realitatea pe server o facem eu si liviu si realitatea trebuie vazuta asa cum noi o vedem pentru ca astea sunt conditiile! trebuie sa impacam pe toata lumea trebuie sa existe reguli (reguli pe care eu si liviu nu suntem obligati sa le respectam).
    Inca o data....acesta este un server privat nu unul public, daca vreti servere publice jucati pe linkmania fara admine fara nimic.
    Cu tine nu aveam nimic personal.
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de NEpriceput 07.04.08 22:24

problema dintre mine si liviu este problema noastra (dupa cum ati vazut asa suntem -ne certam , ne injuram, ne impacam , caci asa este omul) dar de fiecare data intervenea cate cineva cu cate-o sugestie .... chiar fara rost si fara subiect ... ma bucur ca s-a rezolvat "problema" si nu a mai apucat sa intervina nimeni , dar , kuddo .....inca ceva.... mi-ai mai dat un ban aiurea (atunci cand am etalat "vorbele" frumoase spuse de ady_vlad (citizen) care a fost greseala mea acolo???....nu trebuia sa arat ce fel de om e??? (imi pare rau ca trebuie sa vada cine vrea asta si ce am mai zis pana acum , dar daca nu am admin...sa le pot scrie la rubrica "admins only" .... apropo...am vb cu liviu pe mess adineauri si a spus ca-mi va da adminul inapoi ,dar sa am grija de data aceasta....voi incerca sa nu va "dezamagesc" bye-bye
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Mesaj Scris de kuddo 08.04.08 17:07

Problema dintre tine si liviu priveste tot serverul (inclusiv pe mine). Daca ai o problema cu alt admin ii priveste si pe ceilalti aceasta problema, pentru ca personalul serverului Berceni este unul si luam in mare parte deciziile in grup. Atata timp cat un un user are o atitudine jignitoare fata de personalul serverului (indiferent ca este vorba desre mine sau liviu sau murdoc ori ady_vlad) noi ownerii vom lua o decizia cu privire la userul respectiv. Decizia este in mare parte definitiva si irevocabila.
    Pentru atitudinea pe care ai avut-o atunci pe forum nu ti-as fi scos ban-ul in veci pentru nici un motiv in lume. Dar m-ai prins intr-o zi buna si ti-am scos ban-ul, sper sa nu regret lucrul asta.
    Iar atitudinea pe care ai avut-o pe forum ma face sa cred ca va crea un precendent si ca se va mai intampla lucrul asta, motiv pentru care nu as fi de acord sa primesti admin, cu toate ca te descurci ca admin si iti faci treaba bine, atitudinea ta lasa de dorit.

Ti s-a dat o a 2-a sansa (multi nu o primesc) foloseste-o cu cap.
    << voi incerca sa nu va "dezamagesc" >> nu`mi place iar atitudinea.
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 08.04.08 18:48

crisrti ii dau mare dreptate lu KUDDO ... pt ca tu si p servar si cand erai admin si acum ca nu mai esti te dai "tare" la toti si le vb ca si cum tu ai fi "sfeful" si noi depindem de tine. Eu in locul tau nu faceam altceva decat sa-mi cer scuze, kuddo este mult mai mare decat tine, are o maturitate mai bn dezvoltata ca tine asa ca .... Stii u vorba aia " vorba dulce mult aduce" ... Asa ca ar fi mai bn sa termini cu cearta si poate si orgoliul tau, si sa fie armonie p servar nu sa purtam unii altora pica Wink ....
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de NEpriceput 08.04.08 19:45

mai bine nu o sa mai fac post-uri sau nu o sa mai implic pe nimeni in acestea (daca totusi voi face vre-o unul) voi nu m-ati inteles niciodata (parca as scrie in alta limba) sau cel putin intelegeti doar ce vreti voi. apropo la parerea lui sarpe ... el are voie sa ma injure (e admin nu???) m-am luat de el si nu e singurul ...pot sa mai dau 2-3 exemple , dar incerc sa ma abtin(dupa cum am zis mai sus) elephant study sunny albino Sleep
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de NEpriceput 08.04.08 20:11

apropo...daca nu ati inteles ce am zis mai sus (am fost injurat pe server de sarpe si i-am zis sa inceteze...daia comenteaza prost (parerea mea)si un mesaj pt sarpe... da sarpe ...kuddo e mai mare ca mine Smile) ...parerea ta!
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : kuddo 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 09.04.08 7:09

Man din toate posturile tale reiese ca esti tare ironic si plin de tine...iar daca nu iti convine frate.sunt 30 mii de servere si nu te obliga nimeni sa joci pe acest server.Tu incerci sa arati ca esti mai presus intelectual decit oricare dintre noi,insa nai reusit decit sa aduci anumite jigniri unora dintre noi.Apropo eu nu sunt intelectual,sunt bagabont si clase putine,poate asa ai sa fii multumit si facind referire la o anumita expresie de a ta dintr-un post anterior nam apelat si nam sa apelez la ajutorul nimanui.Am crescut fara parinti de mic copil si am stiut sa ma descurc insa eu spre deosebire de tine am ajutat frate si inca mai ajut cum pot pe oricare dintre cunostiintele mele.Aici sper sa se incheie topicurile tale fara rost...
    N-avem
    N-avem
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 98

Mesaj Scris de N-avem 09.04.08 19:14

Mda.....si credeam ca am gresit cand ti-am dat ban..... Neutral
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Mesaj Scris de kuddo 11.04.08 8:30

ok...ia explica`mi tu mie asta

Cod:
    03/04/2008 15:40:24 -> cri$$ty_praff IP: 85.204.119.165 Aimbot warning#1 (aim#1, HLG 1.8 at 25/2) - HLG 1.8 - map fy_buzzkill2005

Dece mie sau lui liviu ori Silver sau asde nu ne apare? Dece la noi nu zice Aimbot ?
    Georgel
    Georgel
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 286
    Varsta : 39
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : -3

Mesaj Scris de Georgel 11.04.08 10:27

hmmm deci baiatu joaca cu aim :shock:
    N-avem
    N-avem
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 98

Mesaj Scris de N-avem 11.04.08 14:05

Pai are aim si wall iar eu cand i-am dat ban sub nick-ul camy m@st3r i l-a scos rapid zicand ca nu are!!
    Problema e ca eu i-am dat blind si el juca de nu avea aer!
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato 11.04.08 14:52

N-avem a scris:Pai are aim si wall iar eu cand i-am dat ban sub nick-ul camy m@st3r i l-a scos rapid zicand ca nu are!!
    Problema e ca eu i-am dat blind si el juca de nu avea aer!
    Daca sustii ca i`ai dat blind, atunci cand i`am dat eu de ce nu a zis "Jucatorul are deja blind" si a zis "Jucatorul a primit blind". Fii mai atent cand scrii o comanda ca asa dai ban aiurea.
    Silver_Ghost
    Silver_Ghost
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 315
    Varsta : 49
    Localizare : Hirsova(Constanta)

Mesaj Scris de Silver_Ghost 11.04.08 15:14