sunt dry ,si joc de ceva vreme pe server,azi 23.08.2008,jucam dust2 eram ct,si domnul admin liviu ami zice sa ies ca am wall,si i-am zis sa ami faca poze ca asa e normal, nu sa faca afirmatii gratuie,la care raspuns mi-a dat ban si pe server si pe forum(pe forum nu stiu care e motivul?,sa nu pot sa fac reclamatie sau de ce?).Pai ma domnul admin hai ca sa ati desenez:sa pus bomba,mai era un tero,am venit prin tunel ,mam uitat in dreapta mea erau oameni de ai mei,infata la porti erau tot oameni de ai mei,care vedeau partea din dreapta lor,si m-am indreptat sper bomba care era pusa intre cutii in fata,si la 36 de ani ai mei si nu mai tin minte cati de jucat cs,mi-am dat seama ca e dupa cutie si normal ca trag unde banuiesc ca e inamicul.Din cand in cand mai trag incutii,in colturile peretilor,in porti,unde cred ca se ascund sobolanii la panda.asta nu e un motiv sa ami dai ban cumetre.Si inca o data de ce mi-ai dat ban si pe forum? Scuzati ca am postat de pe contul lui ixtrem.Vreau sa se faca dreptate(vreau sa fie sanctionat adminull acesta)chiar daca e owner,daca e respect si obraz atunci sa fie...
+5
murdoc
comet
liviu
O_x
ixtrem
9 participan?i
reclamatie admin liviu
ixtrem- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 57
Localizare : bucuresti
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/08/2008
- Mesaj n°1
reclamatie admin liviu
O_x- Server Slot
- Numarul mesajelor : 154
Varsta : 31
Localizare : iasi
Data de inscriere : 05/08/2008
- Mesaj n°2
Re: reclamatie admin liviu
auzi il reclama pe liviu )
ixtrem- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 57
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 20/08/2008
- Mesaj n°3
sunt tot dry ..ce ti se pare anormal o-x poate sa fie si serverul lui propriu ,daca a gresit a gresit daca da asa toti playerii afara o sa joace singur?Deci vreau dreptate ..rog toti ownwrii sa asi spuna parerea.
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°4
Mda esti tare rau...am sa inchid serverul ca sa fiu sanctionat.Lasa-ma cu mangleli dastea caci se stie ca am stat pe tine runde bune si multe si te-am urmarit cu esp ul.Nu imi mai trebuia poze sau alte demouri.Ce se vede se vede.Sa fii sanatos...Si scutestema cu poze ca stiu mult mai multe ce e si cu pozele astea.In plus te-am avertizat de 5 ori ca ai 10 secunde sa iesi..cu tot cu wall.Da ce tot dau socoteala nu stiu!Hai bafta! Plus ca nu sunt toi playerii dati afara cum zici tu!Si pina la urma joc eu de unul singur.MULTUMIT???
comet- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 273
Varsta : 34
Localizare : Moldova Noua Jud. Caras-Severin
Data de inscriere : 25/06/2008
- Mesaj n°5
hai ca asta e tare
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°6
cometi si o_x cate 10 puncte scazute
motiv: offtopic
motiv: offtopic
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Varsta : 34
Data de inscriere : 25/03/2008
- Mesaj n°7
)) broavo mudroc .... ><
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
- Mesaj n°8
Sarpe 10 puncte scazute
dic@zor- Server Slot
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 32
Data de inscriere : 09/05/2008
- Mesaj n°9
ce ti-a zis-o sarpe:)) te-a facut pilaf ))
Referitor la reclamatie :nu are nici o noima reclamatia!Daca nu erai codat trebuia sa postezi niste poze sau sa faci cerere unban.Liviu a procedat corect !
Referitor la reclamatie :nu are nici o noima reclamatia!Daca nu erai codat trebuia sa postezi niste poze sau sa faci cerere unban.Liviu a procedat corect !
MADA- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 70
Localizare : in orasul Drogurilor , strada alcoolului nr. =>infinit ,bloc 90% alcool , etajul Plin facut ! ap. L-
Jocul preferat :
Data de inscriere : 29/05/2008
- Mesaj n°10
In primul rand MA BAIATULE pe acest server nu vei putea niciodat sa tragi prin perete si sa iei din viata unui adversar dara mai ales sa il linsezi !!!
In al-2-lea rand daca liviu nu te vrea pe serv poti sa te dai cu capul de toti peretii ca oricum nu mai intri daca esti codat , ca este serv lui si face ce vrea cu el !!!
PS :
In al-2-lea rand daca liviu nu te vrea pe serv poti sa te dai cu capul de toti peretii ca oricum nu mai intri daca esti codat , ca este serv lui si face ce vrea cu el !!!
PS :
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Jocul preferat :
Reputatie : 19
- Mesaj n°11