Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

2 participan?i

Reclamatie: liviu & Silver_Ghost

Vizitato
    Vizitator

Reclamatie: liviu & Silver_Ghost Empty Reclamatie: liviu & Silver_Ghost

Mesaj Scris de Vizitato 20.03.08 15:13

fratilor.. nu va cunosc.. si nu am nici o treaba cu voi.. dar dupa 1000 de blinduri si 1000 de fllashuri date pe server ...si maiales nici o poza facuta... sa imi dati ban pentru ca sunteti voi siguri ca sunt codat.. este cam penal.. daca nu stiti sa jucati la sunet sau poate nu aveti casti si jucati in boxe.. :lol: asta e treaba voastra :lol: ..si chiar daca liviu este owneru acestui server cu atat mai grav.. ar trebui sa stie sa atraga jucatorii de valoare.. nu sa degradeze serverul numai cu noobi care striga la primul headshot "CODATULEEE".. ..cam atat din partea mea..
    by the way.. am scris aici din cauza ca serverul vostru, la prima vedere, mi se parea unul ordonat si pazit de admini competenti.. dar se pare ca m-am inselat

salutare Smile
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Reclamatie: liviu & Silver_Ghost 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Reclamatie: liviu & Silver_Ghost Empty Re: Reclamatie: liviu & Silver_Ghost

Mesaj Scris de liviu 20.03.08 15:21

Nu mai fi atit de convingator caci urmareai jucatorul prin perete si plus ca nu stateai sa asculti la sunet cum te lauzi tu,un mare si experimentat jucator de cstrike,ci pur si simplu tropaiai precum elefantul si imi zici mie de casti...poate tu aveai cu wall incorporat si eu nu stiu de ele!!Ma lasi cu argumentele astea....
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato 20.03.08 15:23

liviu a scris:Nu mai fi atit de convingator caci urmareai jucatorul prin perete si plus ca nu stateai sa asculti la sunet cum te lauzi tu,un mare si experimentat jucator de cstrike,ci pur si simplu tropaiai precum elefantul si imi zici mie de casti...poate tu aveai cu wall incorporat si eu nu stiu de ele!!Ma lasi cu argumentele astea....

ia zi-mi tu mie.. inainte sa imi dai ban.. te-ai uitat macar asa un pic daca joc cu STEAM ? Smile
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato 20.03.08 15:24

aaahh.. stai ca uitasem.. exista coade si pentru steam.. bine ca esti tu curat si vezi daca urmaresc eu omu prin perete Smile)

//kuddo edit: pluginul de ESP perminte adminilor care sunt spectator sau morți sa vada prin perete. Asta pentru a-i depsita pe cei cu coduri.
    Nu mai face double-post. Apasa butonul Edit.
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Reclamatie: liviu & Silver_Ghost 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 20.03.08 15:30

Mane nu inteleg ce tot te agiti atita?? Da am wall si care e problema ta??
    Deci zi ce vrei si no mai lalai atit ca nu te ajuta cu nimic...si nuti convine dute frate ca mai sunt 27 mii de servere....
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Reclamatie: liviu & Silver_Ghost 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 20.03.08 15:31

topic closed.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 23.11.24 10:26