Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+2
laurentiu
Crack
6 participan?i

Crack cere iertare

Crack
    Crack
    Membru
    Membru

Numarul mesajelor : 138
    Varsta : 35
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 28/04/2008

Crack cere iertare Empty Crack cere iertare

Mesaj Scris de Crack 30.07.08 6:41

sal all...de ce nu pot fi iertat pentru ceea ce nu stiam ce fac,de unde puteam sti cine e acel znoopy,imi poate explica cineva,credeti-ma eu nu degeaba scriu toate mesajele aceste eu doar vrau sa fiu aici macar ca un simplu jucator printre prietenii care mi-am creat pe acest sv...rog mult nu ma lasati pierdut de acest sv,intradevar cu ce e vina mea(am fost rugat sa joc un meci si ATAT),deoarece eu nu organizez nimica,eu doar joc...liviu crede-ma ca daca stiam eu nu aveam sa ma bag,singur stii ca am inteles toata treaba din 1 data,dar de unde stiam ca lumea e asa mica si se intalnesc oameni cunoscuti(adica acel znoopy),ma intelegi bine...vreau sa-mi cer iertare de la toata populatia de pe aces sv daca v-am suparat sau am facut ceea ce nu trebuie...TOT CE VREAU SA SPUN E CA VREAU SA FIU PRINTRE VOI...eu deja 2 zile nu joc cs si parka nu-s acel Crack,serios Sad ...rog sa nu fiu banat pe forum pentru mesajele mele si rog inca odata sa va ganditi la clonflictul dat....serrenya n-are vina deloc e baiat de treab bine ca l-ai iertat liviu...numai pot sa rezist vreau inapoi pe berceni Sad...astept raspunsurile celor care doriti sa-mi rapsundeti...respect all....rog inca odata sa nu fiu banat pe forum>>mersi si cred ca ma puteti ierta...al vostru Crack Sad
    offtopic:sorry ca mess l-am sris aici credeam ca aici se poate.ms
    laurentiu
    laurentiu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 201
    Varsta : 38
    Localizare : zimnicea
    Data de inscriere : 22/03/2008

Crack cere iertare Empty Re: Crack cere iertare

Mesaj Scris de laurentiu 30.07.08 13:55

eu nici nu stiu povestea, si nici nu stiu cine e znnopy asta,dar cred ca meriti o sansa Wink ps. mai lasati-le incolo de clanuri echipe sunt niste prosti
    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

Numarul mesajelor : 257
    Varsta : 32
    Data de inscriere : 09/05/2008

Mesaj Scris de dic@zor 30.07.08 15:31

da!znoopy a fost admin laurentiu da s-a certat cu liviu si a plecat de pe server
    ASDE
    ASDE
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 851
    Varsta : 50
    Localizare : Ploiesti/PH
    Jocul preferat : Crack cere iertare 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de ASDE 30.07.08 15:46

Nu sunt de acord . Acum nu il mai cunosti pe znoopy! Exclamation RESPINS!
    Crack
    Crack
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Crack 30.07.08 20:00

ASDE mane dar nici nu-l stiam,am scris doar daca stiam nu aveam sa intru...ce sa fac sa ma credeti,si eu inca nu stiam de server cand era znoopy asta,cum sa-l stiu...punetiva in locul meu si va rog nu ma respingeti..liviu,doar atata timp eram alaturi si nu jucam pe alte sv ca doar al vostru imi placea,si pe ala doar mi-au spus sa intru ca acolo avem meci...daca stiam cine era aveam sa apelez la tine,dar nu am stiut...va rog iertati-ma....
    p.s. va rog sa ma iertati faptul ca doar nu am jucat codat niciodata si nu voi juca asta e placere pentru a juca da nu a trisa,caci sunt fidel sv vostru,cum nu observati asta,stau pe sv doar cate 4-6 ore pe zi..rog mii de scuza si va rog acceptati-ma>>ms all si respect pentru toti...off nu va pot eu lasa Sad
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Crack cere iertare 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 30.07.08 21:07

Ultima oara...nu ma intereseaza pe ce server mai joci dar pe asta nu si am motivele mele..Ban removed! liviu
    Crack
    Crack
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Crack 31.07.08 8:25

inafara de mersi nici nu am ce spune si sper la mine sa nu se mai repete conflicte din astea..ms again pentru ca m-ati inteles..
    p.s. sunt foarte bucuros ca am revenit printre voi prieteni Rolling Eyes
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Crack cere iertare 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 31.07.08 11:17

Err... closed

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:59