sal all...de ce nu pot fi iertat pentru ceea ce nu stiam ce fac,de unde puteam sti cine e acel znoopy,imi poate explica cineva,credeti-ma eu nu degeaba scriu toate mesajele aceste eu doar vrau sa fiu aici macar ca un simplu jucator printre prietenii care mi-am creat pe acest sv...rog mult nu ma lasati pierdut de acest sv,intradevar cu ce e vina mea(am fost rugat sa joc un meci si ATAT),deoarece eu nu organizez nimica,eu doar joc...liviu crede-ma ca daca stiam eu nu aveam sa ma bag,singur stii ca am inteles toata treaba din 1 data,dar de unde stiam ca lumea e asa mica si se intalnesc oameni cunoscuti(adica acel znoopy),ma intelegi bine...vreau sa-mi cer iertare de la toata populatia de pe aces sv daca v-am suparat sau am facut ceea ce nu trebuie...TOT CE VREAU SA SPUN E CA VREAU SA FIU PRINTRE VOI...eu deja 2 zile nu joc cs si parka nu-s acel Crack,serios ...rog sa nu fiu banat pe forum pentru mesajele mele si rog inca odata sa va ganditi la clonflictul dat....serrenya n-are vina deloc e baiat de treab bine ca l-ai iertat liviu...numai pot sa rezist vreau inapoi pe berceni ...astept raspunsurile celor care doriti sa-mi rapsundeti...respect all....rog inca odata sa nu fiu banat pe forum>>mersi si cred ca ma puteti ierta...al vostru Crack
offtopic:sorry ca mess l-am sris aici credeam ca aici se poate.ms
offtopic:sorry ca mess l-am sris aici credeam ca aici se poate.ms