Salutari... , am si eu o singura si simpla intrebare. la care cred k Asde e cel mai in masura sa-mi raspunda ... si aceea ca : Mi sa luat adminul definitiv sau e suspendat ? Nush exact ce sa intamplat .. tot ce stiu e k ati scos awp'ul (se intampla in fy_snow) si eu il aveam dinainte si am mai facut cel mult 3 kiluri cu el...! Apoi sa schimbat plansa,eu neavand'o - timpul de download era undeva la 2.30 minute,in acest timp plecand sa fac ceva in casa !Apoi,am revenit cam in 20 min cel mult pe sv de la momentul plecarii ... avand blind, si constatand lipsa de admin ! Am cerut niste explicatii lui Asde...si cam asta e tot ! Asta k sa te lamuresc si pe tine Asde...oricum nush cat de mult dai u pe asemnea lucruri .. dar k fapt divers ! Astept sa mi se raspunda ! Nrk !
+3
-=LcM-=*bilibao*gabi
ASDE
[NkVd]['Cernnunos]
7 participan?i
Suspendat sau luat permanent ?
[NkVd]['Cernnunos]- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 37
Varsta : 35
Localizare : Pitesti
Reputatie : 1
Data de inscriere : 14/07/2008
- Mesaj n°1
Suspendat sau luat permanent ?
ASDE- Owner
- Numarul mesajelor : 851
Varsta : 50
Localizare : Ploiesti/PH
Jocul preferat :
Reputatie : 9
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°2
Re: Suspendat sau luat permanent ?
h3f4!sToS - deoarece am constatat ca tu pe server esti un simplu player, am hotarat sa-ti suspend adminul, urmand ca in perioada urmatoare sa decidem ce vom face cu adminul tau.
- Mesaj n°3
Aha,daca asta consideri tu ... atunci bn ,nici'o problema! Ms!
-=LcM-=*bilibao*gabi- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 416
Varsta : 36
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/05/2008
- Mesaj n°4
nu stiu ce sa spun dar eu cand am intrat acum 1 zi sau 2 zile era cat de cat activ dar asde stie mai bine si faptul ca eu am fost si plecat si nu am fost pe server cred asde stie ce are de facut cam atat salut
Crack- Membru
- Numarul mesajelor : 138
Data de inscriere : 28/04/2008
- Mesaj n°5
stiu ca nu am nici o putere desigur,dar stiu ca fiecare merita o incercare pe care am avut-o si eu ! si cred ca Asde ai putea sa-i mai da o sansa !!!dar faci ce tu stii mai bine !
memo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 609
Varsta : 34
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Data de inscriere : 28/05/2008
- Mesaj n°6
eu unu ii dau dreptate lu asde ca eu de cate ori am intrat pe server o singura data lam vazut spectator restu juca fara nici o treaba
- Mesaj n°7
bah memo .. esti de belea... pai u ce vrei ma !? dak snt toti ok . ce vrei sa fac, sa stau toata ziua pe spectator... sa dau kick ban slay pt. toate prostiile ,cum faci u ?.. k u dai ban pt. simplu fapt k "x" vrbeste cu "y" pe chat... asta nu e administrator... asta e un mare cenzitar !.. esti obsedat !Eu nu am facut nik altceva dekat sa fiu clam, si sa respect totusi player'ii k snt si ei niste persoane ... carora nu cred k le convine sa intre pe sv. si sa ii ia admini la mijto si sa ii sanctioneze pt. orice chichita (cum faci tu) !Plus de asta eu am invatat ce e respctul inca de mic... insa se pare ca u nu sti ce e ala ! Ar trebuii sa ai grija de tine...si sa ma lasi pe mine in pace...!Pana la urma...la mine adminul reprezenta un atu' - dar asta nu inseamna k depind de el,nicidecum ,caci nu am nici'un castig din al avea...!U crezi k eu intru pe sv. sa stau toata ziua spectator ... pai asta nu mai e munca benevola frate.. asta e sclavism ,eu intru pe sv. sa ajut dar in primul rand sa ma distrez... ca doar de aceea ma joc.. insa se pare ca tu esti prea depasit sa intelegi... !Respect Celorlalti.. !
- Mesaj n°8
Respect owner'ii pt. faptul k la varsta lor isi fac timp sa administrze un sv. de cs... care pana la urma nu e ceva de pe urma caruia sa beneficiezi ,din contra!Personal cred k singurul castig in acest lucru este respectul...si de und vine respectul ?!... din partea noastra,a simplilor jucatori,playeri(sau cum vreti voi a'i numi)! Cat dsp. tine "Memo" ,tin sa raspund afirmatiei tale de azi, de pe sv.Ai zis ca nu faceam nik pt. binele svr'ului....Pai mai "memo" hai sa comparam putin lucrurile :eu nu stau spectator knd e sv curat / tu stai si dai kick si slay pt. prostii | eu ii spun frumos unui jucator ceva,il atentionez/ u recurgi la slayuri/kick etc | eu ma distrez k doar de aceea intru pe sv / u stai sa te uiti ce fac eu ... dak stau spec sau nu | - sincer nush care face mai mult rau sv'rului ! (nu vreau sa se inteleaga k eu nu sanctionez playerii,insa doar knd e necesara nevoie si knd o fac ,imediat le spun pe chat motivul ) ... Eu zic sa ai simtul realitatii . k dak pe sv. esti un admin ... in viatza reala sar putea sa fi un simplu caine ce mereu va atrage negativitati ...succes ca admin... poate o sa te analizezi si u mai bn !
ready4war- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 588
Varsta : 31
Localizare : Pe undeva in underground
Jocul preferat :
Data de inscriere : 02/05/2008
- Mesaj n°9
si acum deja deviati de la subiect si o dati in cearta infine memo nici tu nu trebuia sa faci remarca aceea
memo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 609
Varsta : 34
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Data de inscriere : 28/05/2008
- Mesaj n°10
prietene tu mai jignit pe mine eu nu team jignit.cer owner sa inchida aest topic si sa traga ei concluzi care o au de tras. ca data viitoare nu cred ca mai pot sa ma abtin si sar putea sa jignesc si eu .
multumesc anticipat
multumesc anticipat
- Mesaj n°11
Nu au fost jigniri ... au fst spuse adevararuri... si e clar k te deranjeaza caci ceri inchiderea topicului ! eu zic k tot ce ai avea de zis ar fi injuraturi , k altceva ... nimic ! Dc !? Pt. k niciodata nu am jignit sau deranjat prin vrbe pe cineva de pe sv.... dak e sa am o opinie dsp. fiecare admin in parte... o tin pt. mine caci probleme si le discuta ei cu cine vor ... As cere sa nu se inchida topicul... ci sa auzim parere tutror ...dak zici k e ca u !
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°12
Urmatorul offtopic = ban permanent pe forum