Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+2
kuddo
laurentiu
6 participan?i

reclamatie - ASDE

laurentiu
    laurentiu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 201
    Varsta : 38
    Localizare : zimnicea
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 22/03/2008

reclamatie - ASDE Empty Re: reclamatie - ASDE

Mesaj Scris de laurentiu 14.07.08 12:19

nici de tine nu avem nevoie pe server dute la servarul tau unde ai admin pustii cordit
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : reclamatie - ASDE 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 14.07.08 12:19

Copile, vezi ca ti-ai luat nasu la purtare cand il vezi pe strada pe ASDE trebuie sa ii zici "buna ziua nenea" pentru ca are de 2 ori varsta ta bai mucosule. Ai grija la atitudinea pe care o ai, ownerii fac legea si pot da ban pentru faptul ca "asa vor ei in momentul respectiv", daca ar fi fost vorba de alt admin s-ar fi intamplat acelasi lucru. Nu trebuie sa raspunzi daca altii te ataca, pentru ca in felul acesta persoana care te-a atacat va fi sanctionata, pe cand pe tine te urmareste un ban pe forum si un ban permanent. Nu am sa iti dau eu ban o sa iti dea ASDE.

Atat jucatorii de pe server cat si adminii sunt obligati sa citeasca regulamentele! Oricine poate fi verificat de catre admini nu se mai cer pozele pe mess decat in cazuri exceptionale dat fiind faptul ca nici adminii acestui server nu pot avea in lista de mess 300 de jucatori cati intra zilnic pe server (am zis 300 nu 30). Asadar se va da "banshot" iar tu esti obligat sa pui pozele pe forum daca mai vrei sa joci pe acest server, sau ti se vor face screenshot`uri iar apoi ban permanent pentru a pune pozele pe forum.
    Nesstziu
    Nesstziu
    Membru
    Membru

Numarul mesajelor : 148
    Varsta : 32
    Localizare : Iasi
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 05/05/2008

Mesaj Scris de Nesstziu 14.07.08 12:46

Impertinenta........asta am vazut eu acum.Se pedepseste cu palme intre 3 si 6!
    ASDE
    ASDE
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 851
    Varsta : 50
    Localizare : Ploiesti/PH
    Jocul preferat : reclamatie - ASDE 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 9

Mesaj Scris de ASDE 14.07.08 12:50

"emy"-am sa ignor jinirile tale, te las sa ne arati toata furia si frustrarea, ce ai strans-o in capsorul tau, ala incapabil sa gandeasca. Nu am sa-ti spun decat atat "adminule "-Censure ai luat pentru ca ai intrat nu o data , nici de doua ,de trei ori pe server inainte sa ti se scoata banul, iar cand am zis sa iesi de pe server m-ai jignit. Ca urmare domnule " admin", eu zic sa-ti revizuiesti comportamentul de "COPIL" si ramai de joaca la tine pe server.
    ASDE
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : reclamatie - ASDE 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 14.07.08 13:27

incredibil ce generatie de copii urmeaza. din astia cacati (scuzati expresia) in fata calculatorului, care toata ziua vorbesc pe mess si se joaca cs. toti cu gura mare si cu p**a in gura mereu. nu au in capul ala al lor, facut varza, notiunea de respect. eu unu i-as calca in picioare....

P.S: nu prea trebuia lasata reclamatia asta...trebuia stearsa pentru ca este o porcarie.
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : reclamatie - ASDE 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 14.07.08 15:26

Pff...sa-mi dati mie ipul cacaciosului si am eu grija de acesta zdreanta de om ...I-am sters eu porcariile si o sa il am in vedere si pe xecs..
    CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:01