Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+2
dic@zor
Foarte
6 participan?i

O mica , mare nelamurire

Foarte
    Foarte
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 7
    Varsta : 74
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 07/07/2008

O mica , mare nelamurire Empty O mica , mare nelamurire

Mesaj Scris de Foarte 07.07.08 20:18

M@$t3r_@dy here .
    Am zis ca ma retrag , am zis ca nu mai joc pe server . ( ceea ce s`a si intamplat )
    Dar nu cred ca pentru asta ar fi potrivita stergerea contului de pe forum si ban permanent ( pe clasa , ca sa nu mai precizez ca si murdoc e pe aceeasi clasa.. ), asa e ?
    Mi`a placut de voi , cand am intrat cu vreo 2 zile dupa ce am zis ca ma retrag , au inceput toti sa ma injure inclusiv adminii ( dic@zor , sarpe , etc.. ) si sa arunce cu censure , fuckoff si banuri . Nu mi`a pasat fiindca deja sunt prea obisnuit cu procedurile astea de prost gust , dupa asta am stat si m`am intrebat , de ce ?
    Am intrebat niste jucatori si admini si toti ma intrebau "ce ai facut ma , te`ai jucat cu serveru , ce ai facut ?" la care eu am ramas blocat.
    Se zice ca cineva ar fi umblat cu configurile jucatorilor etc... imi zicea bilibao pe mess "ce ai mane cu cfg meu ? ce ti`am facut eu ?" , eu normal ca am ramas prost de toate acuzatiile astea fiindca in ziua in care s`au intamplat nici nu am fost pe server ( am si mentionat ca nu mai joc ) , macar bunul simt pentru ce am facut si cat am "incercat" sa contribui la server .
    Asta a fost mai mult decat o mica greseala , a fost o inscenare , capcana si probabil din partea marelui owner , kuddo .
    Mai kuddo te simti prost daca spune cineva ceva despre tine nu ?
    Mare lucru n`ar fi sa stergi si topicu asta , cum ai facut si cu multe altele , sau sa il inchizi si sa scoti un lucru "inteligent" din minte ( injuriu ceva ) .
    Liviu ma asteptam la mai mult din partea ta , e..acum mersi .
    Nu vreau sa mi se scoata banu sau ceva , am postat la discutii libere si am doar pretentia ca topicul sa nu fie sters , in rest multa bafta .
    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

Numarul mesajelor : 257
    Varsta : 32
    Data de inscriere : 09/05/2008

O mica , mare nelamurire Empty Re: O mica , mare nelamurire

Mesaj Scris de dic@zor 07.07.08 21:13

master tu mai ai si curaj sa postezi pe server?crezi ca o sa iti bage cineva spusele in seama si ce bagi toti adminii in acceasi oala!kuddo a facut ce trebuia!Poate eu nu trebuia sa te injur dar nu regret deloc!
    N-avem nevoie de oameni ca tine pe servver!pa !dute si joaca mario
    Foarte
    Foarte

Mesaj Scris de Foarte 07.07.08 21:57

dic@zor a scris:master tu mai ai si curaj sa postezi pe server?crezi ca o sa iti bage cineva spusele in seama si ce bagi toti adminii in acceasi oala!kuddo a facut ce trebuia!Poate eu nu trebuia sa te injur dar nu regret deloc!
    N-avem nevoie de oameni ca tine pe servver!pa !dute si joaca mario
    Nu am vorbit cu tine , ar fi mai bine sa te bagi sub piatra ta si sa taci la cum ai vorbit .
    App : Nu am postat aici sa ma cert , nu scoateti flame din topic , incercati sa postati rational , nu ca domnu (copilasu`) de adineauri .
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : O mica , mare nelamurire 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 08.07.08 0:15

Foarte a scris:M@$t3r_@dy here .
    Asta a fost mai mult decat o mica greseala , a fost o inscenare , capcana si probabil din partea marelui owner , kuddo .
    Pfai, m-ai prins, vreau sa cuceresc planeta!

Apoi...vezi ca eu nu sterg posturile mai ales cele in care eu sunt inclus, le sterg ceilalti admini/moderatori de pe forum ca sa nu mai ma enervez pentru persoanele care nu merita nici minimul de respect. Dar stai asa...tu de fapt dece ai postat la noi pe forum ?! Suferi atata de putere vrei atata putere nu stiu la ce te ajuta, uite si ASDE este owner are cheile de la server am fost de acord si eu si liviu ca merita sa fie owner, cu el dece ma inteleg de minune sau cu murdoc care e si mai vechi.
    Printre multe altele asa cum ma vezi tu pe mine sa sti ca de multe ori am fost de acord sa ti se mai dea șanse...si de multe ori am trecut cu vederea anumite lucruri, sa sti ca nu doar eu am fost impotriva mereu, chiar daca eu nu ti-am zis tie asta.
    Nu-mi plac oamenii care au ceva de ascuns.

Uite o sa iti las topicul deschis sa il umpli cat vrei si cu ce vrei. Daca topicul dispare eu nu l-am sters.
    Foarte
    Foarte

Mesaj Scris de Foarte 08.07.08 0:37

Daca zici ca nu tu ai facut chestiile alea cu jucatorii , atunci cine ?
    Nu ati avut nici cea mai mica dovada cand m`ati acuzat de asta , + ca nu mai aveam acces la rcon si nici macar slot sau ceva sa pot folosi vreo comanda si + ca ai postat pe forum config si toate cele ca si cum nu ar fi fost de ajuns un delete la config.cfg si iar run game ... poate ca m`am implicat prea mult si aiurea dar nu am facut vreodata ceva in detrimentul serverului , asta clar . Astept si un mic post de la tine liviu , asta daca "merit" .
    Nesstziu
    Nesstziu
    Membru
    Membru

Numarul mesajelor : 148
    Varsta : 32
    Localizare : Iasi
    Data de inscriere : 05/05/2008

Mesaj Scris de Nesstziu 08.07.08 8:17

MINTI !!!eu sunt convins ca tu ai facut ceea ce ai facut !!!!!!!!Mama ce teas mai injura!!! Mad
    Foarte
    Foarte

Mesaj Scris de Foarte 09.07.08 6:38

Nesstziu a scris:MINTI !!!eu sunt convins ca tu ai facut ceea ce ai facut !!!!!!!!Mama ce teas mai injura!!! Mad
    Esti foarte convins asa`i ?
    Ce zici daca ai posta si o dovada totodata , ca asa nu dai dovada decat de incompetenta . Liviu mai traiesti , hai da`mi un raspuns , se poate ?
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Pustiu' 09.07.08 12:17

Liviu din cate stiu eu are foarte multa treaba...ne-a spus si pe servar....asa ca nu te astepta prea curand la un raspuns din parte alui....poate sa fi prea norocos.. bounce
    Foarte
    Foarte

Mesaj Scris de Foarte 11.07.08 15:04

Pustiu' a scris:Liviu din cate stiu eu are foarte multa treaba...ne-a spus si pe servar....asa ca nu te astepta prea curand la un raspuns din parte alui....poate sa fi prea norocos.. bounce
    Pe forum vad ca a mai intrat din cand in cand , poate trece si pe aici ...
    Foarte
    Foarte

Mesaj Scris de Foarte 12.07.08 12:46

Foarte a scris:
    Pustiu' a scris:Liviu din cate stiu eu are foarte multa treaba...ne-a spus si pe servar....asa ca nu te astepta prea curand la un raspuns din parte alui....poate sa fi prea norocos.. bounce
    Pe forum vad ca a mai intrat din cand in cand , poate trece si pe aici ...
    Liviu hai fii serios , ai citit topicu de 100 de ori si tot nu raspunzi ?
    Nu ai puterea cuvantului ? Daca nu poti nici macar sa imi dai un amarat de raspuns , o explicatie barem da`mi ban ca ma oftic degeaba cand te vad asa .
    Foarte
    Foarte

Mesaj Scris de Foarte 15.07.08 0:29

Hai sa fie triple posting ca nu vreau sa mai deschid altu .
    Mai baieti vad ca nici chef sa vorbiti nu mai aveti , nici nimic , am o rugaminte la unul din voi care e mai "priceput" , vreau sa dispara absolut toate posturile mele trecute de pe forumu asta , dar toate , ce ziceti se poate asta ? sau cer prea mult . Inclusiv cele din momentu asta daca liviu nu are chef sa raspunda , vreau sa "dispar" de aici sa va las in nebunia voastra , un server bine facut dar cu conducerea la pamant ... sal .
    Crack
    Crack
    Membru
    Membru

Numarul mesajelor : 138
    Varsta : 35
    Data de inscriere : 28/04/2008

Mesaj Scris de Crack 15.07.08 12:55

Nesstziu sigur ca e ushor sa injuri asta toti putem s-o facem...nu e treaba mea poate,dar as vrea sa aflu ceea ce ascunde master?!!!eu stiam ca e persoana buna ca cand aveam de ajutor,il gaseam...de asta doresc sa aflu ceea ce ascunde el si de la ce sa inceput nelamurirea asta..bft all..

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:16