salut...coptu aici...ma stie cam toata lumea de pe server deoarece sunt destul de vechi pe server...vreau sa adresez o intrebare mai marii serverului...in special lui liviu si kuddo...ce sa intamplat cu voi??...la inceput nem inteles foarte bine...nam avut nici o problema...dar de la un timp...parca vati schimbat....mai ales liviu...am gresit eu cu ceva...neam inteles foarte bine...am avut si admin...io zic ca lam folosit cum trebuie...si de la o mica neintelegere atunci cand a fost ca servarul se va inchide...(atunci avand god)...am ajuns sa ma faci mincinos....dupa ce tiam fost admin atata timp....nu shtiu mane...nici accept la id nu imi dai...ma rog mane...vreau un raspuns final...dak voi mai primi admin sau nu??...si il vreau de la liviu...nu de la altcineva...raspunsul final este...nu te mai deranjez dupa orice sar inampla...multumesc anticipat,coptu007
3 participan?i
coptu here
coptu008- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 37
Varsta : 32
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/05/2008
- Mesaj n°1
coptu here
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°2
Re: coptu here
bine ma fie iti dau admin, uite cum facem fa iar o cerere de admin (mentioneaza in cerere ca eu te-am indrumat sa faci cererea ca sa nu iei ban pe forum) si iti voi da admin sa vedem daca te-ai reabilitat sau nu. La cea mai mica gresala vei avea adminu sters, ban pe forum, ban pe server
coptu008- CS1.6 Admin
- Mesaj n°3
ms anticipat kuddo
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°4
Ok..de acord insa nu sa intri o data la 2 zile...cred ca stii problema asta...asteapta sa te contacteze kuddo pentru activarea adminului sau oricare din owneri..!
coptu008- CS1.6 Admin
- Mesaj n°5
nu mane intru si eu cand pot mane
ca si lucru...da daca nu intru in tmpu zilei seara sigur intru 1-2 ore...ms mane si tie
ca si lucru...da daca nu intru in tmpu zilei seara sigur intru 1-2 ore...ms mane si tie