Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+2
Pustiu'
NEpriceput
6 participan?i

sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!!

NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 86
    Varsta : 38
    Localizare : bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 20/03/2008

sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!! Empty sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!!

Mesaj Scris de NEpriceput 21.06.08 15:55

salutare ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!! dar credeti-ma ca nu am intrat pana acum la sectiunea reclamatii admini.... (am vazut ca nu mai am admin si am inceput sa caut !!!!) chestia s-a intamplat intr-o runda cand acel jucator tinea x-ul... ii dau dreptate .... motivul slap-ului a fost ca a fost FRAGAR ( a asteptat sa puna un alt jucator sa puna bomba , dupa care a tras in el ) ..... asa e !!! i-am dat slap sa dezamorseze alt jucator bomba pe motiv de FRAGAR.... astept raspunsuri si va zic ca NU am abuzat de admin !!!... voi ce ati fi facut in locul meu??? .... respect!

Ultima editare efectuata de catre crisstypraff in 21.06.08 16:36, editata de 1 ori
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!! Empty Re: sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!!

Mesaj Scris de Pustiu' 21.06.08 15:59

eu unul nu vad sensul slapului...atata timp cat omul dezamorsa bomba si i-a omorat si pe ceilalti,eu zic ca e demn de laudat..( de ce sa dezamorseze altul ? daca el o facea cu succes ? ..eram si eu pe servar atunci ).Atat zic...sa comenteze si altii mai mari acum Smile
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 86
    Varsta : 38
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 20/03/2008

sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!! Empty Re: sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!!

Mesaj Scris de NEpriceput 21.06.08 16:14

sensul .... a stat sa puna c4 ....si l-a omorat = fragar (altii ar da si ban pentru chestia asta) .... (se da ban si pe flash....)
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 21.06.08 16:23

dupa parerea mea ... cristi cam are dreptate ... !!
    iGu
    iGu
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 48
    Varsta : 35
    Data de inscriere : 03/06/2008

Mesaj Scris de iGu 21.06.08 16:29

Jocul e free, fiecare joaca asa cum doreste Razz .. deci nu cred ca ar fi trebuit sa`i dai slay Smile. Inclin sa cred ca ai gresit ..
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 21.06.08 16:54

Problema este ca nu stiu cine te-a penalizat..asa ca asteapta sa vedem ce zice kuddo...iar de e asa banuiesc ca ar fi de ajuns..eu daca nu prea am mai fost...nu stiu.! liviu
    PS-scuze de edit dar am verificat acuma reclamatia vazind ca pentru cite zile ai fost pedepsit insa te rog frumos pe viitor nu mai abuza ca sa zic asa de functiile de admin degeaba daca omul isi vede de treaba.Ti se va reda adminul insa ai grija caci te stiu si capabil si corect totodata...nu stiu ce a fost cu tine... Shocked
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : sal ... ma scuzati ca raspund asa tarziu!!!! 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 21.06.08 18:47

Prin urmare, nu eu ti-am suspendat adminul ci murdoc care s-a consultat cu mine, asadar decizia ii apartine in mare parte lui eu doar am fost de acord.
    Ai primit suspend pt ca a trecut o groaza de timp de cand ti s-a facut o reclamatie si nu ai raspuns inseamna din start ca iti recunosti vinovatia.
    Ai suspend 5 zile.

Data viitoare invata sa dai pe forum nu numai cand nu iti merge adminul.

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:43