off-topic:''In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru newtopic in decurs de mai putin de o luna dar la celalalt am fost acuzat pe nedrept si mi s-a inchis si topicul..De aceea mi-am schimbat si nickul,din ShadoW in NameK,pentru ca nickul shadow este folosit de multi si de aceea am fost acuzat..'''
Nick:NameK
Id:figo_the_one2oo7
Varsta:17
IP:89.122.79.57
Regulament Cerere Admin:CITIT
Motiv:Doresc admin/slot deoarece joc mereu pe acest servar si imi place la nebunie..
Cunostinte AMXX:DA
''Sper sa mi se accepte cererea si recunosc ca am avut divergente cu unii playeri care interveneau in discutii fara a fi invitati si deasemenea prin replici de ''mijto''...dar nu mai conteaza..sper sa fiu acceptat si sa nu mai fiu acuzat fara sa fac nimic...respect pe cine ma respecta si cine nu ma respecta la randul sau o sa fie nerespectat deoarece suntem toti egali in viata..nimeni nu e mai presus...bafta si respect
Nick:NameK
Id:figo_the_one2oo7
Varsta:17
IP:89.122.79.57
Regulament Cerere Admin:CITIT
Motiv:Doresc admin/slot deoarece joc mereu pe acest servar si imi place la nebunie..
Cunostinte AMXX:DA
''Sper sa mi se accepte cererea si recunosc ca am avut divergente cu unii playeri care interveneau in discutii fara a fi invitati si deasemenea prin replici de ''mijto''...dar nu mai conteaza..sper sa fiu acceptat si sa nu mai fiu acuzat fara sa fac nimic...respect pe cine ma respecta si cine nu ma respecta la randul sau o sa fie nerespectat deoarece suntem toti egali in viata..nimeni nu e mai presus...bafta si respect