Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+5
ReyZoR
liviu
Dr@cu!@$
Georgel
fox
9 participan?i

reclamatie reyzor

fox
    fox
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 7
    Varsta : 36
    Localizare : cluj napoca
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 30/05/2008

reclamatie reyzor Empty reclamatie reyzor

Mesaj Scris de fox 20.06.08 11:56

salut.am de facut si eu o reclamatie la adresa lui reyzor. jucam pe de_train, am omorat un ct, dupa care am mers sa caut bomba (eram tero) sa o plantez.cand am luat bomba adminul reyzor [AMXX] ADMIN ReyZoR set fox on fire. motivul?bineinteles ca am si censure dar nu stiu din c motiv.consider ca este cam vorbaret, injura *DEAD* ReyZoR : mm de net si este interest mai mult de flaguri*DEAD* ReyZoR : eu am netu praf *DEAD* ReyZoR : daia jok asa ReyZoR : as avea cam 20-6 acu, decat sa-si faca treaba ca admin.de multe ori abuzeaza de functia sa.
    sper sa luati masuri.
    va multumesc.
    Georgel
    Georgel
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 286
    Varsta : 39
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : reclamatie reyzor 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : -3
    Data de inscriere : 19/03/2008

reclamatie reyzor Empty Re: reclamatie reyzor

Mesaj Scris de Georgel 20.06.08 13:46

ok se pare ca reyzor a gresit aici . sa speram ca sanctiunile nu vor fi asa drastice desi ar merita
    Dr@cu!@$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 170
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 10/05/2008

Mesaj Scris de Dr@cu!@$ 20.06.08 14:35

poi sincer nu am nimic cu reyzor Smile ..dar io stiu ca exista o regula Smile ... Limbajul sa fie decent pe server ..ei bine daca adminu injura ..atunci ce asteptari mai ai de la un biet player care poate ii intra soarele in geam si moare din greseala si din frustrare ii scapa o injuratura ?Smile .... deci io zic ca toti admini dupa server sa`si verifice limbaju ... de aceea cred ca reyzor ar merita o sanctiune mai drastica desi repet nu am nimic cu el ...la fel propun si la mine ...cand o sa ma vedeti ca injur Smile . In rest bafta all:)
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 20.06.08 15:43

Astept in cursul zilei de azi sa vedem ce are ryzor de spus si apoi am sa iau o decizie... liviu
    ReyZoR
    ReyZoR
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 270
    Varsta : 29
    Localizare : Mioveni
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 20/06/2008

Mesaj Scris de ReyZoR 20.06.08 15:43

Aberatie totala..acel fire este egal cu slay...tu erai in baza la panda cu inca un tero caruia nu iam retinut numele....ei bine tu erai la 6 m de bmb si totusi stateai in baza la panda de accea am pus comanda pe tn..."mm de net" am zis la suparare deoarece de 2 zile imi merge netu urat si se observa din cauza scorului meu...e omenesc a injura si imi cer sincer scuze...(n-am injurat player/admin)
    nu sunt mai interesat de efectuarea fragurilor , acele propozitii erau exprimarea tristetii mele pentru ca nu pot juca ,cs cum mias dori...Ca si incheiere si demonstrare a aberatiilor pe care le-ai spus eu nu am acces la censure si oricum nu am nimic cu tn...
    Este regula tero nu are voie sa campeze ci tresa puna bmb
    P.S.: Eu n-am dat niciodata comenzi aiurea asa ca ai grija ce aberatii spui :!:
    fox
    fox

Mesaj Scris de fox 20.06.08 20:58

exista anticamping pe harta.ar fi bine ca ownerii sa verifice si sa vada ca abia incepuse runda, nu cred ca trecuse mai mult de 1 minut, luasem flash, iar bomba am luat-o dupa ce a disparut efectul flash-ului.de ce nu ai dat slay si ai dat fire.e prima data cand vad un admin de pe acest server ca da fire in loc de slay.si in legatura cu injuraturile nu cred ca e vreo diferenta intre a injura player/admin sau in cazul tau netu.injuraturile sunt injuraturi,si esti admin deci de la tine se asteapta un comportament perfect.de ce mai dai mesaje ca admin ca cine nu foloseste un limbaj decen ia kick sau ban, pentru tine nu esti valabil?
    nam nimic cu tine dar respecta regulile cum respecta si ceilalti playeri si admini.
    si sa sti ca ce am spus mai sus nu sunt aberatii.si nu cred ca ceilalti le considera aberati.
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : reclamatie reyzor 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 20.06.08 21:23

Censure? pentru ce?
    fox
    fox

Mesaj Scris de fox 20.06.08 21:36

nu stiu pentru ca nu prea vorbesc pe server si nam injurat nicodata.
    fox
    fox

Mesaj Scris de fox 20.06.08 21:44

scuze ca postez din nou asa repede dar la regulamentul adminilor, daca reyzor l-ar fi citit l regula 8 scrie:
    8. Jucatorii sunt liberi sa joace cum vor si cu ce arme vor inclusiv cu Tactical Shield (a nu se penaliza sub nici o forma RUSH-ul / CAMP-ingul )
    repet, n-am nimic cu tine reyzor dar consider ca ai gresit.
    Silver_Ghost
    Silver_Ghost
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 315
    Varsta : 49
    Localizare : Hirsova(Constanta)

Mesaj Scris de Silver_Ghost 20.06.08 23:06

Rushul nu l-a penalizat nimeni niciodata iar campingul nu se penalizeaza decat la tero care au o bomba de pus sau nu o cauat-(ct sunt penalizati numai daca nu dezamorseaza bomba/in anumite circumstante)
    Nu mi se pare o greseala atat de mare din partea lui Reyzor deci consider
    ca un advertisment ar fi suficient tinand cont ca nu a mai avut antecedente.
    ReyZoR
    ReyZoR
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Mesaj Scris de ReyZoR 21.06.08 9:35

Daca prin cenzura tu te referi la llama...nu ti-am dat-o eu man....imediat dupa ce tiam dat slay ai iesit si dupa 5 minute am iesit si eu si in plus nu mai pune posturi aiurea .Apropo trecuse 1 minut din runda si bmb era jos la 6 m de tine.
    Slay-ul care ti l-am dat a fost corect!
    fox
    fox

Mesaj Scris de fox 21.06.08 10:23

Silver_Ghost nu cred ca erai ieri pe server cand s-a intamplat.deci nu cred ca sti ce a facut reyzor.unul dintre admini care era pe server a intrebat ceva de genu ''ce a patit fox'' deci nici el nu a inteles decizia lui reyzor de a-mi da fire.erau mai multi admini si nici 1 nu a zis hai cu bomba sau ceva de genu, deci probabil tu erai suparat ca ai murit si nu aveai ce face.repet de ce nu ai dat slay sau macar sa zici sa iau bomba?si dupa sa dai slay, daca vedeai ca plec din locul unde era bomba.cred ca ti s-a parut amuzant sa vezi cum se da fire,cred ca te-a distrat.
    posturile nu sunt aiurea. au motivul ca owneri si admini mai mari sa afle ce s-a intamplat si sa ia o decizie.
    nu este de datoria mea sa iau decizii in privita ta dar este datoria mea sa fac aceasta reclamatie atunci cand tu un admin ai abuzat de functie impotriva mea.
    ReyZoR
    ReyZoR
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Mesaj Scris de ReyZoR 21.06.08 13:27

Reguli TERO

- 1 - Obiectivul principal: Teroristii au obligatia de a pune BOMBA la unul din locurile destinate.
    - 2 - Daca bomba este jos atunci teroristii au obligatia de a o ridica. In aceasta situatie ESTE INTERZIS CAMPINGUL!
    - 3 - In cazul in care bomba a fost pusa teroristii au obligatia de a proteja zona in care se afla.

Este regula si ai primit fire(care este egal cu slay).Altceva nu mai spun!Decizia apartine ownerilor si .
    NEpriceput
    NEpriceput
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 86
    Varsta : 38
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de NEpriceput 22.06.08 2:14

una este censure , alta este cenzura in primul rand , iar in al doi-lea rand , ce mi-e "slay" , ce mi-e "fire" .... crede-ma ca oricine mai scapa cate-o injuratura - doua la nervi ! te rog frumos fox , nu mai fii asa agitat si lasa omul in pace ca are si el un strop de dreptate , cu toate ca e mai mic ! ... tine minte ... eram si eu in acel moment pe server! .... (...am mers sa caut bomba) lol!
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Pustiu' 22.06.08 15:08

Fox ai facut bine ca ai facut reclamatie....asta dovedeste ca te intereseaza acest forum/servar. sa vedem decizia ownerilor ...

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:57